Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Aδέσποτο τραυμάτισε 51χρονο στο Αγρίνιο

 
Από του αδέσποτου τα δόντια γλύτωσε χθες ένα 51χρονος στο Αγρίνιο. Και έδωσε πραγματικά μάχη με το σκυλί επιστρατεύοντας τη γνώση πολεμικών τεχνών ωστόσο δεν απέφυγε τον τραυματισμό για τον οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί στην οδό Πανεπιστημίου(όπου έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά) όταν 51χρονος εκπαιδευτικός περπατούσε με προορισμό το σχολείο που διδάσκει. Αντί για την εργασία του κατέληξε στο Νοσοκομείο (με τραύματα στο μηρό) και σοκαρισμένος πλέον διηγείται την περιπέτεια του υπογραμμίζοντας πως κινδύνευσε κυριολεκτικά η ζωή του.
Το περιστατικό έρχεται να υπενθυμίζει το πρόβλημα και το αναφέρουμε ώστε καλού κακού οι πολίτες να είναι προσεχτικοί. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε πως υπεράνθρωπες προσπάθειες για τα αδέσποτα γίνονται εθελοντικά από τα λίγα άτομα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου που αξίζει να στηριχτεί από όλους ενώ ελπίζεται πως θα υλοποιηθεί η δέσμευση του δήμου για καταφύγιο αδέσποτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

πηγή:agrinionews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ -ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ- ΖΩΟΦΙΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο