Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο (103) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα» που εκδίδει ο Σύλλογος Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι».

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα» του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι», κυκλοφόρησε με πλούσια ύλη και έχοντας ως κεντρικό θέμα τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στις Φυτείες (100 φύλλα Φυτειώτικα Νέα, Αρχαίες Φοιτίες, Μουσική Βραδιά και Βραδιά Θεάτρου).
Από κει και πέρα, το νέο φύλλο περιλαμβάνει αφιέρωμα στο νέο Δήμο Ξηρομέρου παρουσιάζοντας τις νέες αρμοδιότητες του, περιέχει άρθρο-επιστολή του Προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμού παραγωγών ροδιού Ν. Αιτωλοακαρνανίας, κείμενα ιστορικά, καθώς και κείμενα που αφορούν την ιδιαίτερη γενέτειρα αλλά και γενικότερα σκέψεις γύρω από τις εξελίξεις του τόπου.
Διαβάστε ακόμη για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Φυτειών με αφορμή τα έργα που πρόκειται να εξελιχθούν στο προσεχώς διάστημα, καθώς και για το αφιέρωμα-φάκελος με θέμα τα φωτοβολταικά συστήματα που τόσο απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον αγροτικό κόσμο της περιοχής του Ξηρομέρου και όχι μόνο. Επιπλέον, οι στήλες «όσα φέρνει ο Ανεμόμυλος, Νεανικός Φυτειώτικος Παλμός και πράσινες σκέψεις» δίνουν μια ξεχωριστή χροιά στην εφημερίδα.
Όσοι θέλουν να γίνουν συνδρομητές του Συλλόγου και να τους αποστέλλεται ταχυδρομικά η εφημερίδα να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εκδότη της εφημερίδας Χρήστο Γ. Σαλτογιάννη.
Διεύθυνση: Αχαρνών 303, Αθήνα-104 46. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2072813 ή στο
e-mail:
fitiotikanea@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο