Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Καταψήφισε την αύξηση στο νερό και το τεχνικό πρόγραμμα η παράταξη ΓΑΛΟΥΝΗ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Αστακός, 19/03/2020
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

 Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας γνωρίζουμε ότι η Δημοτική μας Παράταξη σεβόμενη το θεσμικό της ρόλο και τους πολίτες και προκειμένου να συμβάλει στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία του Δήμου αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει δια περιφοράς (λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού) προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά αναφέρονται στην υπ. αριθμ. 1967/13.03.2020 πρόσκλησή σας...............

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των μελών της Παράταξής μας η θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η εξής:

Θέμα 1ον :
Εγκρίνουμε ομόφωνα.
Θέμα 2ον :
 Εγκρίνουμε ομόφωνα.
Θέμα 3ον :
Εγκρίνουμε ομόφωνα.
Θέμα 4ον :
Εγκρίνουμε ομόφωνα.

Θέμα 5ον :
Η παράταξή μας λέει κατηγορηματικά όχι στην τεράστια αύξηση των τελών ύδρευσης που εισηγείται ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή με την υπ. αριθμ. 29/2020 απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Θεωρούμε απαράδεκτη, ανάλγητη και αδικαιολόγητη την επιβολή αύξησης του Ενιαίου Παγίου Τέλους Ύδρευσης κατά 60% ανά παροχή για όλες τις Τοπικές Κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας. Αυτό συνεπάγεται αύξηση 27€ πλέον ΦΠΑ ανά παροχή γενικώς και αδιακρίτως. Δεν εγκρίνουμε την υπερβολική αυτή αύξηση της τάξης του 60% σε μία εποχή κατά την οποία οι πολίτες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο. Προτείνουμε στη Δημοτική Αρχή να μην προχωρήσει στην παραπάνω αύξηση του τέλους ύδρευσης και να καλύψει τυχόν έξοδα που απαιτούνται για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού τηρώντας αυστηρά τον κανονισμό ύδρευσης και μειώνοντας ταυτόχρονα τις δαπάνες.

Θέμα 6ον : Εγκρίνουμε ομόφωνα. 
Θέμα 7ον : Εγκρίνουμε ομόφωνα.
Θέμα 8ον :
                   Η παράταξή μας λέει ομόφωνα όχι στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ξηρομέρου για το έτος 2020 και σας γνωρίζουμε ότι κατά τη σύνταξη και την ψήφιση του προϋπολογισμού θα καταθέσει δική της εναλλακτική πρόταση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (παρ 9 άρθρο 77 Ν.4172/2013, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 189 του Ν.4555/2018 και αντικαταστάθηκε εκ νέου με την περίπτ. β’ της παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν.4623/2019).

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
Ερωτόκριτος Γαλούνης


44 σχόλια:

  1. Ωρε γαλουνη εχεις λυσαξει να ξαναγινεις δημαρχος.αυτο θα γινει οταν ασπρισει ο κορακας και το χιονι μαυρισει.τοτε ο γαλουνης θα ξανακυβερνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γαλουνης κυβέρνησε 35 χρόνια
      Για να δούμε ο Τριανταφυλλάκης αν θα βγάλει τετραετία και τα ξαναλέμε...

      Διαγραφή
    2. Σωστά και 35 χρονια από όπου και να πέρασε αφησε ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ....🤣🤣🤣🤣. Είστε για γέλια.....

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ:27% αυξηση σε ολους οσους χρωστανε και 27% μειωση στους συνεπεις...........για να δουμε τωρα ποιος θα σχολιασει γιατι δεν παει αλλο.Εδω παρθηκαν οι εκλογες με το κοψιμο του νερου ως εξαγγελεια ως μετρο δικαιοσυνης για τους συνεπεις και τους μπαταχτσηδες.Επισης δημοσιευστε στοιχεια για το συνολο των ρυθμισεων ως προς τα εσοδα του δημου γιατι τα μαθηματικα......δεν βγαινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑΤΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΕΛΗ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΗΜΟΤΕΣ .ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ Σ Ι Ξ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΗΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ . ΠΗΤΕΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Σ Υ Ξ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ .ΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε λοιπόν εκεί στο Δήμο έχετε μεγάλα γούστα. Εάν σας πήρε 7 μήνες για να καταλάβετε ότι το πρόβλημα των εσόδων απο την ύδρευση θα λυθεί με αυξήσεις στα πάγια τέλη επι δικαίων και αδίκων, τότε είστε άξιοι πολλών συγχαρητηρίων. Αυτή την λύση και ο Ταρνανάς θα μπορύσε να την βρεί. Για άλλα πράγματα σας ψηφίσαμε και άλλα μας προέκυψαν. Καλά το πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταψήφισε και ο σαμαλεκος και η Ταπραντζή..
    Κατέρρευσε το σύστημα Τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταψήφισε ο Γαλούνης, χωρίς να μας πει και που διαφωνεί και τι προτείνει. Και αυτό δεν είναι... είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ημαρτον όχι αλλη αυξηση για το ΝΕΡΌ . Τί ποσοστό δεν πληρώνουν ,κ ποσοι κλέβουν. Έχετε ψυχή ΒΓΆΛΕ ΤΟΥΣ στην σέντρα.ως πότε θα ήμαστε κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κυβικό ΝΕΡΌ ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ στην Αθήνα 35 ΛΕΠΤΆ κ το ΧΆΛΙΑ ΝΕΡΌ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ 65 ΛΕΠΤΆ Κ ΆΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΤΡΟΠΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΜΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΕΣ ΚΟΨΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ,ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΑΝΤΖΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΒΡΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕ ΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πρωτοπαλήκαρα της δημοτικής αρχής σκέφτονται λογιστικά και τεχνοκρατικά γι αυτό έκαναν την αύξηση στο νερό.Δεν έχουν πολιτική εμπειρία και ενσυναίσθηση όπως φαίνεται για να καταλάβουν οτι ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω μετά απο δέκα χρόνια κρίσης και συνθήκες κορονοιού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ 150 ΧΙΟΝΙΑ ΒΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ άμα τη αφίξει του λογ/σμου την επομένη τον πληρώνω
    Από σήμερα τέρμα οι πληρωμές
    Ας πληρώσουν οι ψαράδες και οι τουριστεςκ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε το τριανταφυλακη ο λαος τον στηριξε καθ στις επιμενες εκλογες θα τον στηριξει πιο δυνατα δινοντας του το95%.γιατι ο λαος δεν γυριζει πισω σε αυτους που κατεστρεψαν τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΔΙΑΓΤΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΡΑΝΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ και τώρα ο Τριανταφυλλάκης να πάρει μέτρα , εκτός ομάδας να τεθούν ταπραντζη και σαμαλακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ψήφος του Γερόλυμπου πιάνει για 5 γιαυτό.πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑΜΠΡΑΤΖΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παραιτηθεί ο Τριανταφυλλάκης όχι η Χριστίνα

      Διαγραφή
  18. Για πες μας Γαλούνη -επί των ημερών σου- χρωστάτε στο ΦΟΣΔΑ Παλαίρου και πόσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η παράταξη τριανταφυλλάκη ειναι διαλυμενη! Γελαει ολος ο Δημος. Και θελετε να κυβερνησετε κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα βρε σκυλια γαλουναιικα θα το βαλετε στο μυαλο σας αν εχετε οτι τον τριανταφυλακη θα τον εχετε για οσο θελει και γουσταρει εκεινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλαξε πλευρο γιατι θα πιαστείς κουκλα μου

      Διαγραφή
  21. Γιατί να παραιτηθεί η Ταπραντζη; Γιατί έχει θάρρος και στηρίζει την γνώμη της; Από την αρχή φωνάζει για τις παράνομες παροχές. Χριστίνα προχώρα και μην μασάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι τους περασες το Σαμαλεκο και τη Χριστινα Δημαρχε ;κοροιδα εψαχνες αλλα δεν σου εκαναν τη χαρη να χρεωσουν τους δημοτες με αυξησεις μπραβο και στους δυο μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμύθια της χαλιμάς .αν είχαν φιλότιμο θα δήλωναν παραίτηση.απλά στα δύσκολα επέβαλαν την ουρά στα σκέλια και άφησαν τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτιά .ο ένας ειναι εξαφανισμένος απο τα δημοτικά συμβούλια και η άλλη δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα της. Αν είχαν φιλότιμο θα δήλωναν παραίτηση

      Διαγραφή
  23. Όπως καταλάβατε κύριοι της Δημουικής αρχής άρχισαν νωρίς τα όργανα. Όχι απο την Ταπταντζή και το Σαμαλέκο αλλά απο το κόσμο. Να δω τους πρωτοκλασάτους και τους ειδήμονες που κρύβονται επιμελώς στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να μας πει η υπηρεσία ύδρευσης πόσοι έκαναν ρύθμιση και πόσοι δεν έκαναν με πόσα πάνω από 500€ όχι ονόματα απλά τον αριθμό για να γίνει ενημέρωση στους πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τουλάχιστον η Χριστίνα θα μπορεί να κοιτάζει τους Αστακιωτες στα μάτια. Οι υπόλοιποι μπορούν; Δεν έχουν τσίπα γιαυτό και μπορούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας κράταγατε τα χρήματα που πετάει η κοινωφελη για άρτο και θεάματα και να μην κάνατε αυξήσεις. Αλλά τι σας νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Ταπρατζη τα έχει βρει με Πανταζή εδώ και καιρό, δήμαρχε πρόσεξε το αυτό. και επίσης είναι κατευθυνόμενη από άλλους που έχουν δημαρχιακές βλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Ταπραντζη ψήφισε κατά συνείδησή και αιτιολόγησηε την ψήφο της σε σωστή γραμμή με τα προεκλογικά σας άλλοι αλλά έλεγαν και τώρα έκαναν κωλοτούμπα αλλά ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε ενα πραγμα γνωριζει πολυ καλα ο λαος οτι ο γαλουνης και ο πανταζης καταστρεψανε το δημο.δεν αφησαν τιποτα ορθιο.αυτο το εχει πολυ καλα μεσα στη ψυχη του ο καθε δημοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά κάνουν όσοι ορέγονται πολιτικά αξιώματα και ονειρεύονται
    αλλά μεχρι το προεκλογικό είκοσι3
    Πολλά μπορει να αλλαξουν. "Τα πάντει ρεί"



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η χιστινα και ο σαμαλεκος ειναι η αρχη .υπαρχει ομαδα των 5 σε λιγο ερχεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε η φίλη 09.02π.μ η Χριστίνα μιλάει όταν πρέπει εσείς μαζεύτειτε γιατί η εξουσία σας έχει ζαλίσει και δείχνετε άλλον εαυτό μετεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο σφιχτερμαν έπιασε δήθεν το χωριό λόγω κορονοιου ντρέπεται να αντιμετωπίσει τους πολίτες στα μάτια μετά την αύξηση των τελών ύδρευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε Γιάννη και εσύ που πας με την ταπρατζη??? αυτή δεν μπορεί να μοιράσει σε δυο γαϊδούρια άχυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρεταλια του τριανταφυλακισταν δεν εχει στηριξη λαου γιατι μας ειπες ψεματα για να αρπαξεις την ψηφο μας .ποσο παει το νερο και ποσο το πετρελαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα μοιράζει καλά ο ξερολας.Ολοι κυρία μου θα κριθούν από το αποτέλεσμα μέχρι τότε ισορροπίστε και βάλτε τα μυαλά σας στην θέση τους έχετε ζαλιστεί ξέρετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ξερολας τιναξε τα οικονομικα στον αερα και προσπαθει με τις αυξησεις στα τελη να σημαζεψει τα λαθη του .ευτυχως το καταλαβαν νωρις η Χριστινα και ο Σαμαλεκος και τους τραβηξαν το αυτι με την αρνητικη ψηφο οπως λενε στον Αστακο οι πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο