Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ξηρομέρου Π. Σαμαρά, στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαρητήρια στους Ξηρομερίτες-σες επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ
   Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας  Σαμαράς με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νέους και τις νέες του Ξηρομέρου που πέτυχαν να εισαχθούν σε κάποιο ανώτατο και ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας και τους εύχομαι  καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους, καθώς ανοίγονται πλέον μπροστά τους νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση και την ατομική τους πρόοδο............



     Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και  στους γονείς,  των παιδιών, που με την συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία των νέων του δήμου μας.

        Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε όσους νέους και νέες, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είναι βέβαιοι οτι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί την μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και  σίγουρα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο