FaceBook

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Ιδρυτική Διακήρυξη αρχών του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ και της Δημοτικής Παράταξης: "ΞΗΡΟΜΕΡΟ-Δύναμη ελπίδας-Ανατροπή τώρα"

Αστακός 5.1.2019

Δελτίο τύπου

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.

       Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία είναι παραδοσιακά ο πλησιέστερος φιλικός θεσμός προς τον πολίτη, καλείται να ανοίξει δρόμους κοινωνίας, ανάπτυξης, πολιτισμού και οικονομίας ανάμεσα στο κράτος και την ελεύθερη αγορά.
    Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Ξηρόμερο είναι από τις πιο υπανάπτυκτες περιοχές της Αιτωλ/νίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
      Η απουσία οράματος, η προχειρότητα, η αδιαφάνεια, η έλλειψη επενδυτικών πρωτοβουλιών και κατασκευής έργων υποδομής, σε συνδυασμό με το γενικότερο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον, έχουν οδηγήσει τον τόπο μας σε οικονομικό μαρασμό, σε όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, σε διάβρωση των αξιών και αρχών και παθητική αποδοχή των πάντων..........Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
       Όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική που εφαρμόστηκε στο Δήμο αδίκησε τους πολίτες, μια πολιτική εξυπηρέτησης ατομικών συμφερόντων και φιλοδοξιών, μια πολιτική διαχείρισης από λίγα πρόσωπα που διοικούσαν το Δήμο ερήμην των πολιτών, με αποτέλεσμα να προκύπτει επιτακτικά η ανάγκη μιας άλλης αυτοδιοικητικής λογικής.
      Μιας λογικής οραματικής, συνεργασίας, επιστημονικού σχεδιασμού, ανεξαρτησίας, ελέγχου, με συμμετοχή των πολιτών, κόντρα στη αντίληψη περί Δημάρχων κυρίαρχων του παιχνιδιού και πολιτών - πελατών.       Η περιοχή μας χρειάζεται κάτι νέο, υγιές, καθαρό, με ήθος και αξίες απαλλαγμένο από νοσηρές νοοτροπίες.

       Μέσα σ´ αυτό το άσχημο περιβάλλον, συμπατριώτες μας και φορείς, με κοινές διαπιστώσεις, με τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον του τόπου, με την ίδια αντίληψη για την άσκηση της εξουσίας, με κοινή άποψη για τον τρόπο ανάπτυξης της περιοχής, κάνοντας την υπερβάσεις τους συνεργάστηκαν και δημιούργησαν τη δημοτική παράταξη: ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.

         Επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος θα πλαισιωθεί από ομάδα πολιτών, οι οποίοι μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που θα εκλεγούν, θα διαμορφώσουν μια ομάδα 4τραετίας και όχι σημαία ευκαιρίας.
     Ανώτατο όργανο είναι η Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
        Η περιοχή μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν πρότυπο ανάπτυξης και ένα τόπο ελκυστικό για εγκατάσταση και οικονομική δραστηριότητα, αλλά και σημαντικό προορισμό για έλευση επισκεπτών, καθώς αποτελεί μια γεωφυσική οντότητα με μοναδικά στοιχεία.
        Η στρατηγική θέση, το ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, ένα από τα πιο σύγχρονα λιμάνια της χώρας, η ομορφότερη συστάδα νήσων, μια από τις καλύτερες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, ένα από τα αρχαιότερα δάση βελανιδιάς σ´ όλο τον κόσμο, ο αξιοσημείωτος πρωτογενής τομέας, η υψηλή τοπική αρχιτεκτονική, το πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο, τα ιστορικά σημεία αναφοράς, τα ξεχωριστά τοπόσημα, τα αυθεντικά λαογραφικά γνωρίσματα, τα αρχαία και τα θρησκευτικά μνημεία, συνθέτουν μια πολλά υποσχόμενη αναπτυξιακή κατεύθυνση.

Επιδιώκουμε:
-να σταματήσει ο Δήμος να πορεύεται με δήμαρχοκεντρικές ή αυθαίρετες προσωπικές στρατηγικές,
-την αλλαγή ύφους, σκέψης και πολιτικής στη διοίκηση του Δήμου,
-μια διοίκηση συναινετική και συμμετοχική, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές,
-τη διαφάνεια, σε όλο το εύρος της διοίκησης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η χαμένη αξιοπιστία, απέναντι στη δικαιολογημένη καχυποψία των πολιτών,
-τη σωστή και χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και του χρήματος των φορολογουμένων,
-τη συνεργασία, αξιοποίηση των εργαζομένων του Δήμου -των άμεσων συνεργατών κάθε δημοτικής αρχής- και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών,
-την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και όχι μόνο των ημετέρων,
-την αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων,
-να δημιουργήσουμε μόνιμες ομάδες εργασίας, ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα αξιοποιούν κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου,
-να στηρίξουμε την υφιστάμενη τοπική επιχειρηματικότητα και να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στην περιοχή,
-να δώσουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα τα εφόδια για να αναπτύξει τις δικές της ιδιαίτερες δυνατότητες,
-να δώσουμε πραγματική φωνή στο δημότη μέσα από τακτικές συνελεύσεις, θεσμοθετώντας τη λογοδοσία και τη διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων,
-να διεκδικούμε από την Περιφέρεια και τη κεντρική εξουσία, μαζί με τους δημότες, εκείνους τους πόρους που θα βγάλουν την περιοχή από την απομόνωση,
-να ενεργοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που εκπροσωπούν οι πολιτιστικοί, αθλητικοί σύλλογοι και φορείς του Δήμου στηρίζοντας τις δράσεις τους,
-τη λειτουργία ενός Δήμου με κοινωνική ευαισθησία και αλληλέγγυο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες,
-να αξιοποιήσουμε τον φυσικό πλούτο της περιοχής, μέσω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για μείωση του κόστους ύδρευσης και φωτισμού, προς όφελος των δημοτών,
-να αναδείξουμε ένα σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο, που θα κρατήσει τον πληθυσμό στον τόπο του, ενισχύοντας την ανάπτυξη των γεωργικών καλλιεργειών υψηλής ποιότητας, της κτηνοτροφικής παραγωγής, της αλιείας, της μεταποίησης, των ιχθυοκαλλιεργειών και του τουρισμού,
-να σταματήσουμε την ερήμωση της περιοχής.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
       Δεν έχουμε σκοπό να μηδενίσουμε το έργο και την προσφορά κανενός. Ότι μπόρεσε να δώσει κάθε προηγούμενη δημοτική αρχή, με το παραδοσιακό μοντέλο διοίκησης, το έδωσε. Μπορούσε να δώσει περισσότερα; Εμείς λέμε ΝΑΙ.
       Ως παράταξη στο σημερινό τελματωμένο, μίζερο και σκοτεινό περιβάλλον, φιλοδοξούμε να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο, έχοντας ως όπλα:
-όραμα για τον τόπο,
-διαφάνεια,
-ισονομία,
-συμμετοχή των πολιτών,
-λογοδοσία.

          Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και ιδεολογίας, που συμμερίζονται τις ανησυχίες μας, να πλαισιώσουν την παράταξη μας σε όλα τα επίπεδα και να δώσουμε μαζί τον αγώνα με δύναμη και συνέπεια, κάθε μέρα, σε όλους τους χώρους της κοινωνικοοικονομικής ζωής και να φέρουμε στο τιμόνι του Δήμου την παράταξη μας, για ένα Δήμο της αισιοδοξίας, της δημιουργίας και της προοπτικής.

         Έχουμε το δικαίωμα στην ελπίδα, στο όραμα και στην προοπτική για μια νέα αρχή για το Δήμο Ξηρομέρου, με νέα πορεία και ανάπτυξη παντού!!

Αξίζουμε τα καλύτερα!

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια και τα ιδια φιλεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΑΜΦΑΡΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ... ΠΟΛΥ ΦΑΜΦΑΡΑ! ΦΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LIFESTYLE!

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε πως θα σχολιασει τη διακυριξη και ο εκπροσωπος τυπου του Γαλουνη (εκεινος ο ογκοληθος της πολητικης που θα παρει το δημο ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο) και τα λεμε

Ανώνυμος είπε...

Μη σκοτώνεται παλικάρι μου τσάμπα..
Τις εκλογές αυτές δεν τις χάνουν οι πσνταζογαλουναίοι..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ,αν ειναι σημερα η γιορτη του.

Ιδρυτική Διακήρυξη;

ΠΩ ΠΩ κατι σχολια που θα πεσουν απο κατι ξερολεεεες.

Θα αρχισουν οι Ποντιοι Πιλατοι, μεχρι να σταυρωσουν το.....Ξηρομερο.Γιατι το
αποτελεσμα αυτο θα ειναι.Γνωστο το σεναριο αρκετων δεκαετιων....επι προεδρων
κοινοτητων,απο τοτε και βαλε.
Ο Θεος να βαλη το χερι του.
ΥΓ.Οπως Ελλαδα δεν ειναι η Αθηνα.....
Ετσι και Ξηρομερο δεν ειναι μονο ο Αστακος.
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΠΡΑΞΕΙΣ......ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λέτε καλά Γιάννη και Λευτέρη. Εφόσον λέτε για κακή διαχείριση προηγούμενων δημοτικών αρχών γιατί ο Τριαντάφυλλακης τοτε πήγε με το συνδυασμό Σαμαρά τις προηγούμενες εκλογες.εεεεεε; γιατί εεεε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το μέλι ήταν θυμαρίσιο.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε προχώρα.......

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς άλλη μια φλυαρη έκθεση ιδεών χωρις ΟΥΥΕ ΜΙΑ συγκεκριμένη πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

Εχηsδικιο Πρεπη να σηνεχισουν το τεραστιο εργο τουs ειναι αμαρτια να τουs σταματησουμε

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες/Συμπατριώτισσες
ΜΑΣ προέκυψε τοπικό δημοτικό πατριωτικό κίνημα
Συναλύζιος

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω σε λιγο θα γραφουν για τον Γιαννη τον Κολλια γιαυτο να πω εγω στο Τζακομπο χρονια πολλα γιατι δεν μου συκωνει το τηλεφωνο κ να ξερεις οτι θα σε λατρεβω παντα!!!
Σεβαστο μπλοκ ειναι ο μονος τροπος για να του πω χρονια πολλα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαξτε τα όλα.Ειστε η ΕΛΠΙΔΑ και το ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Μάγκα το δήμο θα τον πάρει με τα 2000 ψηφοδέλτια που θα Πάρει αυτή τη φορά .........

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΙΑΣ . ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΔ; ΣΥΡΙΖΑ; ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ; ΧΑ; ....
βαλε ακομα ενα ΧΑ ΕΚ; ΠΟΤΑΜΙ; ΚΚΕ; ΑΛΛΟ;
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟ α ν ε ξ α ρ τ η τ ο ς ΑΛΛΟΥ.ΚΑΘΑΡΗ και ΕΝΤΙΜΗ ΘΕΣΗ.
Θα παρω απαντηση απο καποιον;
ΕΒΑΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, δεν το βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρόγραμμα Γιάννη και όχι αερολογίες τύπου γιαννελη άντε ντεεεε

Ανώνυμος είπε...

ελεύθερη αγορά ...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη να πεις στο δικό σου να πληρώσει το νερό και ρεύμα και να βγάλει την άλλη παροχή.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΜΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ανατροπή τώρα;;;; Πλάκα μας κάνεις; Με τα υλικά που μαζεύεις το ίδιο οικοδόμημα θα χτίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη είμαστε μαζί σού,διωξε μακριά τους αντιδήμαρχους του Γαλουνη.

Ανώνυμος είπε...

παραδοσιακά ... πέστο, κλασικά το ίδιο είναι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε καθόλου; υπανάπτυκτοι
Δεν ξέρουμε να διαβάζουμεω?
Η μήπως πρέπει να είμαστε ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ για να καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

" διάβρωση αξιών "
ΌΧΙ Κύριε υποψήφιε δήμαρχε του δημου Ξηρομερου,
δεν έχουμε διαβρωθεί. ΌΧΙ
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη μανούλα μ έχεις καιρό ακόμα να το σκεφτείς και να κανείς πίσω ....είναι πολύ το χρήμα από Africa

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΦΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

γιαννη όταν ανακοίνωσες χάρηκα πάρα πολύ και είδα μια ελπίδα γα τον τόπο μας. Όταν έμαθα ποιους έχεις μέσα με έπιασε απογοήτευση. Τους αντιδημάρχους του γαλούνη ; Τώρα άκουσα ότι μέχρι και με τον Μουρκουση και τον Βελόνα μιλάς να τους έχεις μαζί σου.Λυπάμαι όλοι αυτοί εφερεαν τον τόπο στην κατάσταση που είναι. Δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σου.


Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:48
Το μέλι δεν ήταν απλά θυμαρίσιο αλλά και καμιά πενηνταριά κουτιά.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα σχόλια και διαπιστώνω ότι το επιτελείο του δημάρχου η στέρεψε από ιδέες η κουράστηκε να χτυπάει τα πλήκτρα.
Εκείνος όμως που συνεχίζει απτόητος την αμπελοφιλοσοφία ειναι ο Γιαννέλης..
Απο ένα κείμενο ολόκληρο βρήκε ο αθεόφοβος το αδύνατο σημείο.
Ντεντέκτιβ Σαίνης!!
Διάβρωση αξιών λέει,που την είδατε;;;
Συνέχισε να κοιμάσαι άρχοντα!!!
Όταν αλλάζεις πλευρό να μας κουνάς μαντήλι για να κάνουμε ησυχία !!!

Ανώνυμος είπε...

Κρατήστε τη τη γλσροσουπα...θα τη βάλετε στη μέση σ ένα τραπέζι να τη φατε ως πιάτο... Παρηγοριάς.

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και ωραία τα γραφόμενα σου φίλε Γιάννη και από καταλαβαίνω δεν θα έχεις τους παλιούς που διαδίδεται ότι σε πλαισιώνουν, αυτό μάλλον εννοείς λέγοντας '' μια πολιτική διαχείρισης από λίγα πρόσωπα που διοικούσαν το Δήμο ερήμην των πολιτών, με αποτέλεσμα να προκύπτει επιτακτικά η ανάγκη μιας άλλης αυτοδιοικητικής λογική'' 'γιατί αν τους έχεις μας δουλεύεις και στην κάλπη θα στο ανταποδωσουμε.
ΥΓ. Κάτι ακούγεται ότι το πιο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο θα το έχει ο Γαλουνης

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Γιάννη.. καταλαβαίνω ότι κάπως έτσι θα πρέπει να κινηθείτε φυσικά για να κάνετε εντόπιση!!! Έτσι σου πρότειναν και αυτό έκανες... νομίζεις καλέ μου φίλε ότι αυτά ο κόσμος τα πίστεψε;;; για να μην νομίζεις ότι υπερβάλλω θα σου κάνω μια ερώτηση απλή!!! Ξέρεις πόσοι έχουν δηλώσει αυτά που πρότεινες εσύ ;;; να σου απαντήσω εγώ ;;; επάνω από το 90 % από τους ενδιαφερόμενους κάποιας εξουσίας... Εσύ νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι το διαφορετικό ;;; και κάτι τελευταίο!! Για να δεις ότι έχω απόλυτο δίκαιο γι'αυτό που σου γράφω θα σου πω και κάτι ποιό απλό ... ανακοινώνεται ότι είσαστε το νέο ;;; για ποιό νέο μιλας ;; Αυτά που προτείνεις Τώρα Γιατί δεν τα πρότεινες οταν ήσουν στον προηγούμενο συνδυασμό παρά παραιτήθηκες.. Αυτά να τα έχεις υπόψη σου ότι είναι πολύ ξεπερασμένο αυτό το οποίο σου πρότειναν να αναρτήσεις.. πέρα από την γνώμη μου σου εύχομαι καλή επιτυχία..

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη είμαι ένας υποστηρικτής σου,τουλάχιστον ήμουν μέχρι πριν λίγο καιρό.Δε λέω έχεις δυνατότητες,μπορείς να κάνεις πράγματα.
Κάπου όμως μπερδεύτηκες η σε μπέρδεψαν φιλε,σου πέταξε καραμέλα ο Πανταζής ότι είσαι το αύριο του τόπου (για σκέψου το είπε δημόσια ενώ είναι αντίπαλος)και οι δίπλα σου τσίμπησαν και σε έκαναν αρχηγό,αυτό ακριβώς ήθελε ο πονηρός Πανταζής,να σε βάλει μπροστά,η καλύτερα να βάλει τους άλλους να σε σπρώξουν μπροστά,έτσι ώστε να σπάσει το Σταικο,να μην υπάρχει Συμπολίτια Ξηρομερητων για να μοιραστεί ο κόσμος στα δύο,δηλαδή σε εσένα και στο Σταικο, (το πέτυχε) έτσι λοιπόν και ξοδεύοντας λίγα χρήματα δυναμώνει τον συνδιασμο Γαλουνη και σας περνάει,σας σπάει στα δυο αφήνοντας και ένα άλλο κομμάτι της Συμπολίτιας είτε αδιάφορο (πχ Λαφαζανικους) είτε το παίρνει ο Γαλουνης.
Σε αναγκάζει να πάρεις Λαϊνα δίπλα σου που δεν πουλάει πλέον,αλλά εσύ τον θες γιατί δεν μπορείς να κάνεις ψηφοδέλτιο χωρίς αυτόν,από την άλλη φορτώνεσαι και Γκολια, (βούτυρο στο ψωμί Γαλουνη).το κακό όμως γίνεται για εσενα.
Γνώριζε ο Πανταζής ότι ο Αλέξης είναι πολύ μεγάλος για να πάει κάτω από εσένα,ήταν όμως σίγουρο ότι εσένα θα έβαζαν μπροστά,είσαι ποιο διαχειρίσημος βλέπεις για Λευτέρη και τους άλλους.Το έπαιξε και του έκατσε (μπορεί η τύχη,μπορεί καλες πληροφορίες) και τώρα καίγεσαι.
Με λίγα λόγια σου την έφερε ο κουμπάρος σου.
Καλή επιτυχία την αξίζεις,
Γιωργος Γ.

Ανώνυμος είπε...

Από τα εκατοντάδες σχόλια που διαβάζω αυτό το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το μόνο που πιστεύω και λέει όλη την ωμή αλήθεια. Όπως έλεγε και λέει ο φίλος μας ο Πανταζής, παίζω και κερδίζω. Όντως για άλλη μια φορά θα κερδίσει με τα συστήματά του. Εξάλλου, είναι καλος στα στοιχήματα, έχει ρέντα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη ....Όταν ήρθες στον τόπο μας πριν κάποια χρόνια όλοι σε θαυμάσαμε ,ήσουν και είσαι ο γιατρός μας όμως φίλε και θα μου επιτρέψεις να σε αποκαλώ φίλε ,η πολιτική είναι ένα άθλημα το οποίο θέλει δουλειά ,γερό στομάχι..και όχι να αναλώνεσαι μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Δυστυχως μάζεψες όλα τα απόβλητα του Γαλουνη (χρόνια πολιτικού με μεγάλο στομάχι ) προσπαθώντας να παρεις τις εκλογές του Μαΐου του 19(θεού θέλοντος και Τσίπρα επιτρέποντος ).Δυστυχως με αυτή τη σαβούρα ,τα καθημερινά λάθη ,τις επιπόλαιες κινήσεις σου ,καθώς και τους υποψηφίους σου με τους οποίους γελάει ο κόσμος το μόνο όπου θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις χρόνο ,χρήμα και τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας σου ...όσο υπάρχει Πανταζης (όπως όσο υπήρχε Σαμαράς )οι εκλογές είναι δικές τους ...με όλο μου το σεβασμό και επηρεασμένος από τον κύριο Σταικο αντίπαλος σου και αυτός με τα ωραία του άσματα θα σου αφιερώσω με τη σειρά μου ένα τραγούδι της αγαπημένης Σωτηρίας Μπέλου ....
«Πέφτεις σε λάθη «

Ανώνυμος είπε...

κανένας μας μα ούτε ένας, κανένας δεν είναι

Ανώνυμος είπε...

Προς Γιώργο Γ και τον 1.08
Αγαπητά μου παιδιά κατανοώ το πρόβλημα σας !!
Ήρθε όμως η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα και να το πάρετε απόφαση!
Ο Τριανταφυλλάκης θα πάρει τις εκλογές παρά την απογοήτευσης σας!!!
Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προχωρήσετε τη ζωή σας!!
Δε σας θέλει πλέον ο κόσμος!!
Όσο και να κλαψουρίζετε,τελευταίο στάδιο αυτό εξευτελισμού,δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι!!
Αυτά από τη θεία Μάρω του Φαντάζιο και τη στήλη της «απαντάμε σε κάθε πικραμένο αναγνώστη».
Καλημέρα σας!!

Ανώνυμος είπε...

Προς Γιώργο Γ και τον 1.08
Αγαπητά μου παιδιά κατανοώ το πρόβλημα σας !!
Ήρθε όμως η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα και να το πάρετε απόφαση!
Ο Τριανταφυλλάκης θα πάρει τις εκλογές παρά την απογοήτευσης σας!!!
Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προχωρήσετε τη ζωή σας!!
Δε σας θέλει πλέον ο κόσμος!!
Όσο και να κλαψουρίζετε,τελευταίο στάδιο αυτό εξευτελισμού,δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι!!
Αυτά από τη θεία Μάρω του Φαντάζιο και τη στήλη της «απαντάμε σε κάθε πικραμένο αναγνώστη».
Καλημέρα σας!!

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια απο 3:45 δέν είναι μή χρήσιμος στον δήμο μας
Ολοι σε κάτι μπορούμε να συμβάλλουμε για το καλύτερο του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΑΜ ΔΕ

Ανώνυμος είπε...

3:29 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΝΗΣ ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΟΙ Σ ΑΓΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣΝΑΠΛΗΡΟΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι για κλάματα !! Για ποιο λόγο να μην κερδίσει της εκλογές ο γιατρός ;; Ποσό χειρότερος μπορεί να είναι από την τωρινή ηγεσία ; Γιατί δεν ψηφίζεται και δεν κοιτάτε το καλό του τόπου ; Παρά μόνο το συμφέρον σας και να αρπάξετε κανένα 50αρικο ; Τόσο ξεφτίλες είστε και τόσο αξιοπρέπεια έχετε ; Να μάθετε στην ζωή σας να κερδίζετε τα πράγματα όχι να περιμένετε στο καφενείο να σας κεράσει ο κάθε καραγκιόζης και μετά να τρέχετε από πίσω του ! Γιατί μια ζωή θα είστε κακομοίρηδες !

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μάγκα 6:43μμ να τα πεις αυτά στο γιατρό και την παρέα του, που προτιμάνε να μην φάνε αυτοί για να κεράσουν στο καφενείο κάνοντας ψήφους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τα λέω σε εμάς που ψηφίζουμε ! Βλέπω ότι με το που έβαλε ένας άνθρωπος πέσατε όλοι να τον φάτε !! Είδαμε και τους τωρινούς άχρηστοι ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να πάρουν καμία επιδότηση και να κάνουν καμία δουλειά για προσωπικό όφελος ! Πιστεύεις ότι αν ξαναβγούν θα αλλάξουν χαρακτήρα ;; Φυσικά και όχι ! Και να ξέρεις εσυ και όλοι πως οποίος πληρώνει , η εκμεταλλεύεται κάποια χάρη που έχει κάνει για να πάρει ψήφο , η να κερδίσει της εντυπώσεις είναι ποιο μικρός και λίγος και από την αμοιβάδα !!! Άντε με το κάθε τσουτσεκι που νομίζει ότι έχει πιάσει τον θεό Από τα α...... ! Λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΝΑΣ ΗΠΟΨΗΦΟΙΟΣ ΗΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΠΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Μεγα σφαλμα σου φιλε ο γκολιας με τον λαινα...θα σου στοιχησει ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ θα στοιχισει στον Γαλούνη 1000 ψηφοδέλτια και βάλε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πέσαμε να τον φάμε φίλε μου; Την αλήθεια λέμε, κουβαλάει μαζί του και έχει κάνει σημαία του αυτούς που καταδικάζεις με τα γραφόμενα σου.Μάλλον είσαι μπερδεμένος ή η επαφή σου με την περιοχή είναι κάθε πέντε χρόνια και δεν γνωρίζεις τι γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο λαινας φίλε δεν μπόρεσε να πάρει το χωριό του με 250 ψήφους και θα πάρει και τον Δήμο ο Παπούλιας είναι εκεί η δύναμη με λίγη βοήθεια του πάνταζη

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ΕΕ φίλε ο παντεζης τι ρόλο παίζει ; Για ποιο λόγο βοηθάει τον γαλουνη ; Ως τι ; Και πως θα βοηθήσει ; Εχει γνώσεις ; Έχει σπουδάσει πολιτική ; Ήταν από μικρός στην πολιτική σκηνή και τα παίζει στα δάχτυλα ; Να μάθουνε και εμείς της αρετές αυτού του ανθρώπου