Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών εκλέχτηκε ο Λευτέρης Μάντζαρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

   Σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών στο Δημαρχείο Αστακού με σκοπό να συζητήσει τα έως τώρα πεπραγμένα της παράταξης, τις προοπτικές της, καθώς και να εκλέξει τον νέο επικεφαλής.
      Από τη συζήτηση προέκυψε πλήρης ομοφωνία στις βασικές αξίες της Συμπολιτείας. Τονίστηκε η πλήρης ανεξαρτησία απ'οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και η αντιμετώπιση των ζητημάτων του Ξηρομέρου με ήθος και μετριοφροσύνη, μακριά από παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές αντιλήψεις και πρακτικές.
    Ως επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών εκλέχτηκε ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης ο οποίος υποσχέθηκε ακόμα πιο ενεργή ενασχόληση με τα καθημερινά προβλήματα του Δημότη, δράση της Συμπολιτείας μέσα στην κοινωνία και προώθηση του σχεδίου της για ανάπτυξη αυτού του τόπου, για να ξεφύγει επιτέλους το Ξηρόμερο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει....



   Η συνέλευση ευχαρίστησε τον απερχόμενο επικεφαλής κ. Ηλία Γεωργαλή για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και για το ότι αυτός πρώτος έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας πραγματικά εναλλακτικής πρότασης για τον τόπο.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια Λευτερη για την εκλογη σου ως επικεφαλης συνδιασμου.Ειναι ευχαριστω ο δημος ξηρομερου να αντιπροσωπευεται απο ανθρωπους αξιολογους,δικαιους,οραματιστες,με γνωμονα το καλο του δημου και των πολιτων.Ημουν εκει και ακουσα τους συνομιλητες,ακουσα σχεδον απο ολους την αναγκη τις ανανεωσης,συμμετοχης,και δυνατο παρον ως αντιπολιτευση,την πορεια του συνδιασμου που θα ειναι περα απο κομματικες αντιλιψεις και ταμπελες,αλωστε αυτοι που εκαναν τα παντα ωστε στις προηγουμενες εκλογες να μας κολησουν την ρετσινια του ΣΥΡΙΖΑ δεν ηταν εκει....Ακουσα επισης οτι ο καινουργιος επικεφαλης πρεπει να κινηθει στο πλαισιο που χαρακτηριζε τον συνδιασμο.Μην ψαχνουμε αφορμες για υλοποιηση τυχον αποφασεων που εχουν απο τωρα στο μυαλο τους..Δεν υπαρχουν πλαισια η ταβανια σε ενα συνδιασμο που ηταν η μειζον αντιπολιτευση,πρεπει να υπαρξουν νεες ιδεες,οραματα και καταλληλους ανθρωπους που θα τις υπηρετησουν...Πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι ημαστε μια παρεα ανθρωπων,φιλων που θελουν το καλο του τοπο τους,περα απο τα πολιτικα πιστευω του καθενος.Εδω στην προσπαθεια αυτη που θα γινει με επικεφαλης τον Λευτερη δεν χωρουν κομματικες αντιληψεις,φιλοδοξιες.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...Αγαπητε Λευτερη σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετυχεις στην προσπαθεια αυτη,και θα εχεις αρκετους διπλα σου να το ξερεις,γιατι εισαι δικαιος,απλος,δημοκρατης,που δεν κρυβεται πισω απο τα συμφεροντα και τις διαπλοκες...Ο φιλος σου ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο