Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Για παλαιοκομματική τακτική κατηγορεί τον Κατσιφάρα ο Ν. Φαρμάκης

Για παλαιοκομματική τακτική κατηγορεί τον Κατσιφάρα ο Ν. Φαρμάκης
Με αφορμή την χρηματοδότηση έργου στο ΒΑΑ Αγρινίου


        Oτι οικειοποιείται την «πατρότητα» του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου, κατηγορεί τον Περιφερειάρχη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Ν. Φαρμάκης.....



Ο κ. Φαρμάκης, κάνει λόγο για πρακτικές που παραπέμπουν στο 1989…


Δηλώνει συγκεκριμένα:

«Ευτυχισμένο το… 1989″ για την Περιφερειακή Αρχή!


Οι χρονιές αλλάζουν, η νοοτροπία της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής ποτέ!

Σε μία από τις πρώτες ανακοινώσεις του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης έσπευσε να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση του έργου ανάπλασης των εισόδων του Αγρινίου με το ποσό των 2,84 εκ. ευρώ, επιδιώκοντας να καρπωθεί ένα έργο που δεν του ανήκει, καθώς φορέας υλοποίησης των μελετών και των έργων είναι ο δήμος Αγρινίου, που είναι και ο «ιδιοκτήτης» του συνολικού Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης, στο οποίο εντάσσεται και το συγκεκριμένο έργο.


Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη της παλαιοκομματικής αντίληψης του κ. Κατσιφάρα, ο οποίος σταθερά επιδιώκει να οικειοποιείται τις προσπάθειες και τα έργα άλλων φορέων, μόνο και μόνο γιατί η Περιφέρεια διαχειρίζεται τους πόρους του ΕΣΠΑ.


Η Δυτική Ελλάδα, όμως, δεν αντέχει πια μία Περιφερειακή Αρχή που περηφανεύεται γιατί διαχειρίζεται «ξένα» χρήματα ή που εκδίδει (προεκλογικές) ανακοινώσεις στις οποίες «παρελαύνουν» εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις εντυπώσεις.


Η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση και αύξηση του πλούτου της. Και από δίκαιη και έντιμη συνεργασία όλων των φορέων της, με στόχο το κοινό καλό.


Αυτά, όμως, απαιτούν αντιλήψεις του 2019 και όχι του… 1989!»



Πηγή: Agriniopress




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο