Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Ευχαριστώ τις γυναίκες και τους άνδρες, τις νέες και τους νέους της ιδιαίτερης πατρίδας μας, με τους οποίους μοιραστήκαμε τα τελευταία χρόνια όνειρα, ελπίδες και αγώνες.
Εύχομαι σε όλους τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας καλή επιτυχία στο έργο τους
και καλή δύναμη στην προσπάθεια να εκπροσωπήσουν τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας στη Βουλή. Αυτονόητο είναι ότι, όπως όλοι οι Έλληνες, εύχομαι καλή επιτυχία και στη νέα κυβέρνηση και ελπίζω να ξεπεράσει τις δικές μου προσδοκίες και να προσφέρει στη χώρα τα επόμενα δύσκολα χρόνια.
Στην παράταξή μας, ελπίζω όλοι να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Νιώθω ότι το μέλλον δεν μπορεί παρά να είναι και πάλι νικηφόρο. Αρκεί να διδαχτούμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε ενωμένοι, με σταθερές αρχές και νέες ιδέες.
Για εμένα προσωπικά, ο τόπος μας παραμένει πάνω απ’ όλα. Διαβεβαιώνω τις Αιτωλοακαρνάνισσες και τους Αιτωλοακαρνάνες που οραματίζονται μια διαφορετική πατρίδα, ένα σύγχρονο πολιτικό σύστημα και μια ανατροπή των παλαιοκομματικών κατεστημένων, ότι θα είμαι διαρκώς δίπλα τους. Ο κοινός μας αγώνας για την Αιτωλοακαρνανία της ανάπτυξης συνεχίζεται. Το όραμα διαρκεί. Εμείς προχωράμε μαζί και διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή, στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε. Για να φτάσει η Αιτωλοακαρνανία εκεί που την ονειρευόμαστε!
Με ειλικρίνεια και συνέπεια,





Σπήλιος Λιβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο