Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Συνεδριάζει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ- ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ- η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 27.3.2020

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συμμετοχής σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΜΕΔΡΙΑΣΗΣ της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας»

           Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΜΕΔΡΙΑΣΗΣ της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:................







5 σχόλια:

  1. όταν μάθετε κύριε τι είναι η ανατροφοδότηση στην μάθηση ξαναστείλτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τα ορνια. Θέλουν να αποφασίσουν την πρόσληψη προσωπικού ΧΩΡΙΣ να ορίζουν ειδικότητες και προσόντα. ΟΡΝΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελουν να βαλουν τα ρουσφετια που ταξανε προεκλογικα.κακο ψοφο να εχουν οι λεχριτες που ειναι χειροτεροι απο το κορονοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ευγε.... φαινεται το επιπεδο του πολιτισμου σας και η μανιωδης ψυχωση σας με αυτους που ειναι με την παραταξη του αποστολακη και τον αποστολακη τον ιδιο απο το πιο απλο......μια προσκληση για συνεδριαση. τουλαχιστον ειστε μια μικρη μεριδα των δημοτων πολυ μικρη αλλα με μισος μεχρι θανατου στους υπολοιπους. μολις αναθεωρησετε και σκεφτειτε πιο λογικα αφηνοντας στην ακρη το μισος και τη ζηλεια ελατε να μιλησουμε και να συνεργαστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:52 πηγενε να σου δωσει κανενα πενηνταευρο αντε χαραμοφαι που θελεις να ερθουμε να μιλησουμε ουτε να σας βλεπουν δεν θελουν αυτοι που ξερουν πραγματικα τι φαγοποτι γινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο