Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Σπασμένος και επικίνδυνος Φανοστάτης στη ΒΟΝΙΤΣΑ (ΦΩΤΟ: Μιχάλης Κουτουρίνης)

       Πριν λίγες ημέρες με το φακό του, ο Μιχάλης Κουτουρίνης κατέγραψε στη Βόνιτσα, ένα… βανδαλισμένο φανοστάτη που κάποιοι φρόντισαν να καταστρέψουν.
     Ο Μιχάλης Κουτουρίνης σημειώνει: "Η εικόνα που αντικρίζει κάποιος από κοντά είναι αποκαρδιωτική: τα γυαλιά και οι σπασμένες λάμπες στον χώρο μαρτυρούν ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν τίποτα περί προστασίας της δημόσιας περιουσίας. Είναι να μην γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο. Αμέσως θα βρεθούν ορισμένοι να το βανδαλίσουν".

        Ας κινηθεί ο Δήμος Ακτίου -Βόνιτσας σύντομα για επιδιόρθωση, μιας και τα σπασμένα γυαλιά που βρίσκονται ακόμα επάνω στο φανοστάτη, μπορούν να τραυματίσουν κάποιο διερχόμενο.....









6 σχόλια:

  1. Δυστυχως Μιχαλη, τη λαμπα αυτη και ολες στη σειρα που ειναι, τις εχουν αλλαξει χιλιες φορες. Αλλα καποιοι πρεπει να κανουν ζημια. Καθως επισης και σην πλατειουλα, στις εργατικες οπου βρισκεται το νηπιαγωγειο, παλι εκει τις σπανε. Γι'αυτο καλυτερα θα ειναι να μην υπαρχουν καθολου λαμπες για να τελειωνει το παραμυθι. Αλλωστε εδω στη Βονιτσα δε μας αρεσει ουτε το ωραιο ουτε το καθαρο. Ειναι πολλα παιδια που κανουν ζημιες, γι'αυτο ας φροντισει ο καθε γονεας να εξηγει στα παιδια του οτι αυτη η συμπεριφορα δεν τα τιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ :
    « Η ΛΑΜΠΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΜΟΡΦΙΕΣ »
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΡΙΜΑ ......ΚΡΙΜΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΡΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΝΑΤΟΝ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορθά σχολιάζεται το θέμα σαν αντικοινωνική συμπεριφορά λίγων νέων που δεν τους αρέσει η τάξη. Δυστυχώς, σαν κοινωνία, ανεχόμαστε με τη σιωπή μας τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος του συνόλου. Τρέχα δήμαρχε και αρμόδιε αντιδήμαρχε, χωρίς σταματημό, χωρίς ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην αυταπατάσαι Αμαρτωλέ,ξέρουν πολύ καλά ποιοι τα σπάνε!Ξέρουν κι αυτόν που σπάει τις πλάκες στη γέφυρα της Κουκουμίτσας. Δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα,φοβούνται.
    pazariotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τον μας ρε φίλε pazarioti αφού τον ξέρεις εσυ να τον πιάσουμε και να τον καταγγείλουμε εμείς. Τι φοβάσαι .Εκτός και αν λες μπούρδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο