Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στην παραλία Βαθυαβάλι της Παλαίρου

     Για κακοτεχνίες και παρεμβάσεις κάνει λόγο Αναγνώστης στην παραλία Βαθυαβάλι της Παλαίρου. 
  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπάρχει ένα έκτρωμα κακογουστιάς club-beach πάνω στην παραλία, μια πλωτή εξέδρα τεραστίων διαστάσεων φτιαγμένη από ξύλο και σκουριασμένο σίδερο και μόνιμη  ηχορύπανση.  
    Ας το δει η Δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας στον τομέα που τις αναλογεί ώστε να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον  και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Ξηρομερίτικου τοπίου.
Μας γράφει: 

Καταγγελία για οικολογικό και αισθητικό έγκλημα στην παραλία Βαθυαβάλι
      Η παραλία Βαθυαβάλι (βόρεια της Παλαίρου) είναι πράγματι ένα διαμάντι της δυτικής Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο... Όλοι όσοι κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την θεάρεστη παραλία έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό τόσο απ το χρώμα και την καθαρότητα των νερών όσο και απ την αρμονία και την ομορφιά της ευρύτερης περιοχής..........



       Φανταστείτε λοιπόν ένα άνθρωπο που επισκέφτεται την παραλία από μικρό παιδί τι τεράστια απογοήτευση έχει λάβει φέτος το καλοκαίρι που βλέπει στην αγαπημένη του παραλία να έχει φυτρώσει ένα έκτρωμα κακογουστιάς και κακώς εννοούμενης (καραξεφτιλισμένης) ανάπτυξης...
     Η πλειοψηφία του κόσμου λάτρεψε ετούτη την παραλία για την φυσική της ηρεμία... την γαλήνη που προσφέρει το κολύμπι στα νερά της... για το κάλος της που είναι το πραγματικό κάλος της χώρας μας...

      Ποιος και υπό ποιούς όρους παίρνει το δικαίωμα να εμπορευματοποιηθεί την δημόσια παραλία;...
     Ποιος έχει το δικαίωμα να ξεκουφαίνει τους λουόμενους παίζοντας την άθλια μουσική του στη ΔΙΑΠΑΣΏΝ όλη την ημέρα;...
      Αλήθεια ποιος γνωρίζει, ή ποιος ενδιαφέρθηκε να μάθει τι επιπτώσεις έχει αυτή ακριβώς η πράξη στο ευρύτερο θαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής;

      Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι όλοι θέλουμε δεν θέλουμε να δεχόμαστε το "γούστο" και την "κιτς" αισθητική του κάθε ανύπαρκτου νεοέλληνα που ξαφνικά θέλει να τα οικονομήσει καταστρέφοντας ό,τι υπάρχει γύρω του... ό,τι ακόμη δεν υπόκειται στους νόμους της αγοράς και της πλήρης καταστροφής μέσω της λογικής της αρπαχτής και της "κονόμας".
         Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, ένας θεός ξέρει με τίνος την άδεια, έχει ξεπροβάλλει μπροστά απ' το beach  bar και μες στην θάλασσα μια πλωτή εξέδρα τεραστίων διαστάσεων φτιαγμένη από ξύλο και σκουριασμένο σίδερο...
       Αλήθεια ποιές περιβαλλοντικές συνθήκες εκπληρώνει αυτή η πράξη;...

      Λοιπόν έχετε στο νου σας τα εξής επειδή γνωρίζω πολλούς που είναι δυσαρεστημένοι με την όλη κατάσταση:
1)-Οι παραλίες και οι δημόσιοι χώροι δεν είναι τσιφλίκι κανενός, δεν είναι οικόπεδα προς πώληση, δεν εμπορεύονται... ανήκουν σε όλο το κόσμο.

2)-Θα καταλάβαινα το να ανοίξει εκεί μια καντίνα να πουλάει τα στοιχειώδη και να μη διαταράσσει την περιοχή ...αντ' αυτού έχουμε ένα έκτρωμα club-beach  πάνω στην παραλία.

3)-Σε ποιες παραλίες παρόμοιας ομορφιάς της γειτονικής Λευκάδας ή της Πάργας έχετε δει τέτοιου είδους μαγαζιά πάνω στις παραλίες;
(είναι μάλλον στοιχείο της περιοχής η βλαχιά και η κακογουστιά...)

4)-Φέρει οπωσδήποτε ευθύνες ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας για τον τρόπο που δίνει τέτοιες άδειες... Αλλά βέβαια στην Ελλάδα οι κουμπάροι και οι γνωστοί ή οι καλοπληρωτές έχουν ακόμη πέραση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ

24 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ. ΓΙΑΤΙΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΗΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απολυτο δικαιο εχει ο καταγγελων . εχουν μετατρεψει τις καλυτερες παραλιες σε κακουγουστιες . ο ξενος, που ερχεται στην ελλαδα κυριε υπευθηνε που εδωσες την αδεια για κατι τετοιο , που στην ουσια δεν πληρουνται προυποθεσεις , δεν ερχεται για να δει οργανωμενες κακογουστα παραλιες .... ερχεται για την αγρια ομορφια της χωρας μας . αυτο που δεν υπαρχει καπου αλλου με λιγα λογια . αυτη η ομπρελομανια που σας εχει πιασει εδω στην ελλαδα , δεν υπαρχει σε αλλο σημειο του πλανητη . μπροστα στην κονομα ομως ολα ειναι για καποιους φυσιολογικα .... κριμα γιατι οι ομορφοτερες γινωνται ασχημες με την κιτς παρεμβαση καποιων . μαυρα χαλια τι αλλο να πω,......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΨΥΓΕΙΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΠ ΤΟ NEW YORK ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ-Η ΜΟΥ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΟΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΙΤΣΑΤΟ..ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αποψη ενος μεμονομενου λουομενου, ο οποίος για δικους του λογους , εχει σχηματισει την συγκεκριμενη αποψη, δεν σημαινει οτι ολοι εμεις την επικροτουμε. Θεωρω οτι η παραλια ειναι πανεμορφη και χρειαζοταν και ομπρελες και ξαπλωστρες ετσι ωστε να μπορουμε ολοι εμεις να απολαυσουμε το μπανιο μας. Επισης θεωρω οτι η μουσικη ουδεποτε ηταν ενοχλητικη ως προς τους λουομενους. Οσο για την συνολικη περιγραφη του ως προς την καντιβα θεωρω πως ηταν καπως υπερβολικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολο το καλοκαιρι δεν ειδα καμια δημοσιευση για τις υπολοιπες παραλιες κ τα beach bar που επαιζαν δυνατα μουσικη κ καποιες φορες μεχρι ξημερωματα.οσο για την εξεδρα οντως ειναι ασχημη εικονα κ για την παραλια κ για τους τουριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε πάτε καλά εσείς με τα σχόλια? η παραλία ήταν μια χαρά και έχει πάρει καθαρά μια εικόνα μιας νεοελληνικής μόδας, φερμένης από αμερική ως συνήθως, που εμένα προσωπικά με θλίβει! τι είναι αυτά τα beach bar και τα ταμπα τουμπα μες τα αυτιά μας δηλαδή? και εκτός αυτού για να στηριχτεί η εξέδρα ο άλλος μπάζωσε την παραλία με χαλίκι!!! είμαστε καλά? και αν καθάρισε αυτός ο ''άνθρωπος'' την παραλία από τα σκουπίδια είναι υποχρέωση ΟΛΛΩΝ μας να μην αφήνουμε σκουπίδια οπουδήποτε και αν είμαστε και ας μην είναι παραλία! και γω έχω μαζέψει άλλων σκουπίδια από παραλίες και δεν το έκανα για να μου πούνε μπράβο! το έκανα για μένα!
    αυτό το ''πράγμα'' εκεί πέρα είναι για κλάματα. η Ελλάδα δεν είναι αυτό που θέλουν μερικοί να προβάλουν για να κονομισουν κάποια χρήματα! η Ελλάδα είναι αυτό που αρκετοί είναι οι ποιητές και οι τραγουδοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες αυτό που τους ενέπνευσε να δημιουργήσουν ήταν αυτές οι θάλασσες και οι παραλίες με την φυσική τους ομορφιά και ΟΧΙ τα κάφρικα ταμπα τουμπα που ακούμε τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ οταν πηγες κ ειδες τα ταμπα τουμπα οπως τα λες που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο εκτος απο 3 φορες που ειχε καποια party γτ τις υπολοιπες μερες παιζει χαλαρη κ σιγανη μουσικη,στον δρομο πριν την πογωνια δεν ειδες 2 καντινες που βαρανε μουσικη κ ακουγονται σε ολη την παλαιρο?αυτους τοσα χρονια γτ δεν τους πειραξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to mono pou exo na po eine oti to vatiavali den eine paralia tis palerou.eine paralia tis pogonias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει που ανοιξε εκεί η καντίνα και έβαλε ο άνθρωπος ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η μουσική όμως και δεν είναι μόνο προσωπική άποψη σου πέρνει τα αυτιά. Για να μην ακούγεται τόσο πρέπει να πας τέρμα στην παραλία. Ας σεβαστεί και αυτούς που δεν τους αρέσει η ένταση και η συγκεκριμένη μουσική. Το γεγονός οτι καθάρισε την παραλία απο τα σκουπίδια δεν σημαίνει οτι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο τυποσ αυτος ειναι απο αυτους που εχουν οικολογικη συνειδηση και αφηνουν τα μπουκαλια στη πλαζ πανε για την αναγκη τους οπου βρουν τουσ ενοχλουν ολα και εχουν αποψη για τα παντα. μραβο στον ιδιοκτητη τησ καντινας εκανε τρομερη επενδυση ξεβρωμισε ο τοπος και οσο για τη μουσικη ειναι η μοναδικη που παιζει χαλαρη μουσικη και μη ξεχναμε δουλεψανε και τρια ατομα στισ δυσκολεσ εποχες που περναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην τσιμπάτε...την καταγγελία για το Βαθυαβάλι την κάνει ιδιοκτήτης μεγάλου καφέ στην ΠάλαιρΟ και μάλλον επόμενος ιδιοκτήτης της καντίνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κατάσταση στο Βαθυαβάλι είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο καταγγέλων. Μια βίαιη παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον. Η μουσική ήταν δυνατά κάθε μέρα και όχι μόνο τις μέρες που έρχονταν τα "κορίτσια". Όσο για αυτό το γελοίο θέαμα, να χορεύουν δυο κοπέλες πάνω σε δυο πελώρια τραπέζια στη μέση της παραλίας και δίπλα τους ακριβώς τα παιδάκια με τα κουβαδάκια, πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο και την αιτία. Ο ιδιοκτήτης του beach bar ήθελε να προσελκύσει τη νεολαία στο "μαγαζί" του και να διώξει τις οικογένειες (εξού και η απαγόρευση των φορητών ψυγείων σε τεράστια ταμπέλα στην αρχή της παραλίας) ή μήπως ήθελε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα; Σε κάθε περίπτωση πρόκειται τουλάχιστον για κακογουστιά. Τέλος, το επιχείρημα για την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη που γράφεται στα σχόλια, ότι δηλαδή μάζεψε όλα τα σκουπίδια της παραλίας, είναι οπωσδήποτε βλακώδες: θα ήταν ποτέ δυνατόν να πήγαινε να στήσει το "μαγαζί" του σε βρώμικη παραλία; Και αν η παραλία είχε σκουπίδια από τα προηγούμενα χρόνια, αυτό είναι ευθύνη όλων των λουόμενων πρωτίστως και δευτερευόντως του οικείου δήμου, που δεν προχώρησε σε καθαρισμό της παραλίας. Το Βαθυαβάλι ήταν μια παραλία παρθένα, προσέφερε απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση στον λουόμενο και άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Αυτή η αίσθηση έχει δυστυχώς αλλοιωθεί τελείως και ο Δήμος φέρει μεγάλη ευθύνη για αυτήν την κατάντια. Ελπίζω του χρόνου η κατάσταση να έχει αναστραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καθένας μας μπορεί να έχει την άποψη του για το αν πρέπει να υπάρχουν καντίνες σε κάποιες παραλίες ή όχι, όπως και για οποιδήποτε θέμα άλλωστε. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε!! Είναι όμως απαράδεκτο από δήθεν καλλιεργημένους ανθρώπους να γίνονται σχόλια του τύπου "η κακογουστιά και η βλαχιά είναι στοιχείο της περιοχής". Να είστε σίγουρος κύριε ή κύριε καταγγέλλων ότι η Έλλάδα έφτασε εδώ που έφτασε από κάποιους "καλόγουστους" σαν εσάς!! Όσο για τη βλαχιά μάθετε πρώτα ποιοί ονομάζονται βλάχοι και μετά μιλάτε. Δεν είδα να εκφέρετε άποψη για τα σκάφη που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία! Είναι μάλλον και αυτοί "καλόγουστοι"!Η παραλία μολύνεται και από αυτούς!!
    Καλό είναι να τα λέμε όλα και να αφήνουμε τις γενικότητες και τα άστοχα σχόλια κατά μέρος. Σημειώνω ότι δεν είμαι κάτοικος της περιοχής. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΛΟΥΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ. ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ LATIN ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΟΥ NEW YORK ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ....ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ιδιοι που τοσα χρονια αφηναν την παραλια βρωμικη και τα σκουπιδια τους οπου βρουν...εγιναν τωρα οι θαμωνες της επιχειρησης που ανοιξε εκει .....γιατι υπηρξαν λουομενοι και κατασκηνωτες οι οποιοι μαζευαν και τα σκουπιδια που αφηναν οι υπολοιποι...δεν χρειαζεται να ανοιξεις μαγαζι για να το κανεις αυτο...και στο κατω κατω θα μπορουσε ο Δημος να τοποθετησει εναν ρημαδοκαδο στην πλαζ η να στελνει εναν υπαληλλο να καθαριζει.... Ο καταγγελων εχει δικιο,εχει συνετελεστει εγκλημα στην περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρε παιδια χαλαρωστε.ο καθενας κρινει ο ιδιος τα αλλότρια .οσο για οσους εχουν περιβαλλοντικη και αισθητικη αποψη ας δουν πρωτα επισης τέτοια γρηγορη μελετη για την προστασια του περιβαλλοντος ουτε οι οικολογοι δεν κανουν....τελος να πω οτι οποιος δεν εχει παει λιγο παραπερα να δει πως δουλευει ο κοσμος και δεν περιμενει το μανα εξ ουρανου μιλαει δίχως να ξερει με λιγα λογια η και επειδή δεν μου αρεσει να μιλαω απρόσωπα με λενε
    ΔΉΜΗΤΡΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια πολυ όμορφη παραλία, πεντακάθαρα νερά , κάτι που εμείς στον αστακο τα έχουμε ξεχάσει λόγω ιχθυοτροφων όλα ειναι πράσινα και μες την γλιτσα
    Πήγα μια φορα με την οικογένεια μου και ηταν τέλεια μπραβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν μπράβο σε αυτούς που το οργάνωσαν κρίμα που ειναι μακριά
    Απο τον αστακο , εγώ εκεί είδα ντουζιερες αλαξιερα και χημική τουαλέτα κάτι που φαντάζομαι δεν είχε πριν και να υποθεσω οτι ηταν τυπου βελα ασπρογιαλι
    Μαραθια ο καθένας βουτουσε ενα κολοχαρτο και έκοβε πέρα τέτοιου ίδιους αναφορές και καταγγελίες ειναι ύποπτες .καποτε ο εμπορικός σύλλογος αστακου έβαλε ταμπέλες για να ξέρουν οι περαστικοί που ειναι η κάθε παραλία οι τότε (ιδιοκτήτες.) τις έβγαλαν τη ίδια μέρα . Η παλαιρος μόνο όφελος θα εχει απο μια όμορφη παραλία και σωστά οργανωμένη βάλτε λοιπόν ταμπέλες παντού φτιάξτε το δρόμο, διαφημιστε με κάθε τροπο τις ομορφιές του τόπου σας και κανεις δεν θα χάσει
    Ζαρκαδουλας Θανάσης αστακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοίταξε αγαπητέ 12:46 1)αν εσύ θεωρείς πως η Ελλάδα έφτασε ως εδώ που έφτασε επειδή κάποιοι θεωρούν πως η παρθένα φύση και το φυσικό τοπίο πρέπει να απολαμβάνεται έτσι όπως είναι τότε κάτι προφανώς έχει μπερδέψει στο μυαλό σου...Γιατί εγώ θεωρώ πως οι πρακτικές των εν λόγω αρπακτικών έφεραν την Ελλάδα ως το χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της 2) ΕΠΊΣΗς ΑΓΑΠΗΤΈ 12:46... Αν εσύ θεωρείς πως τα ηχεία πάνω στο σανό είναι δείγμα καλαισθησίας ή μοντέρνας τέχνης και σε πειράξαν οι λέξεις"βλαχιά¨και "κακογουστιά" σε παροτρύνω να τα βάλεις στο σαλόνι σου και να ακούς την αγαπημένη σου μουσική με τις ώρες αλλά για όνομα του ΘΕΟΥ όχι στην καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας...δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να τα ανεχόμαστε όλα..επειδή έτσι κάπνισε στο Δήμο και στον ιδιώτη..τι να κάνουμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγω ξερω οτι πλεον ουτε στο βουνακι μπορουμε να κανουμε μπανιο με την ησυχια μας ουτε στο ποταμακι ουτε στο βαθυαβαλι πλεον,ειμαι τυχερος γιατι τις προλαβα πριν γινουν ολα αυτα κ ξερουν οι παλιοτεροι τι ωραια περνουσαμε εκει κ μπορουσαμε να απολαμβανουμε τις στιγμες μας.
    Υ.Γ χρειαζετε κ η καντινα αλλα να παραμεινει καντινα κ δε χρειαζετε και παντου να παμε κ με το γκομενακι μας να περασουμε καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγω ξερω οτι πλεον ουτε στο βουνακι μπορουμε να κανουμε μπανιο με την ησυχια μας ουτε στο ποταμακι ουτε στο βαθυαβαλι πλεον,ειμαι τυχερος γιατι τις προλαβα πριν γινουν ολα αυτα κ ξερουν οι παλιοτεροι τι ωραια περνουσαμε εκει κ μπορουσαμε να απολαμβανουμε τις στιγμες μας.
    Υ.Γ χρειαζετε κ η καντινα αλλα να παραμεινει καντινα κ δε χρειαζετε και παντου να παμε κ με το γκομενακι μας να περασουμε καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. AΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο