Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος «σιδερένιος» πια, μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του- Τι γράφει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook

      Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αναφέρθηκε ο Γιατρός και π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος με ανάρτησή του στο Facebook.
Διαβάστε τι έγραψε:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Το Τάμα!!
        Όταν κατά την φοβεράν εκείνην ημέραν της 20ης Ιουλίου 2013 (εορτή του Προφήτου Ηλία) βρισκόμουν στο Χειρουργείο από της 8ης πρωινής μέχρι της 7ης απογευματινής, ο χρόνος κυλούσε αργά και βασανιστικά. 
    Και ενώ το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί για 4 ώρες, ύστερα από ένα σορό λάθη και επιπλοκές κράτησε 11 ώρες
       Και τότε η Λαμπρινή με την αδελφή της την Μαρία σε αυτές τις ώρες αγωνίας έκαναν το τάμα, για να βγω ζωντανός και υγιής. Και η παράκληση εισακούστηκε από την Παναγία. 
      Και ενώ με βάση τις εξετάσεις των ειδικών μπήκα για καρκίνο πνεύμονα, όταν αφαιρέθηκε ο μισός πνεύμονας, στην βιοψία φάνηκε ότι ήταν ένα νέο οστό μέσα στον βρόγχο και τώρα ζω και κάνω ακόμη μπάνια τέλος Νοέμβρη.!!!!.......




     Έτσι λοιπόν προχθές που οι δυο αδελφές βρέθηκαν μαζί, το τάμα για λειτουργία στο όμορφο και αγαπημένο μας εξωκλήσι της Παναγίας στο Βασιλόπουλο εκπληρώθηκε.
     Και όταν ο παππάς ψάλει το σημαντικότερο κομμάτι της Ορθόδοξης Χριστιανικής Λατρείας:
   «Τα σα εκ των σων σοι προσφέρομεν κατά πάντα και δια πάντα»
     Εκείνη γονατιστή με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα εκφράζει τις ευχαριστίες προς την Παναγία για την ευτυχία, την οποία χαρίζει στην οικογένειά μας .
Σ’ ευχαριστώ Λαμπρινή για όσα έκανες για μένα.!!!

ΒΙΝΤΕΟ







6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ από καρδιάς σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και η Παναγία μαζί σου. Εύχομαι να συνεχίσεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο τόπο μας.
    Με εκτίμηση
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιδερενιος κυριε Παναγιωτη να εισαι παντα καλα γερος και δυνατος κα μην ανχωνεσται για τιποτα ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ και καλες γιορτες τωρα που ερχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας εύχομαι χαρούμενες γιορτές, υγεία και κάθε καλό σε σας και στις οικογένειές σας.!!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντα σιδερενιος και δυνατος γιατρε. Εχεις προσφερει πολλα στην περιοχη μας και σαν γιατρος και σαν τοπικη αυτοδιοικιση μα πανω απ' ολα σαν ανθρωπος.Σε θεωρουμε εναν δικο μας ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Παναγιώτη,

    Να σ' έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένειά σου. Οι ευχές των απανταχού Αγραμπελιωτών για υγεία θα σε συνοδεύουν εσαεί για όλα όσα έχεις κάνει γι' αυτούς, γιατί είσαι πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα άνθρωπος και μετά καλός γιατρός, καλός πολίτης, καλός δήμαρχος κ.ο.κ. Κι' αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερο τίτλο τιμής και καταξίωσης στην εφήμερη και σύντομη ζήση μας. Χαίρομαι ειλικρινά για σένα και την οικογένειά σου. Μάλλον από βδομάδα θα κόψεις και τα μπάνια. Να' σαι πάντα καλά.

    Κυριάκος Ξενάκης, Δικηγόρος Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο