Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σε ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου

        Διακόπηκε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου μετά από τον καυγά που ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου και της αντιπολίτευσης, όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα των λυκειακών τάξεων των Φυτειών.
    Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης (Παντελής Ψηλός) θέλησε να ενημερώσει το σώμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού οι λυκειακές τάξεις παραμένουν στις Φυτείες, και  σύμφωνα με πληροφορίες που είχε ο ίδιος, υπογράφηκε σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. 
       Ο δήμαρχος Πυθ. Σαμαράς όμως ισχυρίστηκε ότι εκείνος έκανε τις ενέργειες ασκώντας πίεση κεντρικά για την επιτυχία αυτή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρχικά μια αντιπαράθεση, η οποία εξελίχθηκε σε καυγά με τον κ. Σαμαρά να βρίζει μαινόμενος τους Φυτειώτες........



      Η αντιπολίτευση θέλησε να προστατεύσει τους ανθρώπους που ήταν παρόντες και αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι  και έτσι καταφέρθηκε κατά του δημάρχου. 
     Η αίθουσα δεν άργησε να μετατραπεί σε ρινγκ, αναγκάζοντας τον πρόεδρο να διακόψει τη συνεδρίαση.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» 
http://www.aixmi-news.gr/

10 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΒΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΙΩΤΕΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ . ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΜΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΊΕ ΛΗΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιεση ασκησαν οι φυτειωτες να παραμεινουν οι λυκειακες ταξεις οχι ο σαμαρας γιατι δεν μπορει ουτε και θελει,αλλωστε ελεγε δεν θα φυγει το ΙΚΑ και η εφορια απο τον αστακο,εφυγαν ομως,ο σαμαρας μονο λογια ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΥΤΕΙΩΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γιατι ο κ. Σαμαράς δεν βρίσκει λύση και για το νερό στο Αρχοντοχώρι που 3 χρόνια τωρα δεκα "νταβατζήδες" απο την απάνω Κανδήλα τον κρατανε όμηρο και διψαει ολόκληρο το χωριό ; νιωθει υπερήφανος ο κ. Δήμαρχος που ολόκληρο χωριό δεν πίνει νερό εδω και 3 χρόνια , παρα , έχει νερό μόνον για πλύσιμο και πότισμα των ζώων του χωριού ; εκτός και νομίζει όλους τους Αρχοντοχωρίτες "ζώα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ! ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΝΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δημαρχος ειδε τον αρβανιτοπουλο και τον υφυπουργο παιδειας. Εχει ανακοινωθει Απο τον δημο μαλιστα. Τωρα τα αλλα ειναι απλη εκμεταλευση απο καποιους που εχουν τεραστιες ευθυνες που φτασαμε ως εδω. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΓΩ ΝΗΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειστε για κλαματα,εσεις θ φερετε αναπτυξη?χωρια χωρις νερο καλοκαιριατικα,αντι ν κρατησετε σχολεια ανοιχτα τ κλεινετε,τ μονο π θελετε ειν η προβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελατε μαχαλα ν βρειτε ψηφοφορους,θ σασ περιμενουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο