Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΗΓΑΔΙΑ - ΒΑΛΟΣΤΡΑΤΟ: Έγινε καθαρισμός και είναι σε τροχιά δημοπράτησης ο δρόμος

Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, 11/10/2017
 Σε απάντηση του σχετικού δημοσιεύματος σας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
ενημερώνουμε τα κάτωθι:

1.-Ο δρόμος που αναφέρετε στον τίτλο του δημοσιεύματός σας είναι επαρχιακός δηλ. αρμοδιότητάς μας στο τμήμα Βαλόστρατο – Πηγάδια, ενώ το τμήμα Χρυσοβίτσα – Βαλόστρατο είναι αρμοδιότητας του Δήμου Ξηρομέρου, που έχει την ευθύνη συντήρησης του δρόμου.
2.-Όσον αφορά στο τμήμα, για το οποίο η συντήρηση είναι ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας δηλ. Βαλόστρατο – Πηγάδια σας ενημερώνουμε ότι:

Α.-Η πλήρης συντήρηση του δρόμου έχει περιληφθεί στην υπό δημοπράτηση εργολαβία «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων πρώην επαρχιών Ξηρομέρου, Βάλτου και Μεσολογγίου»  προϋπολογισμού 1.950.000 € και περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών κλπ,  ώστε ο δρόμος να είναι λειτουργικός και ασφαλής για την κυκλοφορία και η εκτέλεση των εργασιών υπολογίζεται εντός του ερχόμενου έτους.........


Β.-Παρόλα αυτά η υπηρεσία προσωρινά διέθεσε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της, επί δύο εβδομάδες, προκειμένου να γίνει καθαρισμός των ερεισμάτων και εξομάλυνση του πλέον κατεστραμμένου τμήματος του δρόμου. Επιπλέον διατέθηκαν και 200 μ3 σκυροδέματος για την αποκατάσταση των πλέον επικινδύνων τμημάτων του δρόμου ώστε να είναι η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον ασφαλής.

       Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της απάντησής μας στο σχετικό άρθρο για την αποκατάσταση της αλήθειας.

5 σχόλια:

  1. Για να λέμε αλήθειες και τα δυο τμήματα είναι σε άθλια κατάσταση.

    Τα μηχανήματα της νομαρχίας ήταν όντως εκέι δυο εβδομάδες και δούλευαν κάπου και που το πολύ για μία ώρα την ημέρα.

    Μέχρι του χρόνου που θα γίνει ο δρόμος για πείτε μας από ου θα περνάμε? Και ιδιαίτερα τις βροχερές μέρες!

    Το έργο σας είναι εμφανές τα λόγια ΠΕΡΙΤΤΈΥΟΥΝ!

    Ο καθένας ας αναλάβειτην ευθύνη του είτε λέγεται περιφέρεια είτε Δήμος! Πάρτε το κομμάτι που σας αναλογεί όπως χωρίσατε και το δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για το αν περνάνε μόνο τρακτέρ κυρία ή κύριε που έγραψες το σχόλιο να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας που να χωρίζονται σε τρακτέρ και μερσεντές ή άουντι και οποιος κατάλαβε κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΕΧΕΙ 365 ΜΕΡΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΒΑΛΟΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ? ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να λέμε αλήθειες!!!!!!

    θα ήταν κάλο εκεί στην περιφέρεια πριν της ανακοινώσεις να κάνετε και κανένα ελέγχο γιατί όπως και να το μετράω 200 μ3 τσιμέντο δεν βγαίνουν.
    άντε να είναι καμιά 60ρια και πολλά λέω

    εκεί είναι μετρήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλον εχουν δικιο οι σχολιαστες 200 κιβικα ειναι 25 μπετονιερες θαπρεπε να ειναι ολος ο δρομος τσιμενταρισμενος.κατα τη γνωμημου ο δρομος δεν ειναι καθολου ασφαλες γιατι αλλου ειναι χωματοδρομος αλλου ασφαλτοδρομος με πολλες λακουβες και αλλου τσιμετοδρομος περα απολα αυτα ειναι κλεισμενος απο κλαδια και σε καποια σημεια κιβικα λασπης απο τα βροχηνα νερα.μονο με τα καναλια θα γινει δρομος ετσι δουλευει το συστημα.

    [οπως ειπε σχολιαστης εργα τιμολογιον]

    ολα αυτα που αναφερουν πιο πανω τα ειδα με τα ματια μου.[βγαζουν ματι και κατι βρωμαει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο