Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΒΟΤΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ


Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο τον Βότση Γεράσιμο, απαρτίζεται από αγωνιστές που δεν σας είναι άγνωστοι. Που έχουν δοκιμαστεί και πρωτοστατήσει στους αγώνες για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. Είμαστε:
- Μέλη, φίλοι και συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.
- Ριζοσπάστες αγωνιστές που έχουμε συναντηθεί στους εργατικούς αγώνες, στα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, στους αγώνες και τα μπλόκα της αγροτιάς με την ΠΑΣΥ, στους αγώνες για τα προβλήματα των ΕΒΕ με την ΠΑΣΕΒΕ, στους γυναικείους συλλόγους της ΟΓΕ, στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), στις επιτροπές Ειρήνης, στους αγώνες ενάντια στις ανεμογεννήτριες και σε επιτροπές για το περιβάλλον, στον αγώνα κατά των ναρκωτικών, για την κατάργηση των Διοδίων, σε αγωνιστικούς Συνδυασμούς σε Δημοτικά και Νομαρχιακά Συμβούλια
.
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι ανοιχτή σε όλους τους αγωνιστές και από άλλους πολιτικούς χώρους που έχουν αγανακτήσει με τα βάρβαρα μέτρα, τάσσονται κατά του «Καλλικράτη». Τους καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας, να δώσουμε τη μάχη στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο