Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφόρησε τo 161 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 161 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», η πιο μακρόβια σημερινή εφημερίδα του Ξηρομέρου, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα νέα από τις εκλογές στο χωριό τους τη Χρυσοβίτσα, τη σταυροδοσία των υποψηφίων, το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Και το νερό μπροστά στο θεό του κοκκίνισε», ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, το ιστορικό άρθρο του καθηγητή Γιάννη Δημητρούκα, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο