Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η Πλατεία ΒΟΝΙΤΣΑΣ σε εγκατάλειψη!

Την εξής καταγγελία λάβαμε από κατοίκους της Βόνιτσας: 

          Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει η Πλατεία Βόνιτσας, με το σχέδιο για την ανάπλαση να έχει σταματήσει. 
Σήμερα, σε οποιαδήποτε περίπτωση, η Πλατεία μοιάζει ένας χώρος φάντασμα περικυκλωμένος από κοφτερές πέτρες, ενα δρόμο να διασχίζει την πλατεία και χωρίς προοπτική συνέχειας. Σε ενα μήνα περίπου μήνα θα έχουμε Πάσχα και η μια πλευρά της πόλης θα είναι γιορτινή και η άλλη στη Πλατεία σε μαύρο χάλι....










17 σχόλια:

  1. Εδω βιωνουμε το μεγαλυτερο προβλημα στην ελλαδα και εσεις κοιτατε την πλατεια . η πλατεια θα γινει και θα παρετε ξανα το απλαδι ορισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ μόλις απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων και το άρθρο θέλει να μαζευτούν τα συνεργεία να φτιάξουν το δρόμο που καλός ή κακώς είναι όπως είναι για να είναι έτοιμος για την εορτή του Πάσχα....δηλαδή τί να πρωτοσχολιάσεις!!!!
    Ορισμένοι άνθρωποι μάλλον δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και ζουν με τις ονειρώξεις τους βάζοντας φυσικά σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο με την ανοησία τους η οποία και φαντάζει ανίκητη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ .ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΕΡΜΩΣΙΦΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ.ΒΟΔΙΑ Ε ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πλανήτης πάσχει από το Κορονοΐο.

    Η Βονιτσα πάσχει από το Καργιολοΐο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λαίλαπα Καργιολη 15 χρόνια τώρα έχει φέρει την Βόνιτσα πολλά χρόνια πίσω .Ανέλαβε μια κωμόπολη και αυτήν την στιγμή έχει φτιάξει ένα χωριό κακής ποιότητας δυστυχώς,χωρίς υπηρεσίες, χωρίς τουρισμό ,χωρίς καμία μορφή ανάπτυξης.ΤΟ χωριό μας υποφέρει από την οικογένεια Αποστολάκη 2 δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ 17%

      Διαγραφή
  6. εγώ απορώ με την άπειρη ηλιθιότητα ορισμένων. εδώ κλειδωθήκαμε στα σπίτια μας μήπως και γλυτώσουμε και μερικοί κάνουν ακόμα πολιτικό πόλεμο και ταιριάζει η παροιμία "εδώ ο κόσμος χάνεται και το @ χτενίζεται" τραβάτε να πνιείτε στη θάλασσα ωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί συνδημότες των 6.21 & 6.46. Η πλατεία άρχισε να καταστρέφεται 15 μέρες πρίν τα χριστούγενα. Από τότε δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια να φτιαχτεί. Με τα ζικ ζακ του δρόμου αφήνει μεγάλες περιοχές εκμετάλλευσης σε γνωστά μαγαζιά ενώ σε άλλα διαβαίνει κοντά. Φυσικά θα άρχισαν διαμαρτυρίες αλλά και συζητήσεις ώστε αυτοί που χάνουν να κερδίσουν σε άλλη περιοχή που δραστηριοποιούνται. Είναι γνωστό για ευνοούμενο μαγαζί της πλατείας παρουσιάστηκαν αρκετοί ενοικιαστές. Ομως ποίο έργο έχει εκτελεστεί στη πόλη και περατώθηκε; Εσείς κύριε με το απλάδι περάστε τη κεφαλή σας λίγο πιό έξω και πες μας τι βλέπεις. Γιατί μέσα από το απλάδι αυτά που βλέπεις είναι μόνο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:09 εσυ να πας να πνιγεις γιατι ζεις απο το δημο αντε καριολικο πλασματακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιχνίδι το παίζουν κάποιοι από το παρασκήνιο. Θα βγουν σύντομα στο ξέφωτο. Τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα μη σε πήρε ο πόνος για τον Καρονοίο στη Βόνιτσα. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ την απαγόρευση των εκδηλώσεων της ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ οπου υπήρχε κίνδυνο μετάδοσης και διάχυσης κρουσμάτων. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ: Φυλάκιση έως και 2 ετών σε όσους δεν τηρήσουν την απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Σε ποιους αραγε έκοψε τιμολόγια; εισαγγελέας υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΧΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΤΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΑΝ ΡΟΚΟΦΥΛΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο βιτσας λοιπον κατεστρεψε οτι υπηρχε στα ρεμπελεικα.Θα κανει το ιδιο στα εκτροματα της πλατειας του ροκοφυλου με τα τσαντιρια που εκρυψαν τα παντα; ΜΠΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επί 16 χρόνια φτιάχνει το ιστορικό κέντρο τάχα μου, το πλακόστρωτο από δημαρχείο το έχει ξηλώσει και πληρώσει 3 φορές... την πλατεία άλλες 2 φορές και πάντα μια τρύπα στο νερό... Πανεπιστήμιο του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό σε κάνει ειδικό στα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφου ο κορωνοιος δεν βλεπει ο προστυχος να παει σε ολα αυτα τα εκτρωματα που κυβερνουν το δημο να τα λιωσει σαν το κερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΆ ΜΗΝ ΦΩΝΆΖΕΤΕ ΤΑΓΜΑΤΆΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο