Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Το μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

25η Μαρτίου 1821.
Η ένδοξος μέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Η μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η μέρα, που ενωμένοι οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού.
25η Μαρτίου 2020.
199 χρόνια αργότερα βρισκόμαστε σε έναν «ιδιότυπο πόλεμο», από μια ασύμμετρη απειλή, την πανδημία από τον επικίνδυνο κορονοϊό COVID-19. Ένα πόλεμο που εμείς οι Έλληνες, σύσσωμοι και αλληλέγγυοι, σίγουρα θα κερδίσουμε, αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε επιδιώκοντας όσο το δυνατό μικρότερες απώλειες.
Στα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, συμπεριλαμβάνεται και η μη πραγματοποίηση επισήμων εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο. Η ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων, δεν απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.
Ας τιμήσουμε παράλληλα, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, το λοιπό προσωπικό επιστημών Υγείας και διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, που αγωνίζονται στο μέτωπο του κορονοϊού, μαζί με αυτούς που αγωνίζονται στον Έβρο υπερασπίζοντας τα σύνορά μας, ας τους τιμήσουμε μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους που αγωνίζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ...

Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

7 σχόλια:

  1. Δήμαρχε στολισες πουθενά κανένα χωριό η την έδρα του Δήμου;
    Έβαλες μεγάφωνα να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος;
    Δεν νομίζω να σε επέπληττε κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος χρειάζονταν κουστωδία για να καταθέσει στεφάνι:
    Όλοι της κουστωδίας απέχουν μεταξύ τους δυο εκατοστά αντί για δύο μέτρα. Αν κάποιος φτερνιστεί και είναι φορέας κορονοιου θα κολλήσουν όλοι και η διασπορά θα είναι τεράστια.
    Τι κρίμα που ο Δήμαρχος είναι και γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι παλιά. Αλλά τα γαλουνάκια έχουν μένος. Ακόμα και τον κορονοιο χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ. Το πάρτι τέλος. Μπαξίσι τέλος. Χωνέψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφια ειναι παλια;ευτυχως που δεν μας εβαλε και καμια απο το δημοτικο .δεν μας κοροιδευεις αλλο δημαρχε σε καταλαβαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελος το φαγοποτι γαλουνηδες ειχατε κατασπαραξει τα παντα και εχετε θρασος ακομη να μιλατε και να κανετε κριτικη. Παρτε το απλαδι και μπητε απο κατω γιατι ειστε χειροτεροι απο τον κορονοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόση χλέμπα εκεί στο Ξηρόμερο και ειδικά τα σκουπίδια του μουστάκια.Ευτυχως σας αφάνισε ο κόσμος και είστε στις σπηλιές σας.Εκει που ανήκετε άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο