Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της» λέει η ιατροδικαστής

         Παρουσία εισαγγελέα έγινε η αναπαράσταση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 29χρονης - Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση ανέφερε ότι τα χτυπήματα επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

    Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.
   Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του, ενώ η ιατριδικαστής ανέφερε ότι «η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της»............



          Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 29χρονη διέμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον 52χρονο πατέρα της σε σπίτι στην περιοχή της Αλεπούς και στο νησί δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Είναι γεγονός δε, ότι από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας με το γραφείο τελετών που παρέλαβε αργά χθες το βράδυ τη σορό της. 
              Η 29χρονη Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο κατά πληροφορίες 30χρονος Αφγανός σύντροφός της ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν. 
    Επειτα από έρευνες εντοπιστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας θαμμένη κοντά στο σπίτι της. 

        Ο 30χρονος άντρας στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές υποστήριξε πως η 29χρονη Ατζελινα Π. διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα καθώς καβγάδιζε συνέχεια με τον πατέρα της γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση τους. Ο ιδιος φέρεται να είπε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν δύσκολος άνθρωπος και οι τσακωμοί με την κόρη του είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο. 
        Από την πρώτη στιγμή ύποπτος κρίθηκε ο 52χρονος Α.Π ο οποίος ομολόγησε το βράδυ της Τετάρτης ότι δολοφόνησε την κόρη του. 




Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του

    Με σιδερόβεργα στο κεφάλι χτύπησε ο 52χρονος πατέρας την 28χρόνη κόρη του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στην συνέχεια την έθαψε στην αυλή του.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
 «Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.
Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.»

Ιατροδικαστής Κέρκυρας για το έγκλημα: «Η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της»
         Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσία Εισαγγελέα, η αναπαράσταση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 29χρονης στην Κέρκυρα.
Η Ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, ανέφερε σε τοπικά μέσα πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες για το φρικτό έγκλημα
        Σοκαρισμένοι για τον φρικτό θάνατο της 29χρονης από τον ίδιο τον πατέρα της, όπως άλλωστε ομολόγησε ο ίδιος, είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.
Δηλώνουν ότι οι καβγάδες ήταν συχνοί.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις:

https://www.protothema.gr

5 σχόλια:

  1. ποσο ποιο αχρηστος ανθρωπος ποια .... σκοτωσε την ιδια του την κορη ??? εμενα γιατι μου βγαζει κατι σαν ερωτικο εγκλημα παθους αυτο οπως πολλα αλλα ??? ζουζε μονη της με τον πατερα της ?? γιατι δεν ακουσα για αλλο συγγενικο πρόσωπο ... κατι δεν παει καλα εδω . θελει εις βαθος ψάξιμο η υποθεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεμισε ο κοσμος τρελους κ ανωμαλους.εχουμε ξεφυγει εντελως σαν χωρα σαν ανθρωποι.ο κοσμος δεν ειναι οπως ηταν.πορνεια παιδεραστες πατροκτονοι αιμομιξιες δολοφονιες.δεν ακους τιποτ αλλο καθε μερα.μα καθε μερα ομως.το οτι θα φταναμε ομως να μην εχουμε εμπιστοσυνη ουτε στον ιδιο μας τον πατερα σημαινει οτι τελειωσαμε σαν ανθρωποι.ο πατερας κ η μανα ειναι το ιεροτερο πραγμα.η προστασια των παιδιων απ τα κακα θηρια.το οτι θα φτανε ο πατερας ομως να σκοτωνει το παιδι του η ακομα κ να βλεπει το παιδι του ερωτικα η η μανα να σκοτωνει το παιδι της ..απο κει κ περα ολα να τα περιμενουμε σ αυτη τη ζωη.λυπαμαι πολυ για την καταντια αυτη.ο θεος να φυλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΜΠΕΚΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα τροπή στο έγκλημα της Κέρκυρας: Τη διερεύνηση ερωτικής κακοποίησης ζητά η μητέρα της 29χρονης

    για κανε επικόλληση στο google ??? καλος η κακος καποια ατομα βλαιπουν ποιο μακρια ... αστυνομος μπεκας το λες ??? διορατικοτητα το λες ???? οπως και να το λες καποια πραγματα βγαζουν φωνη απο μονα τους ! ετσι οπως το ακούς ! καλη χρονια ΄))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο