Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΙΤΣΟ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ….

      Με έπαρση και αλαζονεία παρουσιάστηκε από την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας, δια μέσου δικού της μπλογκ, ένα έργο αγροτικής οδοποιίας στην Κατούνα που θα εξυπηρετεί κυρίως αγροτοκτηνοτρόφουςστην περιοχή Μουτζούρια.
      Κι ένας ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ μας έστειλε σκίτσο και μας γράφει: "Αφού παρέλειψε η Δημοτική αρχή να αναφέρει ότι επί 14 μήνες δεν παρουσίασε κανένα έργο, έρχεται τώρα να παρουσιάσει τους αγροτικούς δρόμους ως το έργο του αιώνα… Φαινόμενα παρακμής!!"....

8 σχόλια:

  1. Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΑΦΗ.ΤΡΙΣΙΜΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΔΕΝΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΡΥ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ Ο ΕΝΑΣΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.ΟΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ.Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΤΟΥ 2009.ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ)ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2014 ΕΠΙ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΕΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ 2006-2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε άθλιοι. Στερείτε τη χαρά στον φωτογράφο του Δήμου. Τόσες κολοτούμπες έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φερεντινος φιλε ειναι ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ. Θα τον δειτε και θα τρεμετε . Κυβερνηστε εσεις τον τοπο και ο κοσμος θα σας κρινει. Ηδη το εχει κανει. Εμείς που σας ψηφισαμε εχουμε παει απο τωρα με το θυμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mην γραφετε με κεφαλαία γράμματα.
    Μας βγαζουν τα μάτια και είναι αδύνατο να διαβάσουμε τι λετε.
    Πατήστε το πλήκτρο CAPS LOCK.

    To έχουμε πει 100 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη η μελέτη ειναι του Σεραφη και κανενός άλλου κ σταματήστε να κάνετε εκμετάλλευση !ουτε του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ,ουτε του Φερεντινου ,ουτε του Σολδάτου !απλα μπήκε τωρα στο προγράμμα και έτυχε να δημοπρατήθει απο τον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ σαν έτοιμο έργο !αρε Σεραφη τα έργα σου ακόμα δουλεύονται και δεν είχες μυαλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το έργο γίνει, νομίζω πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Έχουμε μετά χρόνο να ασχοληθούμε με τα ποιοι, πως και γιατί. Πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια να ξεφύγουμε από τη μιζέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο