Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Χωρίς αντιμισθίες και έξοδα παράστασης από εδώ και πέρα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Ξηρομέρου, που πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, κατόπιν δήλωσης του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Λευτέρη Μάντζαρη και όλων των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ., ότι παραιτούνται όλοι του δικαιώματος τους λήψης αποζημίωσης (αντιμισθίας) και εξόδων παραστάσεως στα Δ.Σ., αποφασίστηκε ομόφωνα να μην υπάρχουν αυτά τα ποσά των προηγουμένων χρόνων σε αντίστοιχους κωδικούς στα έξοδα του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς, από το καινούριο οικονομικό έτος 2020.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

7 σχόλια:

  1. ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΥΡΓΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΚΑΠΟΘΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
    ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω ότι ο τωρινος πρόεδρος είναι πλουσιότερος απο τον προηγουμενο αλλά θα πρέπει ο τωρινός να μας ενημερώσει γιατί άλλαξε την αρχική του Απόφαση στην οποία ζητούσε την έγκριση για αποζημίωση τόσο του ιδίου του αντιπροέδρου και των μελών.Τι μεσολάβησε και ο σύντροφός του παλαιού προέδρου εφάρμοσε την διάταξη που του δίνει ο νόμος, συνέβη κάτι η ήταν ανημέρωτος για το τι προέβλεπε ο νόμος.Πρεπει λοιπόν ο τωρινός προεδρος να μας ενημέρωσει σχετικά για να έχει νόημα η νέα του Απόφαση αλλιώς ολα γινονται για την βελτίωση της εικόνας του η οποία δεν είναι και στα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νέος πρόεδρος είναι μια χαρά .τον παλιό δεν βλέπω σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι συντροφιά αυτοί και τα βρίσκουν τα άλλα γίνονται για τηλεθέαση.Θα δείτε και για την αύξηση στα τέλη ύδρευσης θα συμπορευτούν η θα κάποιος θα κρυφτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ. ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Από ΤΗΝ Αύξηση ΤΩΝ Τελών????? ΚΙ Όμως Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαλουνακια σταματήστε να γράφεται ανακρίβειες ΚΑΜΊΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ..... ΠΌΤΕ...... ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ......

      Διαγραφή
  6. Αυτο ελλειπε να πληρωνεσται κιολας .εδω τα κανατε μπαχαλο παντου θελετε μαι μαιντανο βρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο