Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ευθυμία Κολοβού: Αποστομωτική απάντηση για την επεισοδιακή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου με θέμα τις Λυκειακές τάξεις Φυτειών

       Στην αντεπίθεση περνά η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Ευθυμία Κολοβού σχετικά με την επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με θέμα τις Λυκειακές τάξεις Φυτειών, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το περιστατικό:   

Τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου
      Μέχρις εδώ στη παραπληροφόρηση με ανακρίβειες. Για…. να δούμε λαέ των Φυτειών και του Ξηρομέρου την αλήθεια
    Ο δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης κ. Παντελής Ψηλός, ενώ συζητιούνταν άλλο θέμα στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με ερώτησή του θέλησε να μάθει τι ενέργειες έκανε η Δημοτική αρχή, με βάση τη συνέλευση προ πολλών μηνών στις Φυτείες για το θέμα της παραμονής των Λυκειακών Τάξεων και της αλλαγής των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών προς τις Φυτείες..................



     Έκανα παρέμβαση ενώ ομιλούσε, καθώς και η αντιδήμαρχος  κ. Σαμαρά, ότι η δημοτική αρχή πέτυχε την παραμονή των Λυκειακών Τάξεων επί 2 χρόνια με τις παρεμβάσεις της σε ανώτατο επίπεδο και τη τελική λύση με το νέο υπό υπογραφή έγγραφο τελικής παραμονής και ότι ήδη από 3μήνου τουλάχιστον, έχουμε στείλει στη Περιφέρεια, τροποποίηση δρομολογίων λεωφορείων μεταφοράς μαθητών γύρω χωριών προς Φυτείες. 
      Επίσης στείλαμε έγγραφο προς δημάρχους Αμφιλοχίας και Αγρινίου, διευθυντές σχολείων και διευθύνσεις δευ-τεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, να μη δέχονται μαθητές δημοτικής ενότητας Φυτειών στα σχολεία τους, εάν δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι των πόλεων τους. 

     Ο κ. Ψηλός ουδέποτε ήρθε στο δημοτικό κατάστημα Φυτειών επί 8 μήνες, να ενημερωθεί από την αρμόδια αντιδήμαρχο, ούτε πάτησε ποτέ το πόδι του στο δημαρχείο στον Αστακό για να μάθει τι γίνεται, ή να συνδράμει με τη βοήθειά του όπου μπορεί τη Δημοτική Αρχή ως καθηγητής, αφού όπως έλεγε στη ομιλία του πονάει για το χωριό του
      Οι δύο αντιδήμαρχοι που κάναμε αυτές τις ενέργειες, δείξαμε ποιοί πραγματικά πονάνε για τον τόπο τους και δείξαμε ότι πράγματι εργαστήκαμε για το θέμα, καθώς και ο δήμαρχος με τις συναντήσεις με Υπουργό στην Αθήνα σε επαφή με Καραμανλή και κ. Σαμαρά και κατόρθωσε από ότι φαίνεται να ανακαλέσει οριστικά πλέον την απόφαση κατάργησης των Λυκειακών Τάξεων

      Αυτό δεν μηδενίζεται με κανένα επικοινωνιακό τερτίπι της ανημέρωτης λόγο αδιαφορίας αντιπολίτευσης. Ο Δήμαρχος έκανε παρέμβαση αγανάκτησης και ενοχλήθηκε και από φωνές 1-2 πολιτών συνδημοτών μου Φυτειωτών, που επανέρχεται ένα ληγμένο θέμα για εντυπώσεις. 
     Καλώς φώναξε ότι η δημοτική αρχή έκανε τη δουλειά της και πέτυχε την παραμονή των Λ.Τ, αλλά κακώς εκστόμισε βαριά φράση αντε... που παπαλίζετε ότι εσείς κόπτεστε ενώ εμείς δεν κάναμε τίποτα (κάπως έτσι είπε). 
      Ουδέποτε έβρισε τις Φυτείες και τους Φυτειώτες. Έτρεξαν γρήγορα κάποιοι και διέδωσαν ανακρίβειες στα καφενεία στις Φυτείες όπως συνήθως για να προκαταβάλλουν το λαό. Ο κ. Δήμαρχος έκανε ένα μεγάλο λάθος, διότι εκεί που ήταν τσαλακωμένοι οι της αντιπολίτευσης, θα τους αποστομώναμε όταν θα φέρναμε και τα έγγραφα από τα γραφεία  και θα απαξιώνονταν και γελοιοποιούνταν και με στοιχεία η πλήρη άγνοια τους για το θέμα των Λυκείων και η αλήθεια για τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής. 
       Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Φυτειών και 2 μέλη, που ήταν εκεί, πράγματι επιβεβαίωσαν σε ερώτημά μου ότι  ξέρουν για τις ενέργειες του δήμου και ότι είδαν τα έγγραφα προ πολλού
      Και βεβαίως πρέπει να παραδεχτούμε ότι έκαναν και αυτοί και κάνουν τον αγώνα τους όπως και οι πρόεδροι των σχολείων Λυκείων μεχρι εκεί που έχουν τις όλες δυνάμεις τους και τη επιτρεπτή θεσμική παρουσία τους στα κοινά
      Ο π. Ψηλός καταλαβαίνοντας τη για τρίτη φορά εκείνο το βράδυ, άστοχη παρέμβαση για θέματα αρμοδιότητάς μου, αλλά και ο Γ. Λύτρας και οι υπόλοιποι, άρπαξαν την ευκαιρία και αποχώρησαν…. ως προσβληθέντες, με την επίσης άστοχη ενέργεια του Δημάρχου να  εκστομίσει βαριά λέξη όχι για τις ΦΥΤΕΙΕΣ και τους Φυτειώτες, αλλά σε αυτούς που φώναζαν εκεί ντε καλά ότι ασχολήθηκαν μόνο αυτοί για τα Λύκεια και η Δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα. Την ξέρουν και καλά μάλιστα την αλήθεια, αλλά αυτοί εκεί στη στείρα μαύρη κριτική

       Η αποχώρηση λοιπόν της αντιπολίτευσης, έγινε για λόγους εντυπωσιασμού και  για να μη προλάβουμε προφανώς να φέρουμε τα έγγραφα και να μη ξέρουν τι να πουν στη συνέχεια. Τους καταλάβαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι πλην αυτών που έχουν παρωπίδες

   Αλλά ερωτώ και εγώ. Ο Γ. Λύτρας δεν πρόσβαλε το συμβούλιο και τους παρευρισκόμενους πολίτες, όταν εκτός εαυτού άρπαξε το μικρόφωνο και το έριξε με πάταγο στο τραπέζι την ώρα που αποχωρούσε ουρλιάζοντας? 
    Ο ένας εκστόμισε βαριά κουβέντα και ζήτησε συγνώμη, ο άλλος «εκστόμισε» μικρόφωνο στο τραπέζι και έφυγε χωρίς συγνώμη
     Εσείς κ. Δήμαρχε με τη παρέμβασή σας κάνατε όπως προαναφέρθηκα στρατηγικό λάθος, διότι δώσατε ψωμί στην αντιπολίτευση να απεγκλωβισθεί εκείνη την στιγμή που είχε χάσει τα αυγά και τα καλάθια για τις τρείς προκατειλημμένες όπως φάνηκε άστοχες ερωτήσεις Ψηλού για τις Φυτείες. Είχατε μεν δίκιο να τσατισθείτε και να παρέμβετε για να σταματήσει το παραμύθι της παραπληροφόρησης, αλλά δεν συγκρατηθήκατε. 
         Εκστομίζετε στα Συμβούλια, πολλές φορές βαριές λέξεις και όλοι το γνωρίζουν ότι δεν το εννοείτε, διότι μετά είστε μέλι γάλα, αλλά δίνετε το δικαίωμα το άσπρο να το κάνουν μαύρο οι της αντιπολίτευσης
      Καλά κάνατε και ζητήσατε συγνώμη μετά από απαίτησή μου καθώς και όλων των άλλων μελών της παράταξης, όπως και ότι αποσύρατε όλα τα υπόλοιπα θέματα προς συζήτηση. 
       Όσο για τον συνδημότη δημοτικό σύμβουλο Φυτειών π. Ψηλό, θα δει σε λίγες μέρες όπως και οι συνδημότες τα έγγραφα για τα Λύκεια, όταν θα μοιρασθούν φωτοτυπίες και ανακοινώσεις στις Φυτείες και στο διαδίκτυο. 
   Θα βεβαιωθούν οι συγχωριανοί για τη παταγωδώς αποτυχημένη προσπάθειά του να αντιπαρατεθεί με την αντιδήμαρχο Φυτειών, που μάχεται επιτυχημένα για τα χωριά της. 
      Τρείς φορές με ερωτήσεις του στο συμβούλιο πήρε τρείς απαντήσεις που κατακεραυνώθηκε, διότι έδειξε ότι και ανημέρωτος ήταν για τις Λ. Τάξεις και ότι με λανθασμένα στοιχεία ομιλούσε για ένα έργο αλλά και κακώς απορούσε και ρωτούσε γιατί ο σύζυγός μου Ταξίαρχος χ. Κολοβός δραστηριοποιείται και με βοηθάει ως εθελοντής  στη σύνταξη εγγράφων μέσα στο δ. κατάστημα Φυτειών (και καλά κάνει με την έγκρισή μου)
      Τον είδε και του έκανε μάλιστα και παρατηρήσεις, εάν είναι δυνατόν, ανέφερε λόγια που δεν είπε ποτέ και ότι ύψωσε τον τόνο της φωνής ενώ εγώ θα τον άκουγα, χωρίς να κάνει τον κόπο να με επισκεφτεί στο διπλανό γραφείο που βρισκόμουν!!!. 
    Να του πω  μία και καλή. Ο έμπειρος Ταξίαρχος Κολοβός Χρήστος, πουθενά δεν έκανε κάτι μη θεσμικό ή παράνομο, ούτε υπόγραψε χαρτιά, διότι δεν έχει δικαίωμα, ούτε δίνει εντολές σε κανέναν. Μεταφέρει – συντονίζει και οργανώνει χρονικά τις εντολές της αντιδημάρχου ως εθελοντής με έγκρισή της, με αποτέλεσμα να έχουν άριστη εικόνα τα χωριά μας. Αυτός κάνει τα πάντα, και σε εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες. Δεν έχουμε χρόνο και υπαλλήλους να τα προλάβουμε όλα. 
       Αυτόν ξέρει περισσότερο ο λαός του Ξηρομέρου και ξέρουν όλοι ότι αυτός έκανε όλο τον αγώνα να ψηφισθώ από τους πρώτους σε όλο το Ξηρόμερο. 
        Αν τους τρελαίνει μερικούς, με την άριστη εικόνα του, το υψηλό πολυποίκιλο μορφωτικό επίπεδό του, τη γνώση της τέχνης διοίκησης-συντονισμού και οργάνωσης κάθε δομής όπως είναι και οι ΟΤΑ και την εθελοντική εργασία σε όλη την δημοτική ενότητα όλο το 24ωρο, τι να κάνουμε, ας το χωνέψουν και να το παραδεχτούν. 

      Αλήθεια τι απαντά ο κ Ψηλος, όταν κάποιοι προηγούμενοι της παράταξής του, συμφώνησαν να φύγουν υπάλληλοι για άλλους Δήμους και να μείνει η Δημοτική Ενότητα Φυτειών, οι πρόεδροι  και η αντιδήμαρχος Φυτειών με έναν μόνο διοικητικό υπάλληλο που κάνει τα πάντα και ο Δήμος χωρίς Τεχνική Υπηρεσία? 
     Μάλιστα για να γνωρίζουν οι συγχωριανοί μου που προφανώς φρόντισαν κάποιοι να μη ακουστεί την επόμενη μέρα στο χωριό τι άλλο ειπώθηκε στο Συμβούλιο, πρότεινα στον κ. Ψηλό...από αύριο να έρχεται στο δημαρχείο στις Φυτείες από τις 8 το πρωί, να πιάσει γραφείο να μας βοηθάει για να προσφέρει και αυτός για τα χωριά μας
      Έχουμε άδεια γραφεία μπόλικα. Εμπρός λοιπόν εθελοντές θέλουμε για το καλό των συνδημοτών μας. Όλοι μαζί αιρετοί και εθελοντές για τα χωριά μας. 
      Επίσης για να γνωρίζουν την αλήθεια οι συνδημότες μου, για την άλλη ερώτησή του  κ. Ψηλού για το έργο στα «Βραχαίικα», του έδωσα να καταλάβει ότι εμείς εκτελούμε μελέτη του 2012 και όχι μελέτη του 2009-2010 που αυτός νόμιζε!!! 
     Και ο πρώην αντιδήμαρχος Φυτειών κ. Γαλάνης που ήταν εκεί αυτό νόμιζε, και κατάλαβε την εκ νέου άστοχη παρέμβαση Ψηλού, όταν του εξηγήθηκε σε ελεύθερο χρόνο ότι υλοποιούμε νέα μελέτη, με όσα χρήματα εξοικονομήσαμε από ΠΔΕ Περιφέρειας και όχι παλιά μελέτη από ιδία έσοδα πρώην δήμου φυτειών, όπως τότε που υπήρχε μπόλικο χρηματάκι και το παίζαμε άνετοι

     Ο  πρώην αντιδήμαρχος Πάνος Γαζέτας που έκανε παρέμβαση, έδωσε συγχαρητήρια που προβλέπουμε και αποχέτευση που δεν υπήρχε και νέο δίκτυο ύδρευσης για τις εκεί 7 οικογένειες, αφού παίρνουν νερό από λάστιχο φ22

      Παραπληροφόρηση από επιτήδειους στις Φυτείες γίνονταν και θα γίνεται. Εμείς τους διαβεβαιώνουμε ότι θα παίρνουν το μάθημά τους αυτοί που έπαιζαν μπάλα χωρίς αντίπαλο τα προηγούμενα χρόνια με τέτοια επικοινωνιακά κόλπα και χρήση φαιής προπαγάνδας. 
    Να βρουν κάτι άλλο να κτυπήσουν τους δυνατούς, αποφασισμένους και επιτυχημένους. Θα τους συνηθίσουν να τους βλέπουν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία να εργάζονται για την επίλυση των πολλών προβλημάτων των δημοτών τους, μέσα στη περίοδο κρίσης που διανύουμε. 
   Να αλλάζουν λάμπες, να φτιάχνουν όλες τις λακκούβες, τις δεκάδες διαρροές ύδρευσης, να αποκαθιστούν μεγάλες βλάβες σε αντλιοστάσια σε χρόνο ρεκόρ (χωρίς να φταίνε), να καθαρίζουν και να ασπρίζουν δρόμους και πλατείες, να κόβουν χόρτα από επικίνδυνες στροφές, να τρέχουν σε κάθε πρόβλημα δημότη για επίλυση αν μπορούν με τα μέσα που έχουν, να φτιάχνουν πραγματικά έργα με διαφάνεια-καθαρότητα και αναγκαία στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας. 

      Ο Λαός βλέπει, ξέρει για τα δικά τους έργα και πολιτικές (και εμείς ξέρουμε), κρίνει, ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ και αποφαίνεται. Κάνουμε λάθη ως άνθρωποι, έχουμε παραλείψεις, αλλά αγωνιζόμαστε για τη Δημοτική Ενότητα και το Δήμο,  με όλη μας τη ψυχή. 
    Πήραμε τις πιστώσεις που προβλέπει για φέτος το πρόγραμμα και ακόμα παραπάνω, αλλά έχουμε τραγική έλλειψη τεχνικού και διοικητικού προσωπικού, με απόδειξη ότι τώρα υπογράφονται οι συμβάσεις για τα έργα. Μακάρι να τα προλάβουμε όλα. 

    Για τα παραπάνω η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, τα γνωρίζει και τα βιώνει κάθε μέρα μαζί μας. Μας συμπαραστέκεται παρά τους ψιθύρους άρνησης και μαύρης ή φαιάς προπαγάνδας από ελαχίστους.
     Δεν κινούμαστε για προσωπικό- ψηφοθηρικό όφελος όπως κάποιοι άλλοι,  αλλά σταθερά και αταλάντευτα ανταποδίδουμε την στήριξη και την αγάπη του λαού μας με όρεξη  και θέληση για δουλειά. 
      Επιτύχαμε σχέση εμπιστοσύνης με την αλήθεια των λόγων μας, την αποφυγή ανεκπλήρωτων ψηφοθηρικών υποσχέσεων και κυρίως επειδή σε οποιαδήποτε ενέργειά μας ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. 
     Τέτοιες οξυμένες καταστάσεις θα έχουμε πολλές όσο περνάει ο καιρός για εκλογές και καλώ όλους τους συνδημότες να διασταυρώνουν κάθε πληροφορία για τη λειτουργία της Δημοτικής αργής και της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών, διότι όταν κάποιος δουλεύει σωστά, αυτόν προσπαθούν να κτυπήσουν που τους ενοχλεί και όχι κάποιον που είναι αδιάφορος και η αδιαφορία του τους βολεύει στους αντιπολιτευτικούς στόχους και τον αφήνουν ήσυχο.  
         Από αυτό και μόνο εμείς ξέρουμε ότι βαδίζουμε σε σωστή κατεύθυνση και θα κάνουμε κάθε τι να επαυξήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους αγαπητούς συνδημότες μας, ανεξάρτητα των διαφορετικών αντιλήψεων. 
       Προσπαθούμε να αλλάξουμε τις παλιές μικροκομματικές αντιλήψεις που κυριαρχούν στην κοινωνία μας για το καλό όλων των συνδημοτών και της ανάπτυξης του παραμελημένου Ξηρομέρου. 

ΦΥΤΕΙΕΣ 28 ΑΥΓ 2013
Ευθυμία Κολοβού Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου

12 σχόλια:

  1. κα. ΕΥΘΥΜΙΑ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ. ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ)ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ Δ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ;; ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΗ Ή ΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΕΛΑΝΗ!! ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!". ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ κε. ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΣΤΙΣ 136 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΣΗ "ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ". ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚ. ΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Φυτείες και γενικότερα ο Δήμος δεν έχει ανάγκη από ανακοινώσεις και έγγραφα προς το κοινό. Έχει ανάγκη από ΠΡΑΞΕΙΣ. Κάτι που δεν ξέρετε τί σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημαρχος ξηρομερου ο κοντος πανω τους τασιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ29 Αυγούστου 2013 στις 12:15 π.μ.

    ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟ ΉΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΔΕΝ ΥΠΥΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΑ
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΌΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΡΕΣΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΘΝΕΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΝΤΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν βαζετε τα σχολια για την κα Κολοβου ειναι φίλη σας?? α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EILIKRINA DEN TO PERIMENA AYTO APO TO XIROMERO NEWS NA KALYPTETE TOSO POLY THN KOL0BOY KAI TON KOLOBO. THA ZITISO TO VINTEO NA DOYME POIOS LEEI ALITHIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΕΙ?? ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ? ΛΥΚΕΙΟ-ΛΑΣΤΙΧΑ -ΛΑΚΟΥΒΕΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ-??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΑΜΩΤΟ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ BLOG!!! AΜΕΡΟΛΗΠΤΟ!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! ΜΗ ΘΗΞΟΥΝ ΤΗΝ κα ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΚΟΛΟΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΑΘΑΝ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ Κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. 1-2 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΧΑΛΑΣ ΛΑΜΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΩ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ. ΟΤΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΕΙΔΕΣ ΘΕΜΑ), ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΛΙΓΟ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΟ ΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο