Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ερ. Γαλούνης στη «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» για τη διακοπή ρεύματος στο Δημαρχείο Ξηρομέρου: «Αυτά να τα βλέπουν όσοι πάλεψαν και παλεύουν για να μην πάρουμε δάνεια»


       Για δεύτερη φορά στο Δημαρχείο Ξηρομέρου έκοψαν το ρεύμα! Η ΔΕΗ λόγω των μεγάλων οφειλών του Δήμου, την Τετάρτη προχώρησε σε διακοπή ρεύματος, η οποία όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης: «διήρκησε για περίπου μία ώρα».
            Η τραγελαφική αυτή κατάσταση είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν, στις 10 Μαΐου του 2016 και όπως τότε, έτσι και τώρα, ο Δήμος προχώρησε σε διακανονισμό με αποτέλεσμα το ρεύμα να επανέλθει. «Έγινε διακανονισμός και το ρεύμα επανήλθε. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε». Ωστόσο, ο κ. Γαλούνης  σημείωσε επίσης πως: «αυτά να τα βλέπουν όσοι πάλεψαν και παλεύουν για να μην πάρουμε δάνεια».....



             Η προηγούμενη διακοπή ρεύματος είχε αποδοθεί από τον κ. Γαλούνη σε πιθανό λάθος, καθώς, όπως είχε δηλώσει τότε: «υπήρξε διακοπή για περίπου 15 λεπτά, η οποία μόνο από λάθος μπορεί να έγινε. Παραλάβαμε χρέος 700 χιλιάδων ευρώ, προχωρήσαμε σε ρύθμιση και καταβάλουμε κανονικά τις δόσεις. Συνεπώς, μόνο από λάθος εξηγείται η διακοπή».
             Τον Μάιο του 2016 η διακοπή ρεύματος δεν είχε σημειωθεί μόνο στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό, αλλά και στα Δημοτικά Καταστήματα των πρώην Δημοτικών Ενοτήτων Αλυζίας και Φυτειών!

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

8 σχόλια:

  1. ΜΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΌΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΌΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΉΠΕΔΑ? ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΟΎΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος και ξοδευουμε εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ για κλειστό μπάσκετ. Εσείς κύριε Δήμαρχε στο σπίτι σας θα αφηνατε απληρωτο το ρεύμα για να φτιάξετε συντριβάνι και γκαζόν και μετα θα παιρνατε δάνειο για το ρεύμα;Ας σοβαρευτουμε λιγάκι, και πολιτισμός δεν είναι το γήπεδο όπως λένε κάποιοι σύμβουλοι σας,πολιτισμός για τον Αστακό αυτή την στιγμη είναι ο βιολογικός, το ξεβρωμισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε προχωρά .Για τα 700000 χρέη π άφησε η Δημαρχεία Σαμαρά και τα άλλα αίσχη τους δεν λένε τίποτα,πάρα έχουν το θράσος να μαζεύονται πάλι και να κάνουν ζυμώσεις για το 19 ,το Θράσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απύθμενη και απίστευτη πολιτική αθλιότητα τα λεχθέντα. Τη στιγμή που δεν πληρώνει το ρεύμα κάνει πανάκριβες απευθείας με αδιαφανείς διαδικασίες. Και αντί να μην μιλά προσπαθεί να βγεί και από πάνω. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια για την λογικη σου
    στον δημο κσνουν το αναποδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο μεγάλε, τεράστια επιτυχία,πήρες δάνειο να πληρωσεις την ΔΕΗ,θα σου φτιάξουμε άγαλμα εσένα και όσων ψιφησαν ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσέξτε τι θα κάνει τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mε αυτά θα πληρώσεις και τα λεφτά που χρωστάς στο Φοσδα για τα σκουπίδια; Kαι συ και ο Σαμαράς,και ο Σολδάτος και ο Αποστολάκης μούγκα για το θέμα; Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο