Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

        Όπως πληροφορούμε, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης είναι αποφασισμένος να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης του δήμου, σε περίπτωση που θα κερδίσει τις εκλογές.
      Ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης θα ενεργοποιήσει τα δύο πρώην δημαρχεία Κατούνας και Παλαίρου, τοποθετώντας αντιδημάρχους με τις αρμοδιότητες, μέσα και δυνατότητες που ο Καλλικρατικός νόμος καθορίζει με σαφήνεια
      Είναι μια έμπρακτη απόδειξη σεβασμού του νόμου και κυρίως του δημότη, νέας σύγχρονης αντίληψης αποκεντρωμένης διοίκησης, που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες  και τις ανησυχίες, θα δέχεται άμεσα εισηγήσεις , θα προβλέπει και θα επεμβαίνει με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων του δημότη και του τόπου..........



     Ταυτόχρονα , ο υποψήφιος και επί 8ετία δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης, με την εμπειρία που έχει, είναι αποφασισμένος στην εξασφάλιση της δυνατής οικονομικής αυτοτέλειας των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων σε επίπεδα μεγαλύτερα της ΣΑΤΑ.
     Tο σημερινό συγκεντρωτικό μοντέλο άσκησης της διοίκησης, κινούμενο στα όρια της νομιμότητας και επιβεβλημένο από σκοπιμότητες που δεν είχαν σχέση με την ομαλή άσκηση της διοίκησης του δήμου αλλά την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, αποδείχθηκε ατελέσφορο, ταλαιπώρησε τους δημότες στην αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων και τους υποχρέωνε σε χρονοβόρες και άσκοπες μετακινήσεις, ενώ η δημοτική αρχή έχασε την επαφή της με το δημότη και τα προβλήματά του.

         Αξιολογώντας τη δέσμευση του κ. Αποστολάκη, που μας εξέπληξε θετικά, θεωρούμε  ότι η αποκέντρωση της διοίκησης αποτελεί αναγκαιότητα για την καλλίτερη εξυπηρέτηση του δημότη, την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του, αντιμετωπίζει καλλίτερα τις ιδιαιτερότητες της κάθε πρώην δημοτικής περιφέρειας σε ένα ενοποιημένο και κεντρικά ελεγχόμενο σχέδιο δράσης του δήμου. 
    Αποτελεί απόδειξη όσων δεν αρκούνται σε διαπιστώσεις και υποβολή εγγράφων, αλλά επεμβαίνουν, ενεργούν και ανοίγουν πόρτες για το καλό του τόπου.
   Περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις από τον έμπειρο στα Αυτοδιοικητικά κ. Γιώργο  Αποστολάκη.


Πηγή: http://www.amvrakikosnews.com/ 

22 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΤΣΟΥ) ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ. ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΚΙΑ ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο κ. Αποστολάκη. Να σταματήσει επιτέλους η
    ταλαιπωρία μας και να μπει μια τάξη . Σε αντίθεση με αυτούς που θεωρούσαν ότι ο
    δήμος μπορεί να διοικείται από τα γραφεία και από μακρυά. Ακόμα και από το Όσλο
    . εδώ θα είμαστε
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ-ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΠΑ; ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φτύνεται τα μπούτια σας ΑΜΒΡΑΚΙΚΕΝΕWS και κλπ ΓΥΡΟΛΌΓΟΙ, ο άνθρωπος δεν τραβάει και το ξέρετε καλά ότι δεν σας βγαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΠ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΠ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα καινούρια φυντάνια-λαμόγια του καριόλη θα αφουγκράζονται τη μάσα και μόνο αυτή σε όλες τις μορφές της. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακαρι οι δεσμευσεις να μην μεινουν μονο σε ψηφοθορικους ρυθμους .Κυριοι οι δημοι δεν διοικουνται μονο με οταν αλλαζουμε τις λαμπες στις κολωνες , ουτε οταν βαζουμε εν καιρο κρισης ανθρωπους απτο παραθυρο ,θελει αγαπη κ σθενος .η Υστεροφημια μετραει κ το after στο δια ταυτα .μακαρι Γιωργο να βγεις αληθινος κ ακριβοδικαιος αλλιως μια απτα ιδια κ η ζωη συνεχιζεται .... Με συλλογους που εχουν και αποσκοπουν σε προσωπικο οφελως ποτε δεν γυρισει ο ηλιος .good nignt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε τα παπαγαλάκια του Κάβουρα (το παρατσούκλι του Θύμιου για όσους δεν γνωρίζουν) βγήκαν και μιλούν για καριόλη και διάφορα. Δεν κοιτούν πωςψθακλείσουν την μαύρη σακούλα και πως θα παραδόσουν τα οικονομικά του δήμου και ας αφήσουν την διοίκηση και τον τρόπο που θα γίνει στον άνθρωπο που κατάφερε πολλά ως Δήμαρχος.
    Άντε για Κάβουρα και εσείς παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑΣ ΣΑΣ. ΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον ζήσαμε και τον Γιώργο Αποστολάκη 8 χρόνια στα οποία δεν είδαμε την αλλαγή του τόπου μας. Τυχαίο που θέλει να ξαναβάλει; Δεν νομίζω!! πρέπει να έχει τελικά μεγάλο συμφέρον και καταλαβαίνετε σχετικά με αυτά που είχαν ακουστεί την τελευταία τετραετία που ήταν δήμαρχος. Λυπάμαι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μας πεί ο κύριος Φερεντίνος γιατί τόσα χρόνια που είναι γατζωμένος στην αντιδημαρχιά δεν πρότεινε ποτέ να υπάρχει και ένας αντιδήμαρχος σε Κατουνα και Πάλαιρο. Μήπως δεν θα μπορούσε να ελέγξει τους φίλους του στην Κατούνα και στην Πάλαιρο-Πλαγιά??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχος θα ειναι ο ΦΕρεντινος χωνεψετο παπαγαλάκι τογ αποστολακη σε ποναει τ ρα αλλα θα σε πονεση περισοττερο ξερεις καλά εσυ ποτε αλλα ειναι αναψερετω δικαίωμα σου ναεχεις ονειρα καλο ειναι αυτο προσεχε τη μάρκα του καναβουριου που τρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλετε δεν θέλετε ο Γιώργος Αποστολάκης θα γίνει Δήμαρχος. Είναι ο καλύτερος , είναι ο άνθρωπος που θα κάνει έργα και θα τρέξει. Δεν θα κοιμάται στην Δημαρχική καρέκλα , ούτε θα ονειρεύεται να γλίνει από αντιδήμαρχος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πως είναι το παρατσούκλι του Φερεντίνου ????ΚΑΒΟΥΡΑΣ???/ ΧΑΧΨΑΧΑΧΑΧΑΑ.
    Έτσι εξηγούνται όλα. Έτσι εξηγήται και το δάγκωμα που έκανε στον κακόμοιρο τον Σολδάτο. Έτσι καθάρισε τον Στούπα Θόδωρο.Οι Βόνιτσάνοι όμως που ξέρουν τι έστί ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν τσιμπάνε τόσο εύκολα Θύμιοκάβουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιός ήταν ο δήμαρχος με τα πιό πολλά έργα στη βόνιτσα ; Ακόμα και τα έργα που γίνονται σήμερα τα είχε εξασφαλίσει ο Αποστολάκης και όχι μόνο αυτά. Αν είχε καταχραστεί λεφτά, ας τον πήγαιναν στα δικαστήρια αλλά ο Σολδάτος είπε ότι δεν βρήκε καμμιά οικονομική ατασθαλία στο δήμο Ανακτορίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ,ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΔΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΔΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΚΩΤΣΙΟ ΣΤΟΥΠΑ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ?Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα παπαγαλάκια του Θύμιου ας μας πουν τι έργα έκαναν. Ταξιδάκια στο εξωτερικό με πληρωμένα έξοδα. Ποιος τους είδε 4 χρόνια. Πήρε το δαχτυλίδι δημοκρατικά από τον Σολδάτο και θέλει να τον ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O κυρ ΘΥΜΙΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 214.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ; ΓΙΑ ΤΑ 170.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 40 ΠΟΔΗΛΑΤΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ; ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο