Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η Μιχαλάτου Γεωργία υποψήφια σύμβουλος με τον Νώντα Τάνταρο

Η Μιχαλάτου Γεωργία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Προσφοράς» με επικεφαλής τον Νώντα Τάνταρο. Πρόκειται για μία νέα, μορφωμένη και δυναμική γυναίκα, ιδιαιτέρως αγαπητή στην περιοχή της Βόνιτσας και η παρουσία της έρχεται να ενισχύσει, για μία ακόμα φορά, την ποιότητα της δημοτικής παράταξης του Νώντα Τάνταρου.
Είναι κόρη του Μιχαλάτου Παναγιώτη και της Βασιλικής, το γένος Κοκοτσέλου και αποτελεί μέλος πολύτεκνης (6μελούς) οικογένειας.
Το 2005 αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας όπου μέσω του συστήματος των πανελληνίων εξετάσεων πετυχαίνει την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, με κατεύθυνση Οικονομική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής. Είναι γνώστης Αγγλικής Γλώσσας και κάνει χρήση προγραμμάτων Η/Υ.
Η Γεωργία Μιχαλάτου είναι μια νέα με αναπτυγμένη κοινωνική δράση καθώς από τα εφηβικά της χρόνια συμμετείχε ως υποψήφια στις μαθητικές εκλογές που πραγματοποιούνταν στις σχολικές κοινότητες, ήταν αθλήτρια του στίβου Βόνιτσας, έχει λάβει μέρος στους σχολικούς περιφερειακούς αγώνες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας επιτυγχάνοντας αρκετές διακρίσεις και επί σειρά ετών αποτελεί μέλος ακαδημίας παραδοσιακών χορών.
Έχοντας κίνητρο καθαρή συνείδηση και όντας ένας νέος άνθρωπος με αίσθημα ευθύνης, κοινωνικής προσφοράς καθώς και αγάπης για τον τόπο της, παίρνει θέση στο πλευρό του ιατρού και υποψήφιου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Επαμεινώνδα Τάνταρου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».
Ζητάει λοιπόν, τη στήριξη των συνδημοτών και συνδημοτισσών της, στοχεύοντας στην ανάπτυξη, εξέλιξη και ανάδειξη του Δήμου μας
Πηγή: ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο