Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το Σχέδιο "Αθηνα"


   
Με 148 ναι, 125 όχι και 2 παρών  πέρασε από τη βουλή η τροπολογία για το Σχέδιο "Αθηνά". 
   "Ναι" ψήφισαν Σαλμάς και Καραγκούνης.  "Όχι" ψήφισαν Θάνος Μωραΐτης και Νίκη Φούντα και οι τέσσερις βουλευτές της αντιπολίτευσης.

       Με την ψήφιση της τροπολογίας ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την σύνταξη και προώθηση για υπογραφή των Προεδρικών Διαταγμάτων και την ισχύ του Σχεδίου, που φέρνει τα πάνω - κάτω στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση......



     Την ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ όπως φαίνεται υπήρχαν και αρκετές απουσίες βουλευτών, ενώ σημαντικό ποσοστό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ψήφισε ναι.    
    Εκτός του Θάνου Μωραΐτη μόνον η κ. Τζάκρη καταψήφισε την τροπολογία.

Πηγή: http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ΣΑΛΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΤΕΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΓΙΑ; ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο