Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κλείνει το Κτηνιατρείο Κατοχής!


Ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση κλεισίματος του πολύπαθου Κτηνιατρείου Κατοχής που ήταν ξανά στην επικαιρότητα πριν περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η υπηρεσία που εδρεύει στην κωμόπολη πρόκειται να καταργηθεί και να μείνουν μόνο δύο Κτηνιατρεία στο νομό, σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.......

    Αυτό θα προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα και ταλαιπωρία σε χιλιάδες κτηνοτρόφους που εξυπηρετούνται από την εν λόγω υπηρεσία, η οποία καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική έκταση.
    Το Κτηνιατρείο είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και παλαιότερα, όμως τότε αποσοβήθηκε το λουκέτο την τελευταία στιγμή μετά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής. Ωστόσο τώρα υπάρχουν και πάλι προθέσεις στα πλαίσια της περικοπής δαπανών και πρέπει όλοι να κινητοποιηθούν για να αποτρέψουν το κλείσιμο. Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση κινείται εκ μέρους του δήμου ο Κατοχιανός αντιδήμαρχος Π. Καρατσόλης που πιέζει την Περιφέρεια να μην κάνει πράξη την απόφασή της.
Προς τούτο πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.


Πηγή: aixmi

2 σχόλια:

  1. ΚΛΕΙΝΕΙ ;... Και τι θ΄απογίνει τόσος κόσμος εκεί κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παραμείνουν οι Υπηρεσίες εκείνες που είναι απολύτως απαραίτητες και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις του νομού, όχι να δημιουργούμε υπηρεσίες ακόμη και στις κολοπετεινίτσες, για να βολεύονται ορισμένοι προσκηνημένοι του συστήματος αργόμισθοι κι αργόσχολοι. Γεωπόνοι,κτηνίατροι, Δασοπόνοι να εγκαταλλείψουν τα γραφεία και να πάνε κοντά στους αγρότες και κτηνοτρόφους που τους χρειάζονται, δεν τους προσέλαβαν για γραφιάδες. Αλλά σε ποιόν να τα πεις αυτά ; Στο ξεχαρβαλωμένο Κράτος που δε δουλεύει τίποτα. Κι όποιος λέει την αλήθεια τα πουλημένα ΜΜΕ και οι άσχετοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κοιτάζουν αμέσως να τους απομονώσουν και που να τους πληρώνανε κι όλας, ευτυχώς που υπάρχει το ιντερνετ κι υπάρχουν κι άλλοι που παρακαλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο