Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την Αναμόρφωση της πλατείας Χρυσοβίτσας (ΦΩΤΟ)



        Σε εξέλιξη βρίσκονται, εδώ και μερικές ημέρες, οι εργασίες από το Δήμο Ξηρομέρου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Χρυσοβίτσας. Το φυσικό αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου αφορά την: «Ενοποίηση της κεντρικής πλατείας ΤΚ Χρυσοβίτσας και πλακόστρωση του χώρου έµπροσθεν της Εκκλησίας».
       Ειδικότερα το έργο περιλαμβάνει στο χώρο της πλατείας: Ενοποίηση, επίχωση µε θραυστό υλικό λατομείου, σκυρόδεμα και επίστρωση µε τσιµεντόπλακες έγχρωμες...........

 
    Η ανάπλαση χαρακτηρίζεται από σεβασμό προς τον πολιούχο Αγιο Γεώργιο και γενικότερα όλη η πλατεία θα αποτελεί ένα σφικτό σύνολο σε όλα τα όρια της. 
     Με την υλοποίηση του έργου θα επιτευχθεί η διαμόρφωση και αισθητική αναβάθμιση της πλατείας, θα αναδειχτεί περισσότερο η εκκλησία και θα βελτιωθεί η εικόνα του χωριού δίνοντας μια πρόσθετη ώθηση στην ανάπτυξη της Χρυσοβίτσας. 












2 σχόλια:

  1. το βουνο διπλα ειναι γεματο πετρες και θα βαλουν τσιμεντοπλακες ;γιατι ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοκκινοπηλι ριξανε για το μπαζωμα οχι "θραυστο υλικο λατομειου" οπως αναφερεται στο αρθρο. Ολοι στη χρυσοβιτσα το ειδαμε, ας ελπισουμε να μην εχουμε προβλημα και να δημιουργηθει μια ομορφη πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο