Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου "Άγιος Δημήτριος" συμμετέχει στον εορτασμό της Ιστορικής ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

                Ο Σύλλογος Παλαίρου "Άγιος Δημήτριος" συμμετέχει στον πανηγυρικό εορτασμό της Ιστορικής ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ που γίνεται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου όπου θα τελεσθεί Εσπερινός και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου όπου θα τελεσθεί η Θεία λειτουργία. 
Αναλυτικά:

           "Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου "ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα βρίσκετε στον προαύλιο χωρο του ιστορικού Μοναστηριού. Μετά το πέρας του εσπερινού, θα μοιραστούν τα γλυκά και ο δίσκος με τα "σπερνά" προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ. 
      Ο Σύλλογος μας με την ενεργό συμμετοχή του, όπως και περυσι έτσι και φέτος θα είναι εκεί για στήριξη της μεγάλης μας θρησκευτικής εκδήλωσης. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στους εορτασμούς της μεγάλης αυτής Θρησκευτικής Γιορτής του τόπου μας, για να τιμήσουμε τον Προστάτη μας ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ".

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδοπούλου Στέλλα24 Οκτωβρίου 2017 στις 8:54 π.μ.

    Ένας σύλλογος τόσο νέος με πολύ έργο πολύ δουλειά και πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε.Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο