Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ.






Δυναμική σε συμμετοχή και παλμό ομιλία, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 στη Βόνιτσα, συνεχίζοντας τον δυναμικό επιτυχημένο του αγώνα στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας, αναφέρθηκε στα πολλά, μεγάλα και χρόνια προβλήματα του τόπου μας τονίζοντας ότι στη κρίσιμη αυτή πολιτική και εκλογική αναμέτρηση κρίνονται δύο διαφορετικές πολιτικές, προγράμματα και θέσεις, κρίνονται δύο διαφορετικές ιδεολογικές παρατάξεις και κόμματα, υπογραμμίζοντας ότι οι Αιτωλοακαρνάνες σήμερα γνωρίζουν, κρίνουν και συγκρίνουν και θα επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ που με όραμα και βούληση τους διαβεβαιώνει ότι διαθέτει δίκαιες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για να θέσει την χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά.
«Δίνουμε έμφαση στις υποδομές, στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και στην πράσινη – βιώσιμη Ανάπτυξη. Βασική μας προτεραιότητα είναι η στήριξη των αγροτών μέσω προγραμμάτων για την παραγωγή νέων ποιοτικών και ανταγωνιστικών γεωργικών προϊόντων. Για την κτηνοτροφία προωθούμε προγράμματα στήριξης για την αύξηση του αριθμού των κτηνοτροφικών μονάδων, τον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων και την τυποποίηση και εμπορία των κτηνοτροφικών προϊόντων. Έχουμε τη δύναμη να δώσουμε μια νέα ελπίδα και προοπτική στην οικονομία και την αγορά για το αύριο του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πλέον αποτελεί τη μόνη ελπίδα για τον ελληνικό λαό και την προοπτική για έξοδο της χώρας από την κρίση, με τον Γιώργο Παπανδρέου να αποτελεί τον διορατικό και αποφασιστικό Πρωθυπουργό μακράς πνοής».
Photo art angelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο