Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Πατσιάς: ο Δήμος Ξηρομέρου απαιτεί όραμα και βούληση για πραγματικές τομές.

Δήλωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Πατσιά

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου να «πλησιάζουν», ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου έκανε την εξής δήλωση:
«Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει και μπορεί να προσφέρει πολλά στους πολίτες, ειδικά δε αυτόν τον δύσκολο καιρό. Ο Δήμος Ξηρομέρου, απαιτεί όραμα και βούληση για πραγματικές τομές, για μια πραγματική και συνάμα ισόρροπη ανάπτυξη.
Είναι σημαντικό να στηριχθεί, σε πρώτη φάση, όσο το δυνατόν περισσότερο η τοπική μας οικονομία. Να στηριχθεί η γεωργία, η κτηνοτροφία, η αλιεία αλλά και ο τουρισμός σε όλες του τις μορφές, με σκοπό την καταπολέμηση της εσωτερικής μετανάστευσης, που τόσο μαστίζει τους νέους και νέες του τόπου μας.
Η ανάδειξη και η αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα για την ουσιαστική και έμπρακτη ανάπτυξη της περιοχής μας. Οι λίμνες μας, τα διάφορα οικοσυστήματα και φυσικά το μοναδικό βελανιδοδάσος πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό.
Από κει και πέρα, η αναπτυξιακή τακτική του Δήμου μας πρέπει να είναι τέτοια που να προσελκύει επενδύσεις και μάλιστα να είναι ο δίαυλος που θα επιτρέψει, επιτέλους, στο Πλατυγιάλι να καταστεί διαμετακομιστικό κέντρο αλλά και ένας σύγχρονος ναυτιλιακός κόμβος.
Άρα λοιπόν, απαιτούνται έργα και δράσεις με προτεραιότητα και πάντα με αξιολόγηση της ωφελιμότητας τους στον κοινωνικό ιστό.
Η πολιτική πρόταση του αυριανού Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Λύτρα, είναι η μόνη απάντηση και διέξοδος σε όλα αυτά που χρήζουν άμεση λύση»
.

Επικοινωνία: 6970413554, 6974415747
e-mail:
patsias.kostas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο