Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών στον Αστακό

       Επισκέπτης του Αστακού καταγγέλλει ότι γύρω από την όμορφη παραθαλάσσια Πόλη παρατηρείται το λυπηρό φαινόμενο της ανεξέλεγκτης ρίψης, πάσης φύσεως απορριμμάτων από τους ντόπιους και τους επισκέπτες. 
       Μάλιστα το φαινόμενο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς αυξάνονται τα απορρίμματα στις συνήθεις τοποθεσίες Ανεμόμυλος, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Αϊ Γιώργης, Βελά, κ.α. στις οποίες εναποθέτουν κάθε είδους υλικά: από πλαστικά μπουκάλια και πλαστικές σακούλες μέχρι και χαρτόνια, ελαστικά και σκουπίδια από εύφλεκτα υλικά και καταλήγει:  ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΡΑΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ…..




Η Καταγγελία για τα σκουπίδια έχει ως εξής: 



   ΥΓ: Να υποθέσουμε ότι ο Καταγγέλων κατά πάσα πιθανότητα αφού δεν βρήκε ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, υπέβαλε την καταγγελία του στη παλιά του δήμου Αστακού και η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν λειτουργεί!  

11 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Ν ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ...ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.....ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΧΕΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού η εκλεγμένη αντιπολίτευση αρνείται να παίξει το ρόλο της...οι πολίτες αρχίζουν και παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους.Και που να δείτε τώρα που κατεβαίνει και ο εισαγγελέας για το θέμα του νερού και τις υποκλοπές στο δίκτυο!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ...ΜΠΡΑΒΟ?ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΠΗΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας πολίτης επισημαίνει κάτι κι εσείς μιλάτε για πόλεμο στη δημοτική αρχή. Αν έκανε καλά τη δουλειά για την οποία εκλέχτηκε, ούτε παράπονα θα υπήρχαν, ούτε κανείς θα μίλαγε για δήθεν πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε ειδικα στην καθαριοτητα ξερω οτι φετος ηταν πιο καλα τα πραγματα. Για τον αστακο εγινε ο διαγωνισμος και τα πηρε ιδιωτικη εταιρεια και το προβλημα τον σκουπιδιων λυθηκε. ΕΓΩ Ειδα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΓΗ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΤΑΓΕΛΩΝ ? ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΣΚΥΨΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΦΕΤΟΣ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΘΑΡΕΣ
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΔΙ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά, αντί να ασχολούμαστε με το πρόβλημα πιαστήκαμε στη παραφιλολογία. Με τη μπάλα στην εξέδρα. Όψιμοι υπερασπιστές του παραλόγου και του άσχετου , θέλουν να διαδραματίσουν ρόλο στις τοπικές κοινωνίες των επαγγελματιών πολιτικών. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
    Gas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΣΤΡΑΦΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΛΥΜΕΝΟΙ, ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΡΥΘΡΑ, ΚΟΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΕΙΔΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΡΟ 10ΗΜΕΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Η ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν θα εκανα το κοπο να απαντησω στην καταγγελια του πολιτη που εστειλε, αν δεν διαβαζα την απαντηση σχολιαστου(αγνωστος 8.01) που λεει χαρακτηριστικα ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ.--Αναρωτιεμε αληθεια 1ον που γνωριζει οτι δεν εχουν γινει καταγγελιες ; 2ον γιατι εχει σαν παραδειγμα τον συγκεκριμενο δρομο:3 Ολοι οι αλλοι δρομοι της περιοχης μας και κατ επεκταση του νομου μας λαμπουν ; 4ον και αν οντως για τον συγκεκριμενο δρομο και δημο δεν εχει γινεια καμια καταγγελια τι σημαινει αυτο ; οτι δεν πρεπει και εμεις να καταγγελουμε; ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .ελπιζω ο φιλος αυτος τουλαχιστον αφου εχει σαν παραδειγμα τον συγκεκριμενο δημο να συγκρινει τοτε και αλλες ενεργειες δραστηριοτητες και καταστασεις (του δημου) με τον δικο μας και να βγαλει συμπερασματα.Ελπιζω οτι θα απογοητευθει ΠΛΗΡΩΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο