Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Θεσπρωτία: Τι κατέθεσε ο Ηλίας Ντρίκος στους Αστυνομικούς - Κλείνει για την Αστυνομία η υπόθεση του 35χρονου Κτηνοτρόφου

Τρέφονταν μόνο με ξηρούς καρπούς και ρόδια 2 εβδομάδες ο Ηλίας Ντρίκος
          Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας ή απαγωγή δεν προκύπτει σε βάρος του Ηλία Ντρίκου, από την Σίδερη Φιλιατών, έπειτα από την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος στην Αστυνομία.
    Έτσι για την Αστυνομία η υπόθεση της εξαφάνισης θεωρείται λήξασα.
     Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε στις αρχές ότι ήθελε να μείνει για κάποιο διάστημα μόνος του και να ηρεμήσει.
       Τις ημέρες αυτές κρυβόταν κυρίως στο δάσος μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να βάλει τέλος στην αγωνία των δικών του και να δώσει σημεία ζωής.

Τρέφονταν μόνο με ξηρούς καρπούς και ρόδια 2 εβδομάδες ο Ηλίας Ντρίκος 

    Χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, εξήλθε του Νοσοκομείου Φιλιατών, δίνοντας την πρώτη του κατάθεση στους Αστυνομικούς της Θεσπρωτίας ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, σε ορεινή περιοχή του χωριού Σίδερη Φιλιατών.....


   Πιεσμένος ψυχολογικά φαίνεται πως ήταν ο κτηνοτρόφος, ο οποίος επί 16 ολόκληρες ημέρες κρυβόταν σε δύσβατη περιοχή, κοιμόταν στην ύπαιθρο και όπως είπε στους Αστυνομικούς τρεφόταν μόνο με αμύγδαλα, καρύδια και ρόδια. Φαίνεται πως ήθελε να μείνει για λίγο μόνος του, σήμερα το πρωί ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στην αγωνία των οικείων του.

http://www.pamepreveza.gr

http://www.mypreveza.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο