Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Σταϊκος: Η μπόχα κάποιων ξεπέρασε και αυτή των υπονόμων!!!

Εγώ στην μπόχα ,την λάσπη και την συκοφαντία απαντώ με στοιχεία και έγγραφα .

Έτσι λοιπόν όταν ανέλαβα το 1987 Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού , παρέλαβα το τέλος υπονόμων 3 χιλιάδες δραχμές τον χρόνο  και το 1994 το παρέδωσα 4 χιλιάδες δραχμές τον χρόνο ( και  με πληθωρισμούς τότε 24%  ουσιαστικά  σε πραγματικές τιμές το παρέδωσα λιγότερο από ότι το είχα παραλάβει .!!!......


  Το  2007  που ανέλαβα Δήμαρχος Αστακού  παρέλαβα  το τέλος υπονόμων 120 ΕΥΡΩ  και το πήγαμε  αμέσως  20 ΕΥΡΩ τον χρόνο  , πράγμα που γνωρίζουν  όλοι οι κάτοικοι του Αστακού  και προκύπτει και από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  μέχρι και το 2010 που παρέδωσα  ήταν 20 ΕΥΡΩ .!!!
       Τα περί 150 ΕΥΡΩ  είναι αισχρή συκοφαντία  και  δεν θα απολογηθώ εγώ για εκείνους που το πήγαν 150 ΕΥΡΩ.
Απέναντι στην μπόχα  κάποιων , οι οποίοι θέλουν να το παίξουν  και προοδευτικοί  που αγαπούν τον τόπο τους ( φίλε Ηλία για δικά σου παιδιά φαίνονται  από την γραφή τους . Τους καταδικάζεις αλήθεια ;)  παρουσιάζουμε  τις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου .!!!
     Ή μήπως πιστεύουν ότι αυτή η μπόχα της λάσπης και της συκοφαντίας είναι Δημοκρατικός Διάλογος ;
      Ή μήπως πιστεύουν ότι θα πτοηθώ και θα λυγίσω ;
Tόσο  χαμηλό IQ έχουν που δεν αντιλαμβάνονται ,ότι μου κάνουν  δωρεάν διαφήμιση , γιατί έτσι λάμπει η αλήθεια .!!!
Φαίνεται όμως ότι δεν έχουν απλά  χαμηλό IQ , αλλά παρουσιάζουν   και  μια σοβαρή  Ψυχική  Διαστροφή . Είναι Ψυχανώμαλοι .!!!
 Μόνο που η σύγχρονη Ψυχιατρική δεν διαθέτει αποτελεσματικό φάρμακο για την Ψυχανωμαλία .!!!
 Έτσι  λοιπόν  εάν ένας ψυχοπαθής  , ο οποίος έχει το ακαταλόγιστο  λόγο της παράνοιας του  διαπράξει  ένα έγκλημα  , οι Ψυχίατροι και  οι Δικαστές του   αναγνωρίζουν ελαφρυντικά.  Εάν όμως  ένας Ψυχανώμαλος  βιάσει και  σκοτώσει μια γυναίκα , οι ψυχίατροι δεν του αναγνωρίζουν κανένα ελαφρυντικό , διότι θεωρούν ότι είχε πλήρη επίγνωση του εγκλήματος το οποίο  διέπραξε , με αποτέλεσμα οι Δικαστές  να τον στέλνουν ισόβια στην  φυλακή ή σε κάποιες πολιτείες στην Ηλεκτρική  Καρέκλα !!!
Να είστε σίγουροι κάποιοι Ψυχανώμαλοι ,  ότι ο λαός  του Δήμου Ξηρομέρου  θα σας  στείλει τον Μάη  στην δική του<< Ηλεκτρική Καρέκλα>> και δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το στοματάκι σας ξανά, για  να βγάζετε μπόχα !!!
Εάν νομίζετε πως εσείς οι 3,4 ή 14  με τις χυδαίες προσωπικές επιθέσεις  εναντίον μου , πως αντιπροσωπεύετε την Κοινωνία των 14.000 κατοίκων του Δήμου Ξηρομέρου γελιέστε. Κάντε και κάνα Gallop   δίπλα σας.
Αστακός 6/2/2014
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Υ.Γ Από το πρόγραμμα  ΘΗΣΕΑΣ απορροφήσαμε 3,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. 

Τέλος.




29 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΤΟΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο ο κοσμος βλεπει..για εβγα εξω απο τον αστακο να βρεις ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ,ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εsu ekanes galop?mipws pires to pososto tou georgali,kai ton anafereis sunexeia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΒΡΕΙΣ ,ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΣΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ? ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΦΗΣΕ Ο κ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ? ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΤΑΚΟΥ? ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΤΟΥκ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ? Η ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ? ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ. Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΡΑΤΑΓΑΝ 10 ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΒΓΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΤΑΗΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 'ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ'? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ 'ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ'? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΘΕΙΤΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ? ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια ο Σταικος το 98 κατεβηκε την τελευταια στιγμη και παραλιγο να βγει δημαρχος το ιδιο και στης επομενες εκλογες στο τσακ δεν βγηκε και τοτε ειχε να αντιμετωπισει εναν Πυθαγορα Σαμαρα στα πολυ πανω του.Οι καιροι αλλαξαν,ο κοσμος αλλαξε,εκει που ολοι μιλαγαν για Ντινα και Γαλουνη τωρα μιλανε ολοι για Σταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η συμπολειτια ξηρομεριτων μιλαει με προγραμμα και στοιχεια κ.Σταικο, εσεις μονο με υβρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορειτε να μου δειξετε στο προηγουμενο σχολιο ποιος σας κατονομασε για τα του υπονομου που λετε;ειπωθηκε μονο οτι πληρωνονται απο το λαο...και τα πληρωνω εγω που δεν μενω καν στον αστακο...
    εμεις αγαπαμε τον τοπο μας και το αποδεικνυουμε με το να ερχομαστε και να φερνουμε κοσμο να γνωρισουν τον τοπο τους.. εσεις που θελετε να εκλεγειτε και δημαρχος... κανετε κατι να αλλαξει αυτη η κατασταση; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;; ΟΧΙ! σταματηστε πια να στελνετε μηνυματα στα Blog.. στην τελικη φτιαξτε ενα δικο σας και γραφετε εκει οτι θελετε...κι οποιος θελει να ερχεται εκει να σας διαβαζει.. να βλεπετε κιολας ποιοι και ποσοι ειναι εκεινοι που ενδιαφερονται για οσα λετε... ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νομιζω θα πρεπει ολοι μας να σταματησουμε να απανταμε κατω απο τα αρθρα του κ.Σταικου.. μηπως και ο ιδιος σταματησει αυτο το πανηγυρακι... το xiromeronews ηταν ενα υπεροχο blog που μπαιναμε ολοι και διαβαζαμε για τον τοπο μας... και τις τελευταιες μερες εχει καταντησει ο προσωπικος λογος του κ.Σταικου... ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.. σε 3 μηνες εχουμε εκλογες... ας απαντησουν τα νουμερα σε ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Σταικε επιλέγετε να απαντάτε σε σχόλια πασιφανως αναληθή.εχουμε αρχισει να πιστεύουμε οτι εσείς ο ίδιος τα στέλνετε για να μπορείτε να απαντάτε.
    Όλος ο Αστακός γνωρίζει οτι το τέλος των 150 ευρώ το επέβαλε η παρούσα δήμο.αρχη.σε ποιον λοιπον απαντάτε;στον εαυτό σας;και μάλιστα με εγγραφα σαν έτοιμος απο καιρο(αυτο επειδή αγαπάτε τον Καβαφη)
    ΕΓΓΡΑΦΑ για το προγραμμα ΘΗΣΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3,5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 3,5 (που αμφιβάλλω αν ειναι έστω και ενα εκατ)ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΟ Ν ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΑΣΤΑΚΟΥ .
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κ.ΣΤΑΙΚΕ
    ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟ.ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΚΤΩ ΣΕ ΕΝΑ,ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕΝ ΛΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ.ΣΤΑΙΚΟ.ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ
    ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΕΛΕΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑΙΚΕ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ , ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ή ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ; ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο Σταικος εζησε πολλα χρονια στο ξηρομερο και δεθηκε με τον τοπο και τους ανθρωπους,εγινε Ξηρομεριτης και μαλιστα παλαιου τυπου Ξηρομεριτης,μπεσαλης και παλικαρη,αλλωστε στο ξηρομερο οι μισοι κατοικοι ειναι μη ξηρομεριτικης καταγωγης.Ευριτανες,Ηπειρωτες,Νησιωτες κτλ.Ειναι ο μονος απο αυτους που διεκδικουν το Δημο ο οποιος γνωριζει προσωπικα σχεδον ολους τους δημοτες ξηρομερου,γνωριζει τους ανθρωπους γνωριζει τον τοπο,γνωριζει τα προβληματα.Ας βγουν και οι αλλοι ΄΄εκτος των τοιχων΄΄δεν τρωμε κοσμο στα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΑΙΚΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι ο γαλουνης εχει περισια αξιοπρεπεια...
      Το γνωριζει αυτο ο καθεις.
      Δεν μπορει να του προσαπσει κανεις τιποτα.
      Στην θητεια του σαν δημαρχος ολοι οι εργολαβοι και προμηθευτες ειχαν να λενε για τον μοναδικο δημαρχο που σεβοταν τα χρηματα των δημοτων.

      Διαγραφή
  20. ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΑΡΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Των ΥΠΟΝΟΜΩΝ που παίρνουν τα ΟΜΒΡΙΑ και ρίχνουμε τους βόθρους με την άδεια των αρχόντων του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο αλλος λεει ο γαλουνης στεκετε εντιμα,ουι,αλλου και τουτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΟ ΣΤΑΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΙΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ ΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εβαλες πλατη γιατρε στις προηγουμενες εκλογες να βγει ο Σαμαρας,ηρθε η ωρα να στο ξεπληρωσουμε,η μεγαλη πλειοψηφια αυτων που σε εβγαλαν δημαρχο ηταν με τον λυτρα,επελεξες να στηριξεις Σαμαρα εσυ,κατι ηξερες,κυρια Σαμαρα και εμεις τωρα,κατι ξερουμε.Μαχαιραν εδωσες μαχαιραν θα λαβεις.Περαστικα μας και εμας και εσενα.
    Με αγαπη ,ενας πρωην ψηφοφορος σου και υποψηφιος σου.
    Υ.Γ ΄΄σαν αφηνιασμενο ατι θα οργωσει το ξηρομερο ο Σαμαρας΄΄σου θυμιζει κατι αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΠΙΑΤΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ 2Ο ΓΥΡΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΛΥΤΡΑΣ0 ΜΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο