Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως εδώ και μη παρέκει.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
        Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Πολλές φορές έχω τονίσει, είμαι υπέρ της διεξαγωγής ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ και σφόδρα εναντίον των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ.  
     Κάνω κριτική στη Δημοτική Αρχή και ΟΧΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι ΥΨΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Η χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία  είναι υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής. 
         Σε προηγούμενα δημοσιεύματα αποδείξαμε ότι είναι παραπληροφόρηση από την Δημοτική Αρχή ότι κάνουν απευθείας αναθέσεις εκτός Δήμου μόνο όταν δεν υπάρχουν μαγαζιά και επιχειρήσεις εντός του Δήμου.
       Έγινε και θα γίνει ολοφάνερο σήμερα αλλά και προσεχώς, ότι τόσο εντός του Δήμου, όσο και εκτός του Δήμου οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά και οι εργολάβοι που επιλέγονται για τις πανάκριβες απευθείας  αναθέσεις ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. 
            Για τα κριτήρια επιλογής ρωτήστε τη Δημοτική Αρχή να σας πληροφορήσει. Προσωπικά και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών και των αναγνωστών βγάλαμε τα συμπεράσματα μας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
   Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω χρηματικό ένταλμα πληρωμής..................




           Στις 24 Αυγούστου 2017 έχουμε την έκδοση του Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής 3 Α 
            Δικαιούχο το Γεωπονικό Κέντρο με την επωνυμία Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και ΑΙΤΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΥ, ΤΕΝΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη μπορείτε να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα παρακάτω
1)-Το Γεωπονικό Κέντρο με έδρα το Αγρίνιο τι ακριβώς συντηρήσεις έκανε στα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, Αθλητικού Κέντρου Βόνιτσας;
2)-Ποιος συνέταξε τη τεχνική μελέτη και τι προβλέπει;
3)-Ποιος ή ποιοι παρέλαβαν το έργο; Ποιος ή ποιοί  βεβαιώνουν τη καλή εκτέλεση των εργασιών;
         Παρακαλώ τους Δημοτικούς Σύμβουλος της μειοψηφίας ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  που θα γίνει τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ.
    Ρώτησα για το θέμα γεωπόνους. Το τι μου είπαν το σημείωσα στο αρχείο μου για μελλοντική χρήση. 
     Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως εδώ και μη παρέκει. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

*****************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν το Αθλητικό Υλικό. Με άλλα λόγια μπάλες, δίχτυα για δοκάρια, δίχτυα για μπασκέτες, για το βόλεϊ, σημαιάκια του κόρνερ, κλπ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΣΥΝΟΛΟ 26.495,47 ΕΥΡΩ !!!!!!

     Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάρχει κάποιος που να μην πιστεύει ότι εδώ πρόκειται για ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; Αν υπάρχει πείτε το δυνατά και επώνυμα. Αν δεν υπάρχει ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

*****************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
      Κλείνουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν κυρίως συντηρήσεις και επισκευές  σε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές.






ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 109.938,5 ΕΥΡΩ €

****************





ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2: 106.658,50 €

****************
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3: 21.551,93 €

**************
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 238.148,93 ΕΥΡΩ 

*************
Αγαπητοί Αναγνώστες
Σχόλιο δικό μου κανένα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

44 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα υδραυλικα που αγοραστηκαν απο το μαγαζι του τσιδημα φτανουν να καλυψουν ολη την δυτικη ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παντελής είναι αξεπέραστος...τον βρίζουν και αυτός απαντάει χαααχααα του αποδεικνύουν ρεμούλα με τιμολόγια και αυτός υπεύθυνα λόγω θέσης δεν απαντά αλήθεια αν διαχειριζόνταν έτσι το σπίτι του ή μια εταιρεία έτσι θα έκανε;Μάλλον εδώ το ταμείο είναι ξένο άρα να το ξετινάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινος ο γραφικος καραβανας που σχολιαζε τους προηγουμενους και μολις του διορισαν την κορη ειδικη συμβουλο μουγκα τι λεει;Ολα καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Lefta iparxoun eixe dikio o Giorgos telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα έργα έγιναν,που και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΑΒΈΡΤΑ....ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΌΤΙ ΈΒΑΛΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΎ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΤΈΡΜΑΤΑ.....ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ....ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΊΠΟΤΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΈΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ Η ΕΜΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΛΆ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ που εισαι απο το Αγρινιο και ξερεις τις δαπανες σας εκει τοσο καλα, γιατι δε βαζεις το ονοματακι σου να ξερουμε την εγκυροτητα του σχολιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.53 μην λες ότι θες . Είμαι παίκτης της ομάδας του Αετού .Ο Παντελής έβαλε τα κόρνερ , έφτιαξε τα απαρχαιωμένα αποδυτήρια του γηπέδου , έβαλε το εξωτερικό δυχτι,καινούργια δυχτια τέρματος ηλιακό θερμοσίφωνα ( Ούτε ενα μπάνιο δεν μπορούσαμε να κάνουμε )και δίνει καμμία φορά μπάλες. Προς τιμήν του πέρυσι έβαλε ποσό από την τσέπη του σε ένα αγώνα για τους διαιτητές στα μπαράζ. Όποτε έχει έρθει στον Αετό λύνει προβλήματα και πάντα έχει την διάθεση να σε ακούσει και να μιλήσει μαζί σου. Δεν τον ήξερα και στην αρχή τον έβλεπα με καχυποψία και ούτε είχα στηρίξει αποστολάκη . ,Μετά από μερικές κουβέντες μαζί του κατάλαβα τι άνθρωπος είναι. Μακάρι να είχαμε μερικούς ακόμη σαν τον Παντελή .
    Δεν είναι ωραίο να ακούω βλακείες και ψέματα . Εμείς οι νέοι άνθρωπο πι θελουμε να ακούμε σωστά πράγματα και όχι μπούρδες

    Είμαι ένας νέος που επέλεξα να κατοικώ και να εργασσθώ στον Αετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Re esis ekei stin vonitsa ti einai o dimos xorigos ton omadon kai ton gipedon mas doulevete.Otan sas leme na ftiaksete kamia lakouva kai kana freatio pou tsakizomaste mas lete den iparxoun lefta.An spasei o diavolos to podi kai analavei kanas trelos dimarxos me ar...ia kai me simvoulous me ar...ia tote tha doume ayta ta xalia sas.Na koitaksoune ayta ta erga iparxoun h ola einai pseftika kai aeras kopanistos.Ola tha elexthoun na to kserete kai den tha tin glitosei kaneis pali gia ali mia fora .To nou sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18.000 ευρώ Νέρωνα , που πήγαν τα λεφτά ; O Γεωπόνος τι να κάνει Δήμαρχε πάνω στην άσφαλτο αυτών των γηπέδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Παντελής το έκανε απευθείας ανάθεση τα 18.000 ευρώ, ο ίδιος το παρέλαβε. Αν έχει αντήρηση να βγεί να το πεί. Δημοτικοί Σύμβουλοι πως τον ανέχεστε. Εκτός αν και.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Παντελής το έκανε απευθείας ανάθεση τα 18.000 ευρώ, ο ίδιος το παρέλαβε. Αν έχει αντήρηση να βγεί να το πεί. Δημοτικοί Σύμβουλοι πως τον ανέχεστε. Εκτός αν και.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα χρήματα για συντηρήσεις και επισκευές είναι εκτός πραγματικότητας. Δήμαρχε Αποστολάκη τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τα αποδυτήρια του γηπέδου τι γινεται ρε Αχιλλέα τα τσιμπησατε τα 4 χιλιάρικα, θερμοσίφωνα? Λέγε πριν γινουν καταγγελιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aπόστρατε κ Δρίβα αν έχετε τη παλληκαριά πάρτε θέση επώνυμα για αυτές τις δαπάνες. Διαφορετικά φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας δεν δικαιούστε να ομιλείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Αντιδήμαρχος κ Πανταζή , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Τραυλός, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ Βέμη Αθηνά, ο Αντιδήμαρχος κ Φραδέλος που ήταν και είναι μέλη των επιτροπών παραλαβής των έργων καλούνται να βγούν δημοσίως και να δηλώσουν οτι όλα αυτά τα έργα τα παρέλαβαν. Διαφορετικά πολλά από αυτά είναι εικονικά. Το θέμα είναι που πήγαν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.26 Πες μας σε παρακαλώ ένας γεωπόνος σε φτιαγμενα γήπεδα μπασκετ, βόλει, τένις τι εργασίες μπορεί να κάνει και να στοιχίσουν 18.000 ευρώ ; Nα τις γράψεις και μετά μπορείς να μιλάς για βλακείες. Αυτά που πήρε η ομάδα του Αετού πόσο κοστίζουν φίλε μου; Ξύπνα ρεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O τραμπούκος της Κατούνας τι λέει για όλα αυτά; Tα βρίσκει φυσιολογικά τα κομμένα τιμολόγια. Καλό θα ήταν να μας πεί για τα 18.000 ευρώ και για τις άλλες συντηρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δήμαρχε διώξτον. Μας έχει ξευτελίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ .......ΤΟΝ ΤΑΠΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ .Ο ΙΔΙΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.;
    . ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ- ΒΟΛΕΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ... ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ;;;;;;;;;;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σας κύριοι .
    Είμαι από την Βόνιτσα και μένω στην Αθήνα. Εργάζομαι σε εταιρεία που πηγαίνουμε σε όλη την Ελλάδα και που δώσαμε εδώ και ένα χρόνο προσφορά για 15 γηπεδα με ελαστικοτάπητα ανοιχτού χώρου στον Δήμο Ακτιου Βόνιτσας .
    Το τετραγωνικό μέτρο για τέτοια γήπεδα πηγαίνει ανάλογα την φθορά του γηπέδου του υπαρχόντος τάπητα και την ποιότητα αυτού που θα τοποθετηθεί ( υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις αλλά θα κουράσω αν τις αναλύσω ) .
    Ένας μεσως ποιότητα τάπητας κοστίζει από 10, έως 11 με 11,5 ( λίγο πιό ανθεκτικός )ευρώ το τετραγωνικό . Η προσφορά που μάλλον βλέπω και η πληρωμή βγαίνει
    Α) για.ενα φυσιολογικό γήπεδο τέννις και πιθανός για δύο μπάσκετ
    Β) Για τρία γήπεδα μπάσκετ με μεγάλο γύρω χώρο
    Γ) για δυο γήπεδα τένις και ένα παιδικό βόλεϋ
    Δ ) για δύο γήπεδα μπάσκετ και ένα καλό βόλεϋ
    Δηλαδή περίπου 1600 με 1800 τετραγωνικά ( ανάλογα το μέγεθος των εκτός γραμμής χώρου ). Άρα το ποσό σε μια χαμηλή τιμή είναι 10 x 1700 to βγαινει 17000ευρώ και σε μια ανώτερη 11,5 χ 1700 βγαίνει 19550 ευρώ
    Βάζω αυτήν την τιμή γιατί περίπου εκεί κινείται όλη η αγορά .
    Το ποσό είναι φυσιολογικό λοιπόν .Τώρα όλα τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω και θα τα γνωμοδοτήσει ο επίτροπος που δίνει και το τελικό οκ . Επίσης συμφωνία γίνεται και για τυχών υποχρεώσεις διορθώσεων από την εταιρεία σε πιθανές κλίσεις που θα πρέπει να ελεγχθούν πάλι .
    Αυτά από εμένα και καλό απόγευμα στην όμορφη μου πατρίδα την Βόνιτσα και μην τσακώνεστε η ζωή είναι ωραία και μικρή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκτός από τα 18.000 ευρώ , υπάρχει και ένα τιμολόγιο 13.000 ευρώ για συντηρήσεις κερκίδων γηπέδων. Πάρε το αυγό και κούρευτο. Αριστους μαθητάς έβγαλαν Γεωργοθόδωροις και Ντόφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ουστ..... ανωνυμοι που μιλατε κιολας. αν εχετε το θαρρος πειτε κατι επωνυμα και οχι κρυμμενοι στην ανωνυμια πισω απο το προσωπο του τριαντακωνσταντη. ξερετε πολυ καλα οτι ριχνετε λασπη στην δημοτικη αρχη που κανει ηδη αρκετα πραγματα. εννοειται οτι αν εισασταν εσεις στην εξουσια θα τα τρωγατε ολα και δεν θα κανατε τιποτα φαταουλες. γιατι αραγε ο τριαντακωνσταντης δεν μας πηγαινει πιο πισω στο παρελθον και σταματαει στο 2014 αθροιστικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ με ελαστικοσυνθετικό τάπητα ΓΗΠΕΔΩΝ
    118Δ 2017 ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε 24.800 ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
    163Δ 2017 ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε 23984,08 ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
    869Α 2017 ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε 4999,58 ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
    ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3 53.784
    Φίλοι Αναγνώστες
    Στο προηγούμενο άρθρο δημοσίευσα τις δαπάνες που αφορούν την ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ με ελαστικοσυνθετικό τάπητα ΓΗΠΕΔΩΝ και έγιναν από την επιχείρηση ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε αντί 53.784 ΕΥΡΩ όπως φαίνεται παραπάνω και μπορείτε να δείτε και στο άρθρο της προηγούμενης Πέμπτης.Συνεπώς που πήγαν τα 18.000 ευρώ του σημερινού άρθρου; Tι εργασίες έγιναν;

    Φίλε στα γήπεδα πήγα και μάλιστα πολλές φορές. Τα είδα πολλές φορές ένα προς ένα και ξέρω τι έγινε. Υπάρχουν και άλλα ποσά για τα γήπεδα. Μην βιάζεστε. Θα πούμε πολλά και ενδιαφέροντα.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Φερεντίνος πήρε το 46 τοις εκατό, ο Τόλης πήρε το 45 τοις εκατό και οι υπόλοιποι πήραν το 9 τοις εκατο.Ετσι δεν τονώνεται η τοπική αγορά που λες Παντελή και Δήμαρχε Γιώργο. Τονώνονται ορισμένες συγκεκριμένες τσέπες. Οχι βέβαια τυχαία. Κάποιοι άλλοι πέρνουν ένα κοματάκι για να μη φωνάζουν και κάποιοι δεν παίρνουν απολύτως τίποτε. Είναι ψέματα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aποστολάκηδες τώρα που βγαίνουν όλα στον αέρα κάπιοι εργολάβοι και προμηθευτές λένε. Δεν τα παίρνουμε εμείς όλα τα λεφτά. Μας λένε οτι πληρώνουν τους εργάτες. Που πάνε τα χρήματα μας Γιώργο και Παντελή; Aν οι εργάτες έπαιρναν τόσα χρήματα δεν θα ήταν εργάτες. Συνεπώς λέτε ψέματα. Ποιοί πέρνουν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας ομολόγησε δημοσίως οτι τα 1200 ευρώ για τα βεγγαλικά στο Θύρρειο ήταν εικονικό τιμολόγιο. Πως να τον εμπιστεύεστε Δημοτικοί Σύμβουλοι; Πόσα από τα παραπάνω είναι εικονικά και πάνω από όλα που πήγαν τα λεφτά; Δήμαρχε αντικατέστησε τον αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημοτικοί Σύμβουλοι πιάσατε πάτο. Αναλάβατε τις ευθύνες σας. Δεν μπορεί να είναι αυτές οι δαπάνες οι ανάγκες μας. Είναι εκτός λογικής. Ψάξτε τι γίνεται. Ο κόσμος έξω από εσάς λέει πολλά και δικαίως δυστυχώς. Ψαχτείτε κάτι σάπιο υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολλά χρήματα και εγώ δεν μπορώ από τις λακούβες να πάω για άρμεγμα. Θα φάτε μαύρισμα που θα είναι όλο δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Γεροκωστοπουλος θα παρει επισημη θεση για ολα αυτα;Μελος δεν ειναι στο κεντρο μεριμνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. που να χτυπατε τον κωλο σας κατω δεν τον λασπωνετε τον γιωργο και την δημοτικη ομαδα ο κοσμος βλεπει τι εργο κανει. μερικοι που λετε για λακουβες μην μιλατε ο κοσμος θυμαται την βονιτσα πως ηταν πριν σαν γιαπι ειχε κοπει σε 5 κομματια και για να πας λιγο πιο περα επρεπε να κανεις το γυρο απο παραλια. σκυλι που αλυχταει δεν δαγκωνει λεει μια παροιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεωργοθόδωρε , Νέρωνα, Λάκια και λοιποί καλά ξεμπερδέματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κ Βέμη Αθηνά σώσε το γόητρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Πες πόσα έργα υπέγραψες ως εικονικά και ζήτησε να μάθεις που πήγε το χρήμα. Διαφορετικά ....... κουτάλα ....... μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να κάνω μια, ίσως θα φανεί αφελή ερώτηση ;
    Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου είναι για να ελέγχει μόνο τις αμοιβές των εργαζομένων στους δήμους ; Δεν έχει δικαιοδοσία στις προμήθειες ;
    Αν δεν έχει ,ποιος έχει ; Και αν έχει ,όλες αυτές τις δαπάνες τις έχει εγκρίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παιδιά μην ασχολείσθε . Είναι γνωστός ο γεωπόνος από το Αγρίνιο που κάνει χρυσές δουλειές στην Βονιτσα. Έχει υπερτιμολογήσει τα πάντα και έχει αρκετές εταιρείες με δυο ,τρία ΑΦΜ.
    Τον βλέπουμε στις αποφάσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ως Κορδάτο ή ως Παπανικολάου.η μπορεί και με τρίτη επωνυμία που δεν την γνωρίζουμε ακόμη.
    Υποψιασμένος Αγρινιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λάκια Στούπα σου το είπα, μην υπογράφεις.Εσύ δεν με άκουσες. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εργολάβοι και προμηθευτές μην κόβετε εικονικά τιμολόγια. Θα πληρώσετε στην εφορία και επί πλέον τα λεφτά δεν ξέρετε σε τσέπες καταλήγουν. Είναι σαν να κλέβετε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο