Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας




      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας, στο «Όπως παλιά», στην παραλία Βόνιτσας. 
       Οι γυναίκες της Βόνιτσας, απέδειξαν πως ξέρουν καλά, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, να περνούν όμορφα και να διασκεδάζουν. Απόλαυσαν την εκδήλωση, χάρηκαν, το γλέντησαν και το ευχαριστήθηκαν!
     Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  και στη συνέχεια η Πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου κα Χρυσούλα Μάρη, αφού καλωσόρισε τις γυναίκες,  χαιρέτισε τη βραδιά και ευχήθηκε σε όλες-ους το 2014 να είναι μια χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, κόντρα στη μιζέρια και τις δυσκολίες των καιρών............



     Επίσης η Πρόεδρος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει με τη βοήθεια των γυναικών, και ανέφερε  χαρακτηριστικά ότι προετοιμάζονται δυο εκδρομές στα χιόνια και στη Κοζάνη (την αποκριά) και ότι ξεκινάει εργαστήρι ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους στη Βόνιτσα.
      Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και τα τραγούδια ξεσήκωσαν τις γυναίκες και ο χορός ήταν ασταμάτητος.
Και του Χρόνου… 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο