Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΖΕΦΗ ΔΗΜΑΔΑΜΑ: Αποτέλεσμα ευθύνης και ελπίδας η ψήφος εμπιστοσύνης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στον Γιώργο Παπανδρέου

Την περασμένη Κυριακή οι Έλληνες πολίτες γύρισαν σελίδα. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο είπαν ναι στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου για το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έλαβε όχι ψήφο ανοχής, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό και οι πολίτες έδωσαν τη δυνατότητα στον Γ. Παπανδρέου να κυβερνήσει με ευρεία αυτοδυναμία. Η διαφορά είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια για άλλη ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος.
Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτέλεσε έκπληξη, καθώς κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ανέμενε μια διαφορά της τάξης των 10 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Ενδεικτικό του εύρους της νίκης είναι και το αποτέλεσμα στο Δήμο Ναυπάκτου, όπου σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε πανελλαδικό επίπεδο.
Σε προσωπικό επίπεδο, είναι τιμητικό το γεγονός ότι μου έδωσαν την προτίμησή τους περισσότεροι από 12.000 πολίτες του νομού μας. Θα ήθελα, αν ήταν δυνατό, να ευχαριστήσω έναν έναν όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ενέκριναν την προσπάθειά μου. Αυτή η αποδοχή δημιουργεί έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους πολίτες του νομού μας. Ευθύνη την οποία θα προσπαθήσω να υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο με τις μελλοντικές μου προσπάθειες. Ελπίζω να φανώ άξια της εμπιστοσύνης που έλαβα.
Ο μεγάλος στόχος, το σημαντικό και πρωτεύον, αυτό για το οποίο δουλεύουμε από το 2004 το πετύχαμε: Πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία, όχι η προσωπική στρατηγική όσων εμπλέκονται με τον ένα ή άλλο τρόπο σε αυτή την προσπάθεια. Καταφέραμε να έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχει εμπνευστεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ένα σχέδιο που χτίζεται από το 2004 μέχρι σήμερα. Θα δούμε να υλοποιείται το σχέδιο εκείνο στο οποίο πιστέψαμε και επενδύσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ξεπερνά κάθε άλλο στόχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο