Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η Χρυσή Αυγή παίρνει θέση για την αγορά του ακινήτου στην Κατούνα για το βιολογικό καθαρισμό


        Θέση για το θέμα της αγοράς του ακινήτου στην Κατούνα για την εγκατάσταση  της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων παίρνει και η Χρυσή αυγή με ανακοίνωση του Βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση.
      Επισημαίνει πως: «Η αγορά του ακινήτου που προτίθεται να κάνει ο Δήμος με ποσό 214.000 € για 22 στρέμματα στην Κατούνα για ένα χωράφι με αντικειμενική αξία 36.000 €, είναι μια κλασική περίπτωση κομπίνας και εκβιασμού με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό, σε μια υπόθεση που εσκεμμένα αφέθηκε να συζητηθεί και να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, και σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν από την ένταξη στο ΕΣΠΑ» 
      και τονίζει: "Η πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και εμού προσωπικά ως εκλεγμένος θεσμικός παράγοντας του νομού αλλά και του Ξηρομέρου, και η μοναδική λύση στο θέμα αυτό, είναι η άμεση εφαρμογή του νόμου περί αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εφόσον σαφέστατα πρόκειται για έργο κοινής ωφελείας. Ως συνέπεια της πρότασής μας, η πληρωμή του ακινήτου θα γίνει σύμφωνα με την τιμή μονάδος που θα ορίσει η δικαιοσύνη και με βάση την αντικειμενική αξία του ακινήτου".
  Δείτε όλη τη σχετική ανακοίνωση, από την Χρυσή Αυγή:.....


          Από ημερών παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Κατούνα Ξηρομέρου για την ανάπτυξη και κατασκευή του ομολογουμένως απαραίτητου έργου του βιολογικού καθαρισμού.
       Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στον τοπικό τύπο και σε ανακοινώσεις εκατέρωθεν  συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αλλά και από τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου της  21η Μαρτίου 2013 από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς αρκετά ‘’λαυράκια’’ παρανομίας, η αγορά του ακινήτου που προτίθεται να κάνει ο Δήμος με ποσό 214.000 € για 22 στρέμματα στην Κατούνα για ένα χωράφι με αντικειμενική αξία 36.000 €, είναι μια κλασική περίπτωση κομπίνας και εκβιασμού με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό, σε μια υπόθεση που εσκεμμένα αφέθηκε να συζητηθεί και να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, και σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν από την ένταξη στο ΕΣΠΑ.
        Λόγω της τροπής που πήρε η όλη κατάσταση, σε καμιά περίπτωση δεν θα αναπτύξουμε επί του παρόντος νομικά ζητήματα για τις υποφαινόμενες ατασθαλίες από όπου και αν προέρχονται, είτε αυτές αφορούν την τωρινή διοίκηση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας είτε την προηγούμενη του Δήμου Μεδεώνος και επιφυλασσόμαστε για τα νομικά αυτά θέματα αμέσως μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα αγοράς ακινήτου για το εν λόγω απαραίτητο έργο.
         Η πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και εμού προσωπικά ως εκλεγμένος θεσμικός παράγοντας του νομού αλλά και του Ξηρομέρου, και η μοναδική λύση στο θέμα αυτό, είναι η άμεση εφαρμογή του νόμου περί αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εφόσον σαφέστατα πρόκειται για έργο κοινής ωφελείας. Ως συνέπεια της πρότασής μας, η πληρωμή του ακινήτου θα γίνει σύμφωνα με την τιμή μονάδος που θα ορίσει η δικαιοσύνη και με βάση την αντικειμενική αξία του ακινήτου.
        Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, εγώ ως βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, θα προσφύγω σε εισαγγελέα και θα ζητήσω την άσκηση διώξεων και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων θα εμπλακούν και θα υπογράψουν αυτήν την κατάπτυστα προκλητική αγορά, αλλά ακόμα και στην περίπτωση ματαίωσης του έργου με χρήματα του ΕΣΠΑ λόγω εσκεμμένης  κωλυσιεργίας από τους νυν ή τέως δημάρχους  και δημοτικούς συμβούλους που αναμείχθηκαν ύποπτα σε αυτήν την υπόθεση.
        Επιφυλάσσομαι δε του δικαιώματός μου, να θέσω άμεσα το θέμα ως ερώτηση και στον αρμόδιο υπουργό προς κάθε είδους διερεύνηση.

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

42 σχόλια:

  1. γνησιος ελληνας πατριωτης μακρια απο κλεφτες λοποδητες λαμογια δημαρχους αντιδημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΘΟΤΑΤΟΣ ο κύριος Βουλευτής. Ας πεί κάποιος το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετα αν συμφωνουμε η οχι με τον κυριο Βουλευτη πρεπει να παραδεχθουμε οτι μεχρι στιγμης ειναι ο μονος απο τους εκλεγμενους του νομου που πηρε τοσο κρυσταλινη θεση(πλυν του Νικου Μωραιτη που τοποθετηθηκε σαν Δημοτικος Συμβουλος)

    Περιμενουμε να ακουσουμε και τους υπολοιπους βουλευτες του Νομου

    Τους υπενθυμιζω οτι η υποθεση περιεχει και διαχειρηση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Εκει στη ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετα αν συμφωνουμε η οχι με τον κυριο Βουλευτη πρεπει να παραδεχθουμε οτι μεχρι στιγμης ειναι ο μονος απο τους εκλεγμενους του νομου που πηρε τοσο κρυσταλινη θεση(πλυν του Νικου Μωραιτη που τοποθετηθηκε σαν Δημοτικος Συμβουλος)

    Περιμενουμε να ακουσουμε και τους υπολοιπους βουλευτες του Νομου

    Τους υπενθυμιζω οτι η υποθεση περιεχει και διαχειρηση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Εκει στη ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕ 214000 ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πες τα κωστα μπραβο εξω οι κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο μπαρμπαρουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pesta megale na pane oloi mesa min to afisete etsi ayto. na pane oloi kai oi poin dimotikoi simbouloi tou dimou medeonos alla kai aytoi tora min kaneis piso patrioti
    . apo opoia parataxi kai na einai na pane mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 10:40 που ρωτάει τι λέμε εκεί στην Κατούνα.
    Τον παραπέμπω να διαβάσει την θέση του Προέδρου μας από τα πρακτικά του Δ.Σ. 21-3-2013.
    (αφού το ποσό των 240.000 € δεν βαρύνει φορολογικά τους Δημότες και εφόσον πληρώνεται εξολοκλήρου από το ΕΣΠΑ ψηφίζω να εξουσιοδοτηθεί ο Δήμαρχος).
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ …. ΜΙΑ ΧΑΡΑ… ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ «ΠΕΤΣΟΥΡΙΑ» ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 23 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ.
    Αλήθεια έχετε δει ποτέ έκταση 23 στρεμμάτων πόση είναι?

    Λοιπόν εμείς εδώ στην Κατούνα φίλε μου λέμε:
    Το επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει και θα αφορά το θέμα του βιολογικού να γίνει στην
    Κατούνα, είναι ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις των εκλεγμένων αιρετών που μας αντιπροσωπεύουν στον διευρυμένο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, είναι ευκαιρία να μας αποδείξουν πως διαχειρίζονται και πως τοσα χρόνια διαχειρίζονταν το Δημόσιο Χρήμα και το Δημόσιο Συμφέρον, είναι ευκαιρία να βρεθούν οι πρώην και σημερινοί Δημοτικοί Άρχοντες να ακούσουμε τις θέσεις τους και όχι να φωνάζουν από τα θεωρεία «ΑΠΩΝ» όπως έκανε ο μπάρμπα Τόλιας στο Δ.Σ. 21-3-2013 όταν άκουσε το όνομα του, να ακούσουμε τις θέσεις όλων των τοπικών παραγόντων πρώην και νυν να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας , να δούμε τι μερίδιο ευθύνης έχουμε , τι ψηφίζαμε και τι θα ξαναψηφίσουμε , να δούμε αν πρέπει πόσο δυνατά να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
    Κύριοι έχουμε ΟΛΟΙ το μερίδιο της ευθύνης και εμείς που σας ψηφίζαμε και εσείς που μας εξαπατούσατε . ΩΣ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ…………

    Υ.Γ. Είναι και μια ακόμη ευκαιρία: Να συστήσουμε τον κ. Δήμαρχο με τον ιδιοκτήτη του « αγροτεμαχίου» καιρός να γνωριστούν από κοντά.

    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΗΡΩΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών εκτίμησε την έκταση με αυτό το ποσό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ποιός τούς έδωσε τιμές, ποιός τούς έδωσε συγκριτικά στοιχεία από πωλήσεις παρόμοιων αγροτεμαχίων στην περιοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ 214.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ .
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΚΤΑΣΕΩΣ....ΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ κα Α.ΧΑΛΙΜΟΥΔΡΑ ΤΟΝ κο Θ.ΣΤΟΥΠΑ κο Δ. ΒΙΤΣΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΕ ΕΤΣΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ?????
    ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?
    ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ , ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ?
    ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ?
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ : Ο Παναγιώτης Σαξώνης, δημοτικός υπάλληλος και διαχειριστής της Ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ?
    ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ?
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ : Ο Παναγιώτης Σαξώνης, δημοτικός υπάλληλος και διαχειριστής της Ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 8 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΩΡΑΙΟΙ...ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ...ΕΓΩ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 80 ΟΥΤΕ ΜΕ 1000 ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ!!! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κατάντια της Ελλάδος ΔΥΣΤΥΧΩΣ !
    Η κατάντια της Κατούνας ΤΡΑΓΙΚΗ !!!
    Έτσι είχαν μάθει , όλοι έτρωγαν, δημόσιοι υπάλληλοι και δημοτικοί με υψηλούς μισθούς , πλασματικές υπερωρίες , εκτός έδρας μαϊμού,αγρότες να δηλώνουν εκτάσεις βιολογικών και να μην έχουν φυτέψει ούτε ένα μαρούλι, κτηνοτρόφοι να δηλώνουν 250 ζώα για επιδότηση και να μην ξέρουν απο που βγαίνει το γάλα,καταστηματάρχες και επαγγελματίες να εισπράττουν χρήματα με υπερτιμολογημένα τιμολόγια απο τον Δήμο (με το αζημίωτο φυσικά), Αντιδήμαρχοι να έχουν εξασφαλίσει την επιβίωση τους, να πίνουν εμφιαλωμένο νερό και μαύρο ουίσκι , να σκορπούν άσκοπα το χρήμα, Δήμαρχοι με αρπαχτές, μίζες απο 12άρια και μελέτες. προϋπολογισμοί δις ευρώ και έργο κανένα, κλεισμένα σφαγεία και λουτρά Τρύφου , εκείνα τα ναι σε όλα της αντιπολίτευσης και έρχεστε εχετε το θράσος σήμερα 29-3-2013 να μας πείσετε να πληρώσει το δημόσιο ενα βοσκότοπο 214.000 ευρω?
    ΩΣ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ. ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.
    ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΟΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ.ΤΟΣΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΕΡΓΩΝ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ...ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 120.000 ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ? ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Η ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.


    ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗΣΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 120.000 ΑΠΟΤΙΜΑΤΕ Η ΚΑΤΟΥΝΑ!! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΟΧΙ ΣΕ 10.000.000 ΑΞΙΑ ΕΡΓΟΥ Η 120.000 ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ??ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.


    ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μια σωστή παρατήρηση από το paronetol
    Γκάφα ολκής από τον Μπαρμπαρούση

    Είναι περισσότερο από εμφανές πως ορισμένα τοπικά κομματικά στελέχη της Χρυσής Αυγής βγάζουν μπροστά τον «άπειρο» Βουλευτή τους Κ. Μπαρμπαρούση και τον «σέρνουν» να πάρει θέση σε ζητήματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων ενός κοινοβουλευτικού! Το αποτέλεσμα ; Να γελά και να αναρωτιέται ο κάθε πικραμένος! Για παράδειγμα κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να ανακατέψουν τον κ. Μπαρμπαρούση στο θέμα του Βιολογικού καθαρισμού στην Κατούνα και στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αγορά ενός ακινήτου στο οποίο θα εγκατασταθεί ο βιολογικός. Το θέμα είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία και συζητήθηκε ήδη δυο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά έχει δρομολογηθεί! Αυτό που δεν περίμενε κανείς πάντως ήταν να πάρει θέση για το ζήτημα ο Μπαρμπαρούσης και να κάνει προτάσεις για το πώς η Δημοτική Αρχή θα χειριστεί το θέμα . Και βέβαια δεν περιορίστηκε στις προτάσεις οι οποίες ήταν εξόχως δημοκρατικές( αναγκαστική απαλλοτρίωση του ακινήτου), αλλά προχώρησε και σε «απειλές» ο Βουλευτής αφού είπε πως αν δεν γίνει έτσι θα προσφύγει στον εισαγγελέα και θα ζητήσει διώξεις! Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 215.000€ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΕ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ. ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Μπαρμπαρούσης καλά τα λέει. Ο εκβιασμός και το ψευτοδίλημμα είναι αυτό που γράφει κάποιος περί Ισπανίας κλπ. Χεστήκαμε. Ας το πάρει. Γιατί μετά το δίλημμα θα είναι για την εταιρεία η οποία θα αναλάβει το έργο και αργότερα το δίλημμα θα είναι ποιά θα είναι η προμηθεύτρια επιχείρηση και αργότερα το δίλημμα θα είναι από που θα πάρουμε κέτερινγκ για να εγκαινιάσουμε το έργο. Και θα διαιωνίζεται μια κατάσταση ακαταστασίας. Η Κατούνα έχει ερημώσει και μερικοί κοιτάνε ακόμα παλιές πρακτικές. Συγγνώμη Νίκο αλλά άλλα πρέσβευε η εκλογή σου. Δυστυχώς μας απογοητεύεις με παλαιοκομματικές αντιλήψεις, πρακτικές και συνήθειες. Κρίμα γιατί περνάνε τα χρόνια και μαζί τους απομακρύνονται και οι ελπίδες μας για έναν πολιτικό νέας κοπής. Οι παλιοί μας τελείωσαν αλλά από ότι βλέπω μάλλον σε συμφέρει να τούς κρατάς στο προσκήνιο. Επαγγελματίας πολιτικός κι εσύ λοιπόν. Δεν πειράζει. Εμείς φταίμε που περιμέναμε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. einai alitheia oti o kyrios vitsas meta to telos tis epitropis off the record eipe mprosta se olous ston kyrio tomara oti tha ekane kai aftos to idio? oti exei dikio kai oti einai tipiki i epitropi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ευκαιρια βρηκε το ξηρομερο νιους να κατηγορησει ξανα τον δημαρχο αφου γραφει και τα δικα του σχολια σας βαζει να σφαζεστε.Ομως να ξερει οτι τον δημαρχο αυτον δεν τον ακουμπαει τιποτα γιατι ξερουμε ποιος ειναι και τι εχει προσφερει,ας το μαθει επιτελους οτι εχουμε ενα δημαρχο που η ειλικρινεια του η αξιοπιστια του καιη τιμιοτητα του δεν μπορει κανεις να την αμφισβητησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το θέμα είναι αν τα λεφτά θα πάνε στην Ισπανία, στην Ελλάδα, θα τα παντελονιάσει κάποιος, δε θα τα παντελονιάσει κάποιος άλλος, ένας χώρος αποτιμάται υπςρπολαπλάσια της αξίας τους και ζητάμε και τα ρέστα απ' τον ξηρομερίτη βουλευτή που ανακατεύτηκε........
    Ελλάς το μεγαλείο σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αν αλιθευη οτι ο κ ΒΙΤΣΑΣ ειπαι κατι τετοιο στον τομαρα τοτε εδω εχουμε το ακρον ουτον τισ υποκρισιας αλλα τψ πρωι αλλα το βραδι μπραβο κυριε βιτσα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ??
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Μ...........
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΑ ΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΩΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΟΕ ΤΗ ΝΑ ΠΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΔΕΟΥΥΣΗ ΤΕΚΝΑ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΚΗΣ....ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ...ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Τ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Ε....ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ....ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αυτη η δημοτικη συμβουλος που ειναι στην επιτροπη τωρα ξαφνικα θυμηθηκε να ανοιξει το στομα της επειτα απο δυο χρονια και να πει να μην γινει το εργο; φυσικα και θα ελεγε αυτο αφου αποσιαζει απο το χωριο της και δεν ασχοληθηκε ποτε με αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ 835?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ..... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΤΕΛΕΣΤΕΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΚΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΜΗ 80.000€ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΈΝΟΧΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Μ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 30 martioy 11.28 esena file kaiu xryso na se kanei o dhmarxos farmaki ua stazis o skopos soy einai alos kai fenetai stis 23 maioy apo oti diabazv to cifisan oloi giati den les toipota?? para mono jereis na kathgorhs ton dhmarxo kai toys synergates toy kamia apofash den paruike. kai den ua ekplagv apo oti kai na graceis to uema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οσο λασπη και να ριχνεται στον δημαρχο δεν κολαη γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται δεν μπορειται να βριτε τοιποτα και προσπαθιται να του κολησεται πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μέσα από όσα διαβάζουμε βλέπουμε ότι ενα χωράφι, ξεραήλα με τσουκάνια και πουρνάρια, κοστολογήθηκε 240.000 ευρώ δηλ. 9.000 ευρώ το στρέμμα.
    Ζούμε στην αθλιότητα των αξιών. Στην γύρω περιοχή και για χωράφια καλλιεργήσιμα, χωράφια που κανένας δεν θέλει να τα δώσει στο κράτος, οι κρατικές υπηρεσίες τα κοστολόγησαν με 800 ευρώ το στρέμμα ώστε να περάσει από εκεί ο δρόμος.
    Τα καλλιεργήσιμα 800 ευρώ το στρέμμα, τα ακαλιέργητα και κυρίως με τσουκάνια 9000 ευρώ το στρέμμα.
    Αυτό δεν είναι κράτος, είναι στημένο λότο.
    Για αυτήν την αθλιότητα πρέπει να μιλήσουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ;ΣΟΥ ΘΥΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ (ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΡΕ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους διλήμματα είναι αύτα.Σε ένα έργο δέκα εκατομμυρίων ευρώ μας πειράζουν τα διακόσια χιλιάρικα;Το έργο θα το πάρει η Ισπανία ή θα μείνει η Κατούνα χωρίς βιολογικό αν δεν πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι δηλαδή;Δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες σαχλαμάρες;Τι νομίζετε ότι είμαστε ζώα;Και ο κύριος Μπαρμπαρούσης που αποσκοπεί όταν καταγγέλλει μία παρανομία κατά του δημοσίου;Ενεργεί με σκοπό την ψηφοθηρία ή κάνει απλά αυτό που ο λαός τον ψήφισε να κάνει;Τα παραπάνω σχόλια μου θυμίζουν εξοργίζοντας με σχόλια του τύπου "ε καλά δεν θα πέσει και η κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο.." και ντρέπομαι ειλικρινά για λογαριασμό αυτών που τα ανάρτησαν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κατουνα απο τη σάρκα σου τρωγανε κ θέλουν να σ αποτελειωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1:04. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ.ΑΝ ΕΙΧΕΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΤΕΡΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟΣ΄΄ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΛΜΑΤΕ Ν ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δεν χρειαζονται στοιχεια τα ρεζιλικαι τα βλεπει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο