Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΑΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου, είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας και αυτογνωσίας. Αποτελεί διαρκές ορόσημο στην πορεία του Ελληνισμού, ένα διαχρονικό σύμβολο της πίστης του λαού μας στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας...... Γι΄ αυτό και υποκλινόμαστε στους προγόνους μας που πίστεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν γι’αυτά τα ιδανικά ποτίζοντας με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. 
Το δικό μας χρέος, ως νεότεροι Έλληνες, που τιμούν και σέβονται την ιστορία και την ελευθερία, είναι να συνεχίζουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και φιλοπατρίας και με ίδιο υψηλό φρόνημα να διαφυλάττουμε την Εθνική ανεξαρτησία μας και να εγγυόμαστε την Ειρήνη στον ευαίσθητο γεωπολιτικό χώρο της Βαλκανικής. 
Τιμούμε φέτος την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Παναγίας, την διπλή γιορτή του γένους μας, η οποία αναδεικνύει διδάγματα, αρχές και αξίες με ένα ιδιότυπο τρόπο, από τα σπίτια μας. Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε ένας ορατό εχθρό σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό έχοντας όμως ως όπλο την πίστη, την ομοψυχία και την Εθνική συνεννόηση, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, όσο το δυνατόν ανώδυνα και αποτελεσματικά. 
Χρόνια πολλά σε όλους!!

4 σχόλια:

  1. Βαρυσήμαντο και ενωτικό μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κ μια πολιτικος που θυμηθηκε την εθνικη εορτη με ενα σωστο μηνυμα.Χρονια πολλα.Θοδ.Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχεια θελει η κοπελα να μην κανει και τρικ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΙΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο