Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Πρόεδρος Τ.Κ Βασιλόπουλο Χολής Δημήτρης: Ευχαριστίες για τη συντήρηση του δρόμου Βασιλόπουλο –Βλυζιανά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Κου ΧΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


 Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλοπούλου του Δήμου Ξηρομέρου κος Χολής Δημήτριος ευχαριστεί με την παρούσα όλους τους συνεισφέροντες παράγοντες και φορείς για την συμβολή τους στην κατασκευή του έργου <<Έξοδος Βασιλοπούλου-Βλυζιανών>> και αναφέρει στην επιστολή του αυτή <<..Παρα τις έως τώρα προσπάθειες προηγουμένων ετών οι οποίες δεν είχαν ωστόσο αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, κατέστη μόλις φέτος δυνατή και με την ευγενικη βοηθεια και συμβολη της Αντιπεριφερειάρχου Δυτικής Ελλάδας κας Σταρακά Χριστίνας, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κου Λύτρα Ιωάννη, του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας κου Παππά Νικόλαου καθώς επίσης και των επιβλεπόντων Μηχανικών, η ολοκλήρωση του έργου : ''Διαπλάτυνση και Διαμόρφωση της Εξόδου του επαρχιακού οδικού Δικτύου Βασιλοπούλου-Βλυζιανών''......
Το έργο περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση και τσιμεντοποίηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στο συγκεκριμένο σημείο, με παράλληλη κατασκευή προστατευτικού στηθαίου τοιχίου και αποστραγγιστικού φρεατίου μήκους περίπου 500 μέτρων, το οποίο θα βοηθήσει αποτελεσματικά την ποιότητα και ασφάλεια της καθημερινής μετακίνησης των πολιτών>>.

7 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο προεδρε συνεχισε ετσι και ολο το χωριο θα ειναι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ola ayta ala den vlepo oute o torinos proedros na kanei kati me tis paranomes paroxes sto xvrio.mipvs auto to uema pirazi kai den to anaferi kanenas....mipvs ua enoxlithoun kapioi.. proedre prepei na paris kathari thesi gia to thema ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τακης Ντοσκας προεδραρα για 40 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο σας κυριε Χολη!Προσεξτε ομως γιατι κλεβετε τη ευσημα απο την αρχη του τοπου.Ο ανθρωπος δεν το αντεχει.Υποφερει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΝΕΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΗΠΕΔΟ 5*5 ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο