Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ενημέρωση για το περιστατικό με τον τραυματισμό του 21χρονου στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ!

      Ο γιατρός Παναγιώτης Στάικος κλήθηκε τα χαράματα να αντιμετωπίσει το περιστατικό κατά το οποίο τραυματίστηκε 21χρόνος στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και μας ενημερώνει: 

         "Εάν δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια, τι θα έπρεπε να κάνω, εγώ όταν με κάλεσε ο πατέρας να πάω στο Κέντρο Υγείας;
      Σήμερα στις 2,15 μετά τα μεσάνυχτα δέχθηκα τηλεφώνημα από τον πατέρα του βαριά τραυματία, ο οποίος μου ζήτησε να πάω στο Κέντρο Υγείας Αστακού, γιατί ο γιός του ήταν τραυματισμένος μετά από πυροβολισμό.
       Σε λιγότερο από τρία λεπτά έφθασα εκεί, όπου μια νεαρή συνάδελφος μου είχε βάλει ορό στο ένα χέρι και είχε ταμπονάρει το τραύμα. Ζήτησα να μου φέρουν και δεύτερο ορό και τον τοποθέτησα στο άλλο χέρι, για να πέφτουν ταυτόχρονα οι οροί, για να μην κολαψαριστεί από ολιγαιμικό σοκ κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο, η οποία έγινε με την συνοδεία της γιατρού και σε ένα λεπτό ο τραυματίας είχε μεταφερθεί στο ασθενοφόρο, όπου ζήτησα από τον οδηγό, να πηγαίνει όσο πιο γρήγορα μπορούσε...........



        Εκεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τον περίμεναν οι Χειρουργοί και αφού μετά τις απαραίτητες εξετάσεις του χορήγησαν και αίμα και αμέσως προέβησαν σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλία και αφού αντιμετώπισαν τις βλάβες στα όργανα που είχαν τραυματιστεί, τον διακόμισαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, γιατί δεν μπορούσαν να ελέγξουν την αιμορραγία.
      Ήδη η αιμορραγία ύστερα από την πρώτη επέμβαση στο ΡΙΟ σταμάτησε, όπως με ενημέρωσαν οι συγγενείς του και οι γιατροί θα προβούν και στις άλλες ενέργειες,οι οποίες χρειάζονται σε τέτοιες σοβαρές βλάβες .
       Η πρώτη πιο σημαντική μάχη για την ζωή του έχει ήδη κερδηθεί και ευχόμαστε να κερδηθούν και οι άλλες και το παιδί μετά από τον απαιτούμενο χρόνο, να επιστρέψει στο σπίτι του.  
     Το κάθε λεπτό για την ζωή αυτού του νέου παιδιού ήταν πολύτιμο και χθες αφού υπήρχε οδηγός στην βάρδια, κατ' αρχήν έφθασε ζωντανό το παιδί στο Νοσοκομείο και αυτό ήταν που έπρεπε  να κάνουμε εμείς εδώ.
       Εάν δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια, είχα άλλη επιλογή, από το να πάρω τα κλειδιά και να οδηγήσω εγώ το ασθενοφόρο  με την συνάδελφο να είναι πίσω με τον τραυματία;
         Ερωτώ σε αυτό το περιστατικό λοιπόν, θα μπορούσε κανείς, να με εμποδίσει, να πάρω τα κλειδιά του ασθενοφόρου;  
         Παρά τα 64 μου χρόνια, ένα πρόσφατο βαρύ  χειρουργείο σε (4) τέσσερις σπονδύλους και άλλα προβλήματα υγείας, αφού έχω ήδη κάνει (8) οκτώ Χειρουργεία, το τηλέφωνο δεν ήταν κλειστό και η δικιά μου ικανοποίηση πολύ μεγάλη, για την μικρή μου συνεισφορά για να σωθεί η ζωή ενός παιδιού".

Αστακός 15/1/2018

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός    

31 σχόλια:

  1. Ακόμη ένα μπράβο στον Στάικο εδώ γιατρέ τρέχεις μεσάνυχτα για παππούδες 90 και φεύγα...για το παλικάρι θα "κολώνες"όσο για το ασθενοφόρο και περιπολικό να εκλεβες για την διακόσμηση όλοι η Ελλάδα μπράβο θα έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο γιατρε παντα τρεχατος όλες τις ημερες και ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ .ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Π ΚΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ .ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ Η Ψ ΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ -ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΠΧ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;ΤΙΠΟΤΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ .ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΓΟΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ .ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ ,ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά το παιδί σώθηκε από την παρέμβαση του Γιατρού Στάικου ή από την γιατρό και την λειτουργία του Κέντρου υγείας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασ υπηρχε κ στην παλαιρο γιατρος το βραδυ κ ασ ηταν κ 74ρων!!!!!μπραβο γιατρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα για την αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδη το παιδι σωθηκε επειδη ο γιατρος σταικος του εβαλε εναν ορο ημαρτον ρε παιδια υμαρτον και το ασθενοφορο ειναι παρανομο να το παρεις και το ξερεις,αν δεμ υπηρχε περιπολικο θα πηγαινες να συλαβεις τον εγκαυματια που συνελαβαν αργοτερα ελεος πια ολα γινονται για το θεαθηναι και για ψηφους τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι γνωστό ότι όταν ήμουν γιατρός στο ΚΥ είχα οδηγήσει το ασθενοφόρο 100δες φορές όταν δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια.Οταν ήμουν Δήμαρχος υπήρχαν και γιατροί παρα πάνω και οδηγοί παρα πάνω .!!!
    Εγώ δεν δημοσιοποίησα το περιστατικό για το τι έκανα σαν γιατρός ,αλλά επειδή σε αντίστοιχο αλλά όχι τόσο βαρύ περιστατικό με διάτρηση στομάχου ,τότε η γιατρός με είχε εμποδίσει να πάρω το ασθενοφόρο επειδή δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας .!!!
    Τι λες εσυ φιλε που έτρεξες να μου την πέσεις λοιπόν ;
    Τον Δήμαρχο Δεσκάτης Γρεβενών ,ο οποίος δεν είναι και γιατρός και σε αντίστοιχο περιστατικό ,όχι δεν τον εμπόδισε ο γιατρός να πάρει το ασθενοφόρο ,αλλά ήταν πίσω με τον ασθενή .!!!!
    Γι αυτό σιωπή δεν έχω ανάγκη για αυτοπροβολή και θα το πάρω αν χρειαστεί και για σένα που μου την πέφτεις .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλαδη το παιδι σωθηκε επειδη ο γιατρος σταικος του εβαλε εναν ορο ημαρτον ρε παιδια υμαρτον και το ασθενοφορο ειναι παρανομο να το παρεις και το ξερεις,αν δεμ υπηρχε περιπολικο θα πηγαινες να συλαβεις τον εγκαυματια που συνελαβαν αργοτερα ελεος πια ολα γινονται για το θεαθηναι και για ψηφους τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μιλάς για απαραίτητα διπλώματα ,όταν και επαγγελματικό δίπλωμα έχω ,αλλά ασφαλώς αυτοί οι τύποι μην πάθει τίποτα το ασθενοφόρο ,είναι σαφώς υποδεέστερο της σωτηρίας της ζωής ενός νέου παιδιού .
    Όλα τα αλλά είναι μικροπρέπειες και ανοησίες .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο γιατρέ συγχαρητήρια !!!!!Μακάρι κ το κέντρο υγείας κατουνας να εφημερευε κ να είχαμε ασθενοφόρο !!!!Γιατί γιατρό έχει κ πολύ καλό επιστήμονα κ άνθρωπο τον κύριο Παναγιώτη Σταμάτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΥΘΗΚΕΣ.



    Μ Π Ρ Α Β Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΟΧΛΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΔΛΟΝ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΙ ΕΔΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΙΑΣ ΚΟΝΤΕΒΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Κ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΙΘΗΣΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΕΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΚΕ ΑΛΙΜΟΝΟ Κ ΦΙΓΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΞΗΠΝΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κύριος Στάικος ως αυτοκλειτος Ρομπέν των φτωχών και αδυνάτων θα οδηγούσε το ασθενοφόρο με επείγον περιστατικό όντας 64ων ετών ;;;;; Άκρος παράνομο και επικίνδυνο για τον ασθενή και το συνοδό ιατρό. Μήπως θέλει να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος;;; Τα σχόλια δικά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο για το ότι τουλάχιστον ο κύριος Γσλούνης έστειλε έναν οδηγό ,έγινε μια τρύπα στο νερό ,αφού είναι με οχτάμηνη σύμβαση και σε ένα μήνα θα έχει φύγει .
    Το πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών ήταν και είναι σε όλη την Χώρα και φθάσαμε στην ξεφτίλα στον πλούσιο Δήμο της Μυκόνου να είναι στην άσφαλτο νεκρός οδηγός μηχανής για 1,5 ώρα ,γιατί δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου και γίναμε ρεζίλι διεθνώς .!!!!
    Αυτά θέλεις λοιπόν πατερίτσα του κυρίου Γσλουνη ;
    Ο κύριος Γσλουνης έχει κάνει αναθέσεις 3,5 εκατομμύρια ευρώ και με κάποια από αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να πάρει ένα Δημοτικό Ασθενοφόρο και να είναι πρωτοπορία και να μην δημιουργείται ποτέ θέμα .!!!
    Εάν λοιπόν είμαι εγώ ο επόμενος Δήμαρχος ,μάθε λοιπόν πως ο Δήμος θα έχει Δημοτικό Ασθενοφόρο ,όπως άφησα και (4) τέσσερα πυροσβεστικά και δεν έμεινα ,ότι αυτό ήταν ευθύνη της πυροσβεστικής και του κράτους .
    Έτσι με αυτά έχουν σωθεί ζωές και περιουσίες .!!!
    Έτσι θα γίνει και με το ασθενοφόρο και αδιαφορώ για τα λεγόμενα σου και του κάθε τσιρακιού.!!!!
    Ο εθελοντισμός για κάποια μπουμπουκια σαν εσένα είναι άγνωστη έννοια ,ενώ κάποιοι ήταν σε όλη τους την ζωή εθελοντές .!!!!
    Γκέγκε;;;;
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιωτη εισαι αξιος συγχαρητηριων αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκμεταλεύεστε ένα τραγικό γεγονός για να μας πείσετε ότι είχατε δίκιο για την παρανομία που κάνατε με το να πάρετε το ασθενοφόρο χωρίς να έχετε δικαίωμα. Αν γινόταν ατύχημα με το ασθενοφόρο στο δρόμο για το νοσοκομείο με εσάς οδηγό θα καταθέτατε ότι το πήρατε χωρίς να έχετε δικαίωμα. Θα καλύπτατε τον γιατρό του Κ.Υ. που δεν πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει το συμβάν. Το νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό πόσο μάλλον το παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Παναγιώτης είναι άξιος γιατρός επιστήμονας αλλά και άνθρωπος.Εμείς που τον ζήσαμε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο στο ΚΥ.Αστακού γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι ο Παναγιώτης είναι επαγγελματίας υγείας ακούραστος .Το προσωπικό του ΚΥ είναι εξίσου επαγγελματίες καλοί .Και επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά δεν δίστασε Όταν ήταν στο κέντρο Υγείας Πριν κάποια χρονιά να πάρει το ασθενοφόρο νύχτα να σώσει ένα παιδάκι που κινδύνευε σε περιοχή του πάνω Ξηρομέρου και όχι μόνο αυτό το περιστατικό αλλά εκατοντάδες .Την άλλη μέρα για το συγκεκριμένο περιστατικό μας απείλησαν ότι θα μας περάσουν πειθαρχικό γιατί κινηθήκαμε εκτός ορίων από τα όρια της Περιφέρειας μας 2 χιλιόμετρα .εκτός απο το ασθενοφόρο που έχει πάρει ο Σταικος για μεταφορά ασθενούς είναι λιγότερες από τις μετακινήσεις που έκανε ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο σε μεταφορά ασθενών στα μεγαλύτερα νοσοκομεία ώστε να σώσει τον συνάνθρωπο του.Αυτά είναι τα ελάχιστα για το Παναγιώτη .Η μικροπολιτική που κάνουν ορισμένοι εις βάρος του δήθεν είναι άχρηστοι μπροστά στο έργο του.

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9:31 μ.μ
    Αν θα σε πω καραγκιόζη θα σου δώσω αξία .!!!
    Γράφω πουθενά πως οδήγησα το ασθενοφόρο ,εκμεταλλευόμενος το τραγικό περιστατικό ;
    Η εμπάθεια σου και ο κάλος που έχεις στο κεφάλι δεν σε αφήνουν ,ούτε να διαβάσεις σωστά το κείμενο .
    Μάθε λοιπόν φτηνό ανθρωπάκι τίποτα δε είναι πιο ηθικό και νόμιμο από την σωτηρία της ζωής ενός ανθρώπου και ειδικά ενός παιδιού .!!!
    Ξέρω πως επειδή λειτουργώ έτσι και αυτό η κοινωνία το εκτιμά και με εμπιστεύεται σε πληγώνει και σε τυφλώνει από εμπάθεια και φθόνο .!!!!
    Περαστικά σου τυφλό από τον φθόνο ανθρωπάκι .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε γίδια αυτό είναι το πρόβλημα σας ή ότι σοθικε ένα νέο παιδί μπράβο γιατρέ και ας μην σε ξέρω ας είχαμε και εμείς γιατρό την νύχτα στην Κατούνα .μην κολλάς γιατρέ όση σε κατιγορουν να ξέρεις σε ζηλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό κύριο Σταικο Αλλά δεν χρειάζεται όταν κάνει κατη καλό μετά να βγαίνει και να κάνει αυτοπροβολή γνωρίζουμε πολύ καλά το έργο του και πάλι μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτοπροβολή, Αυτοπαρουσίαση,Αυτοπροσδιόριση ,Υπέρμετρος Θεαθηνισμός,και στο τέλος ,,,," Γκέγκε ? " Γιατρέ θα σας συνιστούσα να συνεχίσετε να προσφέρεται τις επιστημονικές σας γνώσεις και εμπειρίες ΄με τον ίδιο ζήλο και επιτυχία ( όπως σείς κατά κόρον επικαλείστε ) και να αφήσετε τα υπόλοιπα; σε πιό συγκροτημένες προσωπικότητες , σε πιό αυτοελεγχόμενους χαρακτηρες !!! Εκτίθεστε διαρκώς ελλείψει ψύχραιμης σκέψης και ΕΚΦΡΑΣΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το παιδί σώθηκε γιατί έτρεξε η γιατρός και ο οδηγός του κέντρου υγείας, τι δε καταλαβένετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχ καλε μου φιλε 9:10 δεν με πρόσεξες και με παρεξήγησες .!!!
    Δεν έκανα κάτι καλό για να το προβάλω .!!!
    Καταγγελία έκανα για το ασθενοφόρο και ένας ´´συναδελφος ´´ μου έκανε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα επειδή είχα γράψει στα Blogs ,πως αν σε τέτοιες περιπτώσεις , αν με εμποδίσουν ,θα σπάσω την πόρτα και θα πάρω τα κλειδιά ,για να σωθεί μια ζωή και ας υποστώ οποία τιμωρία και ποινή ορίζουν οι νόμοι .!!!
    Και από την μηνυτήρια αναφορά του τρέμω και έχω κατουρηθει επάνω μου .!!!
    Βέβαια ,αυτόν και κάποιους τέτοιους δεν καταδέχομαι ούτε να τους φτύσω ,ενώ για τους ασθενείς που κινδυνεύει η ζωή τους ,είμαι έτοιμος να θέσω σε κίνδυνο την ζωή μου για χάρη τους .!!!
    Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕ Μ Ι Α ΛΕΞΟΥΛΑ..........επαρση.
    ΚΑΛΗ προσγειωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1) ΗΡΩΕΣ και ΣΩΤΗΡΕΣ ειναι μονο οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες ουτε "σώζουν" ουτε κοκορεύονται, ουτε παριστάνουν τους καουμπόηδες. Κανουν την δουλεια τους όπως πρεπει.
    2) Όποιος θελει να προσφέρει εθελοντικές υπηρεσιες ως οδηγος ασθενοφορου στο κεντρο υγειας Αστακου ή οπουδήποτε αλλου -για εκλογικους λογους αυτοπροβολής ή μη-, μπορεί να το ζητήσει και να αδειοδοτηθεί απο την αρμοδια υπηρεσια του Υπουργειου Υγειας. Το ιδιο μπορούν να πράξουν επισης και οι αντιπολιτευόμενοι της τοπικης αυτοδιοίκησης ή οσοι εν παση περιπτώσει επιθυμούν να αυτοπροβληθούν, αρκει βεβαια να εχουν τα απαραίτητα προσοντα (επαγγελματικό διπλωμα οδηγησης, εκπαίδευση στις πρωτες βοηθειες κα).
    Αν δεν αδειοδοτηθούν για την οδηγηση δημοσίου οχήματος απο το υπουργείο, μπορουν κάλλιστα να προσφερουν εθελοντικές υπηρεσιες σωτηριας με δικο τους ιδιωτικό ασθενοφορο, εισπρατοντας τιμίως ενθεν και ενθεν τα Ευγε!
    3) Στις περιπτώσεις που διαπιστευμένα παρενοχλείται το εργο του Κεντρου Υγειας απο οποιονδήποτε, η διοικηση του ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώσει τις αρμοδιες αρχες και τα πειθαρχικά οργανα. Αν δεν το κανει τοτε ειναι συνενοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Γιάννη Καρναβά που ξεχνας για πολλοστή φορά το όνομα του Πατέρα σου ,το οποιο είσαι ανίκανος να σηκώσεις επάξια άκουσε λοιπόν :
    Είσαι πολύ λίγος για άλλη μια φορά για να μιλάς για συγκροτημένες προσωπικότητες .
    Μπάς και θεωρείς τον εαυτό σου συγκροτημένη προσωπικότητα ;
    Αν και κουβαλάς ένα όνομα θρύλο για το Ξηρομερο ,δεν σου δίνει κανένας σημασία στο Ξηρομερο .!!!
    Η αυτοπροβολή και ο θεατρινισμός σε χαρακτηρίζουν ,αφού λόγω πατέρα το έχεις ανάγκη και γελάνε μαζί σου .!!!
    Εάν καμιά φορά βρεθείς κομματιασμενος ,πράγμα το οποίο απεύχομαι και δεν υπάρχει οδηγός βάρδιας ,εγώ πάντως θα δε μεταφέρω .!!!
    Γκεγκε :
    Παναγιώτης Σταικος
    ΥΓ
    Υπάρχει και ένα ωραίο τραγούδι του Ζαμπέτα ,το οποίοι δεν τραγουδάει ο αγαπημένος μας πατέρας σου ,αλλά η Ροδά και στο αφιερώνω μήπως και καταλάβεις τίποτα :
    Ανθρωπάκι Ήσουνα .....
    Όσο για τα περί έπαρσης ,χιλιάδες Ξηρομεριτες ξέρουν πολύ καλά και γι αυτό μου δείχνουν την αγάπη τους ,πως απεχθάνομαι τους τύπους με έπαρση και το δήθεν .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εάν καμιά φορά βρεθείς κομματιασμενος ,πράγμα το οποίο απεύχομαι και δεν υπάρχει οδηγός βάρδιας ,εγώ πάντως θα δε μεταφέρω .!!!
    Γκεγκε :
    Παναγιώτης Σταικος .....................Γιατρέ η ανωτέρω φράση εμπεριέχει " ενδειξη " απειλής? θα με συμβούλευες να το εισπράξω ώς τέτοια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο