Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα»

     


    Με επιτυχία έγινε χθες το απόγευμα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα.
      Μέσα σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την εκδήλωση άνοιξε για τον σύλλογο ο Αλέκος Σάββας καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού.
      Αμέσως μετά τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά της στις τέχνες και τα γράμματα η Συγγραφέας – εκπαιδευτικός Βησσαρία Ζορμπά - Ραμμοπούλου και την προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μάκης Ζορμπάς...........



    Την εκδήλωση και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2014.
     Στην αίθουσα μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και στη συνέχεια απόλαυσαν τα χορευτικά του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» να χορεύουν παραδοσιακά τραγούδια.
     Η όμορφη βραδιά συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος,  από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου και το μέλος του Κ.Σ. Μαρία Μαντζάνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο εκδότης της Αιτωλοακαρνανικής Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχοντοχωρίου Πάρις Σιδεράς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Αντώνης Μπενέκος,  ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Γιάννης Χολής, ο π. Πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, κ.α.
 



























































































































1 σχόλιο:

  1. Συλογοι με φθαρμενα μυαλα.αγκαλια μ επαγγελματιες πολιτικους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο