Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

15 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Βόνιτσα και Κατούνα

Αστυνομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν σήμερα από μεικτά κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.
Από τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 15 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και παραβάσεις, στις περιοχές του Αγρινίου, της Αμφιλοχίας, της Βόνιτσας και της Κατούνας.....

    Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφιλοχίας συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου 55χρονος για κατοχή 15 γραμμαρίων χασίς, τα οποία είχε αναμεμειγμένα με 51 γραμμάρια παράνομο χύμα καπνό.
     Στην Στράτου του δήμου Αγρινίου συνελήφθησαν δύο ρομά για κλοπές πετρελαίου από ρεζερβουάρ, ενώ ένας ακόμη ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του για κλοπή.
    Υπήρξε μία ακόμη σύλληψη για παρεμπόριο καθώς και τρεις συλλήψεις για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα.
    Από την Τροχαία σημειώθηκαν τρεις συλλήψεις για οδήγηση μοτοσυκλέτας χωρίς δίπλωμα, ενώ συνελήφθη και γυναίκα για στέρηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης ανακύκλωσης στην περιοχή του Αγρινίου.
   Συνελήφθησαν ακόμη τρεις υπήκοοι Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο