Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Την ευρύτερη περιοχή του Βάλτου, επισκέφθηκε ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ινάχου και συγκεκριμένα το ΠΕΡΔΙΚΑΚΙ, ΕΜΠΕΣΟ, ΘΥΑΜΟ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΜΟΡΙΑΝΟΙ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑΔΑ, επισκέφτηκε, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας).
Στις επαφές με τους πολίτες, συζητήθηκαν τοπικά ζητήματα ανάπτυξης και συγκεκριμένα για την κτηνοτροφική παραγωγή, τα αγροτική προϊόντα καθώς και την αξιοποίηση της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Οι κάτοικοι ζήτησαν την στήριξη και την καθοδήγηση από την περιφέρεια, σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που θα καταβάλουν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προεκλογική και μετεκλογική προσπάθεια του συνδυασμού.
Εξάλλου, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του συνδυασμού και του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου στα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην δήμου Παρακαμπυλίων, ΨΟΛΟΒΡΑΧΟ, ΣΙΔΕΡΑ, ΧΟΥΝΗ, ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ, ΑΜΠΕΛΙΑ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ, ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ και ΣΑΡΓΙΑΔΑ.
Οι κάτοικοι της περιοχής φάνηκαν να εμπιστεύονται τον νέο θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και να περιμένουν βελτίωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων. Ο κύριος Αντωνόπουλος τους υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους και τους διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητα του επικεφαλής του συνδυασμού Αποστόλη Κατσιφάρα να υπερασπιστεί με συνέπεια την τοπική ανάπτυξη και την βελτίωση των υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο