Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες σε θανατηφόρο τροχαίο στο 42ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων.


Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11.50πμ συνέβη ένα τροχαίο δυστύχημα στο 42ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, όπου ο δρόμος σχηματίζει ευθεία και βρίσκονται τρία (3) βενζινάδικα (πριν τον νέο κόμβο του Κεφαλόβρυσου).
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία (3) αυτοκίνητα, ένα κόκκινο BMW , ένα λευκό Toyota Corolla και ένα λευκό Opel Vectra. Από το τροχαίο υπήρξαν 5 τραυματίες και μία γυναίκα 62 ετών που πλήρωσε με την ζωή της την υπέρμετρη αγάπη για τα παιδιά της από την εγκληματική απόφαση του 74χρονου οδηγού της κόκκινης BMW να στρίψει αριστερά στο ένα βενζινάδικο για να βάλει βενζίνη αλλά και τα ‘’άψογα΄΄ αντανακλαστικά ενός 85χρονου οδηγού που ενεπλάκη με την σειρά του στο όλο συμβάν.
Αυτή η γυναίκα είναι η μαμά μου, συνοδηγός του λευκού Opel που επέστρεφε από την Αθήνα (είχε επισκεφθεί τα παιδιά της) στο σπίτι της στην Λυγιά Λευκάδας μαζί με τον πατέρα μου. Ίσως κάποιοι από τους παραλήπτες αυτού του μηνύματος την γνώριζαν, μιας και στις 11 Σεπτεμβρίου, 15 μέρες πριν το δυστύχημα την καμαρώσατε να χορεύει στον γάμο της κόρης της στην Λευκάδα, στο δικό μου γάμο…
Στον τόπο κατέφθασαν η Τροχαία Μεσολογγίου, 2 πυροσβεστικά οχήματα, 3 ασθενοφόρα από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι (Lepanto TV) που κάλυψε με ρεπορτάζ το όλο συμβάν.
Στα (μονταρισμένα) πλάνα που δημοσιεύτηκαν στις ειδήσεις του καναλιού υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποι μας , άλλοι απλά περίεργοι, άλλοι συγκλονισμένοι, άλλοι ψύχραιμοι και άλλοι απλά περαστικοί που σταμάτησαν να δουν τι συνέβη. Κάποιοι άλλοι δεν σταμάτησαν καθόλου, μάλλον θα είχαν τους λόγους τους…
Ανάμεσα τους υπήρξε και ένας κύριος γύρω στα 40 (φορούσε γυαλιά και μια κίτρινη μπλούζα) που έσπευσε να προσφέρει τις α΄ βοήθειες στην μαμά μου. Από την μαρτυρία του πατέρα μου ο Νικόλας ( σύζυγος μου) και εγώ εικάζουμε ότι πρέπει να είναι Ιατρός συνάδελφος του που έτυχε να βρεθεί με το αυτοκίνητο του στην περιοχή και προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη μητέρα μου… Ήταν όμως αργά όπως ενημέρωσε και τον πατέρα μου …
Η οικογένεια μου, έχοντας βιώσει μέσα σε 15 ημέρες την απόλυτη χαρά και την απόλυτη θλίψη , αναζητά εν’ αγωνίως τον συγκεκριμένο κύριο για να τον ευχαριστήσει για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που υπέδειξε αλλά και οποιοδήποτε αυτόπτη ή αυτήκοο μάρτυρα που έτυχε να περνά από το μοιραίο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων εκείνη την ημέρα.

Για αυτό, σας στέλνουμε σήμερα αυτό το μήνυμα και σας παρακαλούμε πολύ, όποιος-α συνάδελφος Ιατρός αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θυμάται, είδε , άκουσε ή γνωρίζει κάτι για αυτό το Τροχαίο , ας επικοινωνήσει με το 6945 14 07 28 ή το 6972 219 775 . Πλάνα του δυστυχήματος έχει αναρτήσει το Lepanto TV στην ιστοσελίδα www.youtube.com , ΄΄Τροχαίο Μεσολόγγι΄΄.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους ! Ειλικρινά!!!

Με εκτίμηση,
Φώτης Γεωργάκης (ο πατέρας μου)
H σύζυγος Φρειδερίκης Γεωργάκη το γένος Πανταζή, γεννημένη στην Περατιά Αιτωλοακαρνανίας
Μαριάννα (η αδερφή μου)
Χρήστος, 2 ετών (εγγονός)
Και Κωνσταντίνα Γεωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο