Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η «Λαϊκή Συσπείρωση ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» διαφωνεί με την τακτική των συμβουλίων δια περιφοράς

                 Η «Λαϊκή Συσπείρωση ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» διαφωνεί με την τακτική των συμβουλίων δια περιφοράς
           Σεβόμαστε και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία τόσο προσωπικά όσο και σαν παράταξη αλλά δεν θα συνηγορήσουμε να γίνουν αφορμή για να παγιωθεί η τακτική των δημοτικών συμβουλίων δια περιφοράς για τέτοια σοβαρά ζητήματα όπως τεχνικό πρόγραμμα, δημοτικά τέλη, προϋπολογισμός και να παίρνονται αποφάσεις ερήμην των δημοτικών συμβούλων χωρίς διάλογο............

 
          Στα πλαίσια  των έκτακτων μέτρων πρότασή μας είναι να δοθεί παράταση για την λήψη τέτοιων αποφάσεων μέχρι την λήξη των έκτακτων μέτρων. Δηλώνουμε άλλη μια φορά ότι τέτοια σοβαρά θέματα μπορούν και πρέπει να περιμένουν, ώστε να συζητηθούν σε συνεδριάσεις ανοιχτές για όλους, με τους μαζικούς φορείς του τόπου και με τη διά ζώσης παρουσία των δημοτικών συμβούλων. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης:
Κομπλίτσης Δημήτριος
Ζαφείρης Ιωάννης

9 σχόλια:

  1. Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήξερες να διαβάζεις θα έβλεπες κ την πρόταση. Λόγω σοβαρότητας των ζητημάτων να αναβληθεί το ΔΣ κ να πραγματοποιηθεί ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων κ πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει πρόταση. Είναι ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟ Η ΠΡΌΤΑΣΗ.
    ΔΙΆΒΑΣΕ Κ ΜΕΤΆ ΣΧΟΛΊΑΣΕ. ΌΧΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΆ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ψηφιστει τελη μαρτη θα εγκριθει μεσα απριλιου
    Αρα η δικη σας προταση ειναι να μεινει ο δημος επ αοριστο χωρις προυπολογισμο? Αυτο θα παει σιγουρα διμηνο.
    Αυτη ειναι η υπευθυνη προταση σας?
    δηλαδη να παει ιουνιο ιουλιο χωρις προυπολογισμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν έκανε τοσον καιρό νωρίτερα συμβούλιο για τεχνικό προγραμμα και προϋπολογισμό; Τι περίμενε;!την Δευτέρα παρουσία; Έτσι είναι άμα περιμένεις να τα κανεις τελευταία στιγμή...

      Διαγραφή
  6. Ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει. Και σε αυτό δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Και αποφάσεις πρέπει να παίρνονται σε θέματα σοβαρά και επείγοντα. Και αυτό, υπό συνθήκες κορονοϊού, μόνο δια περιφοράς μπορεί να γίνει. Ο φόβος της Λαϊκής Συσπείρωσης για παγίωση του τρόπου αυτού λήψης αποφάσεων είναι σεβαστός. Για την άρση του, μπορεί να ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία λογικά κανένας δεν θα διαφωνούσε, να ισχύσει για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα περιορισμού των συνεπειών της μεγάλης δοκιμασίας. Τις κομματικές ταμπέλες όπως και τις θρησκευτικές αγκυλώσεις ας τις πετάξουμε ΟΛΟΙ στα σκουπίδια. Ας συμβάλλουμε όλοι για να περιοριστεί το μεγάλο κακό που σε λίγο θα έχουμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο