Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

NΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Επικίνδυνος ο δρόμος από Βόνιτσα προς Λευκάδα!




Κείμενο: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

    Φθάσαμε στο Δεκέμβριο και η κατάσταση  στους τοπικούς δρόμους, αλλά και στο δρόμο   από Βόνιτσα προς Λευκάδα δεν περιγράφεται.
     Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εικόνα σε δρόμο σε άλλο νομό της χώρας μάλιστα και σε μια περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση.
      Ο δρόμος είναι χαραγμένος εδώ και δεκαετίες, χωρίς ουσιαστικές συντηρήσεις, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες.
       Αυτός είναι ο σεβασμός προς τους ξένους  πολίτες που έρχονται και μας αφήνουν τα ωραία τους χρήματα!!
      Τι εντυπώσεις είναι αυτές που θα αποκομίσουν  οι χιλιάδες τουρίστες που κατεβαίνουν  από τα αεροπλάνα στο Άκτιο, βλέποντας ένα δρόμο γεμάτο λακκούβες, πινακίδες βαμμένες και τρυπημένες με κουμπούρια, τα χόρτα και τα κλαδιά ακουμπούν στο οδόστρωμα μειώνοντας την ορατότητα, απουσία διαχωριστικής νησίδας, παντελή έλλειψη φωτισμού, πολύ επικίνδυνα σημεία, φθαρμένη άσφαλτος και  δεν φαίνονται οι διαχωριστικές γραμμές................

 
      Να επισημάνω επίσης ότι εδώ και ένα χρόνο δυο τεράστιες λακκούβες σχεδόν ένα τετραγωνικό υπάρχουν μετά το χωριό Δρυμός,  πλησιάζοντας προς διασταύρωση για Τρύφος και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα και καταστροφή σε ακρόμπαρα, αμορτισέρ και λάστιχα.
      Εδώ να κάνω μια επισήμανση και να πω ότι χρειάζεται μια παρέμβαση στην ανάδοχο εταιρία του Ακτίου- Αμβρακία η οποία  θα ασφαλτοστρώσει 1-2χλμ στην αρχή του δρόμου Βόνιτσας- Λευκάδος και πρέπει αυτοί που διοικούν το νομό να κάνουν κάποιες επαφές προκείμενου να διατεθούν 1-2 φορτηγά  ασφάλτου να μπαλωθούν δυο σημεία το ένα  στην χοιροτροφική μονάδα και το άλλο στην είσοδο του χωριού Άγιος Νικόλαος.
Εδώ που φθάσαμε μόνο με ζητιανιές θα ζήσουμε…
       Τέλος φίλοι και γείτονες Λευκαδίτες  θα πρέπει και εσείς να κάνετε ενέργειες και συνεργασίες με τους γείτονες Αιτωλοακαρνανες διότι αφορά και εσάς το οδικό δίκτυο….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ….













5 σχόλια:

  1. και που να δειτε και τον δρομο για Πλαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πειτε παλι οτι φταιει η νεα κυβερνηση !
    Μολις τωρα ανελαβε , για να ειμαστε και ολιγον ακριβοδικαιοι !
    Ετσι δεν ειναι κ. Νικακη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Νώντα Νικάκη τι κάθεσαι-βάλε για Δήμαρχος στην Βόνιτσα μήπως δούμε κάποτε μια άσπρη μέρα.Ο 25 ετών θαυμαστής σου απ'το Αγρίνιο Κώστας Παπασπύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. ΝΙΚΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΝΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;;;;;ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Κ. ΝΙΚΑΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ;;;;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ(50) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ-ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!!!!!!!!!Κ. ΝΙΚΑΚΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΚΤΙΟΥ;;;; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του θέματος...Χωρίς να είμαι απο την περιοχή αλλά κινούμαι καθημερινά απο αυτόν τον δ΄ρομο καθώς και απο την παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου έχω σχηματίσει την εξής άποψη...δεν νομίχω ότι είναι θέμα τόσο κονδυλίων...πιστεύω πώς και ο νύν και ο πρώην δήμαρχος Βόνιτσας είναι επιεικώς για καρπαζιές...σε ερώτηση μου προς ευτραφή αντιδήμαρχο για την κατάσταση της οδοποιίας μου απήντησε ότι 'γιατι τι εχ' ο δρόμος';;Εαν αυτοί οι πολιτικά τσομπάνηδες σκέπτονται έτσι τι περιμένετε να γίνει...και ένας άλλος λόγος που δεν φτιάχνουν τον συγκεκριμένο δρόμο είναι που σπάζονται λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης της Λευκάδας...Προσωπικά πιστεύω πώς το Άκτιο θα έπρεπε διοικητικά να ανήκει στην Πρέβεζα και ο Άγιος Νικόλαος και εννοείται και ο δρόμος μέχρι την Βόνιτσα, στην Λευκάδα...Αυτοί σίγουρα δεν θα είχαν αφήσει στο έλεος του δρόμους...Τι κάνουμε τώρα...πιστεύω με μαζικές προσφυγές σε δικαστήρια και εισαγγελείς γιατί πραγματικά κινδυνεύουν πρώτα οι ζωές μας και μετά τα οχήματά μας που είναι περιουσίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο