Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Μεσολογγι Ένας χρόνος σημαντικής δουλειάς στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ

     Ο ένας χρόνος λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ γιορτάστηκε σήμερα στο Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο, παρουσία του δημάρχου, Ν. Καραπάνου, του προέδρου της Κοινωφελούς, Επιχείρησης Τ. Σκαρμούτσου, των εκπαιδευτικών, γονιών και των παιδιών που παρακολουθούν τις δραστηριότητες.....


           Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό που απηύθυνε, εξήγγειλε την δημιουργία ενός ακόμη ΚΔΑΠ γενικής αγωγής στην περιοχή του Αγίου Παύλου, ενώ αν αυξηθούν τα παιδιά θα επεκταθεί το υφιστάμενο. Μάλιστα το Μεσολόγγι είναι πρώτο στην απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την λειτουργία των ΚΔΑΠ, όπως υπογράμμισε ο κ. Καραπάνος. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη προσοχής και δημιουργίας υποδομών για τα παιδιά με προβλήματα, προκειμένου να μπορέσουν και οι γονείς να ξεφύγουν λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα. Για το λόγο αυτό η δημοτική αρχή φροντίζει να τηρεί πιστά το όνομα που έχει δώσει στο συνδυασμό της, «Δήμος για τα παιδιά μας», δεδομένου ότι στόχος είναι, οι καλύτερες παροχές για τα παιδιά σε επίπεδο υποδομών και εκπαίδευσης.
         Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός του κ. Σκαρμούτσου, ενώ οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν στη δουλειά που γίνεται στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ώστε τα παιδιά να εξασκούν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τον τρόπο που δουλεύουν δάσκαλοι και παιδιά, ενώ υπήρχε και έκθεση με τις κατασκευές τους. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και τραγούδια.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο