Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Με κατάνυξη τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στην ΠάλαιροΙερά Αγρυπνία στην Πάλαιρο προς τιμήν της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Νεκταρίου

        Με ευλάβεια και κατάνυξη τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Πάλαιρο, ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Νεκταρίου του οποίου το Λείψανο φυλάσσεται στο Ναό από την Δευτέρα. Το ιερό λείψανο θα βρίσκεται στην Πάλαιρο μέχρι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015…..

http://agiosathanasioskatounas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
 1. Με ευλαβεια μεγαλη σωστα απο τα χειλη του πατρος καθηγιασμενου κατουνης που φορα και ωραια στολη....αξιος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προς Ανώνυμο 7:27

  Εκ της αντιδράσεως γνώσετε τη δράση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο χλευασμός και οι ειρωνίες δείχνουν και την πνευματική κατάσταση του σχολιαστή. Λογικό...όταν αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που με όλες τους τις δυνάμεις υπηρετούν τον Χριστό και την Εκκλησεία Του αξίως και παράγουν έργο προς δόξα Θεού, όχι όπως τους αξίζει αλλά με φθόνο και πικρόχολα σχόλια, τότε παίρνεις την δουλειά από τον Διάβολο...
  π. Νεκτάριε, ο Θεός να σου δίνει δύναμη και ο Άγιος Νεκτάριος που τόσο συκοφαντήθηκε παρηγοριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εάν δεν υπήρχαν και αναρτήσεις με τον π.Νεκτάριο, δεν θα είχε νόημα η ζωή του ανώνυμου 7.27 ώστε να κάνει τα γνωστά κομπλεξικά του σχόλια.
  Φ.Τ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πας εκεί συλειτουργεις κανεις και δώρα αφού πρώτα έχεις εξουθενώσει με κατηγορίες έναντιον του και μετά κανεις και ανώνυμα σχόλια εκ του ασφαλούς αφού νομίζεις οτι δεν ξέρουμε ποιος είσαι. Ελεος πιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή