Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Στην Πρώτη Γραμμή και Πρώτος ο Σπήλιος Λιβανός.Βούλιαξε το Μεσολόγγι από τους 2000 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν χθες στην κεντρική πολιτική ομιλία του Σπήλιου Λιβανού στην πρωτεύουσα του Νομού μας.
Ο Σπήλιος Λιβανός έστειλε το μήνυμα της νίκης για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου από το ξενοδοχείο «Θεοξένια» όπου ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς το απόγευμα.
Μέχρι και την έναρξη της ομιλίας στις 20:30 η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, αλλά και όλοι οι άλλοι χώροι του ισογείου, είχαν κυριολεκτικά πλημμυρίσει από κόσμο, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ότι ο Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας για τη νέα Βουλή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο λόμπυ, στα «πηγαδάκια» που είχαν δημιουργηθεί, άκουγες συνεχώς σχόλια για τον όγκο της συγκέντρωσης, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι πότε στο Μεσολόγγι δεν έχουν δει τόσο πολύ κόσμο σε μια πολιτική ομιλία.
Μιλώντας για την προεκλογική του εκδήλωση στο Μεσολόγγι ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε τα ακόλουθα: «Η μεγάλη υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι συμπατριώτες μου, η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου με τιμά βαθιά. Είναι για μένα μήνυμα ευθύνης για περισσότερη δουλειά, για ακόμη πιο σκληρή προσπάθεια και διεκδικήσεις για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού. Με μεγαλύτερη, λοιπόν, μαχητικότητα από την Πρώτη Γραμμή. Και το ίδιο ειλικρινής όπως με γνωρίζουν όλοι στο Νομό, συνεχίζω μαζί με τους πολίτες τους τόπου μας τον αγώνα για την Αιτωλοακαρνανία της ανάπτυξης και των ευκαιριών».
Ο Σπήλιος Λιβανός στην ομιλία του κάλεσε τους ενθουσιώδεις Αιτωλοακαρνάνες στον αγώνα για τη μεγάλη ανατροπή. Σε μια νέα νικηφόρα πορεία για τη Νέα Δημοκρατία στις 4 του Οκτώβρη. Παρουσίασε τη δική του δράση τα δύο χρόνια που ήταν βουλευτής καθώς και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στη νέα Βουλή για την Αιτωλοακαρνανία. Ακόμη τοποθετήθηκε για το διακύβευμα των εκλογών και μίλησε για το έργο της Κυβέρνησης στην Αιτωλοακαρνανία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο